kerri31 Re: czy mąż może mieć "kumpelę"? 22.04.14, 22:05 Jest to wysoce niestosowne zachowanie żonatego mężczyzny, wzbudzające zazdrość , domysły żony, wprowadzające do związku niesnaski i pomniejszające jego budżet . Pffeee ! Odpowiedz Link Zgłoś
buuenos Re: czy mąż może mieć "kumpelę"? 23.04.14, 00:20 Poza kochankami i poczatkujacymi narzeczonymi nikt nie szastal podarkami Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: czy mąż może mieć "kumpelę"? 23.04.14, 02:07 Może mieć i jest normalne,że ma okazjonalne prezenty to normalna sprawa,ale w twojej sytuacji wszystkie jego kontakty z kobietami beda cie denerwować martwić. To że grzebałaś w jego telefonie to nie impuls to silniejsze od ciebie bo po zdradzie nie umiesz mu ufać a skoro tak jest to nie ma sensu z nim żyć.Po co z nim jesteś,teraz zatruwasz życie sobie i jemu. Nad zdradą albo przechodzi sie do porządku dziennego i żyje dalej albo ludzie sie rozstają tylko te dwa wyjścia mają sens bo inaczej to życie obu stron jest męką. Fundujesz taką męke sobie i jemu jaki to ma sens? Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: czy mąż może mieć "kumpelę"? 23.04.14, 02:19 jola-kotka napisał(a): Fundujesz taką męke sobie i jemu jaki to ma sens? Że jak? Ona jemu? Idź ty jola wysłać te paczki wreszcie zamiast udzielać rad małżeńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: czy mąż może mieć "kumpelę"? 23.04.14, 14:38 On ją zdradził ok,teraz zdecydowali ze beda nadal razem i ona go sprawdza nie ufa mu,czyli obydwoje w tym układzie sie mecza. A to nie jest fajne i nie wiem po co to ciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: czy mąż może mieć "kumpelę"? 23.04.14, 14:40 Joluniu, kontrola podstawą zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: czy mąż może mieć "kumpelę"? 23.04.14, 07:18 Nie, nie może. Zwłaszcza po takich akcjach jak wczesniej u Was. Kupowanie prezentów obcej babie? No proszę Cię. Inna sprawa, ze Twój mąż to pięknie cię wokół palca owinął i robi co chce... Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: czy mąż może mieć "kumpelę"? 23.04.14, 09:10 Witam Jesteś bardzo dobrą, spolegliwą kobietą, Adwarp. Albo szaloną;-D Twój mąż jest tak bezczelny, że nie ma o czym gadać w zasadzie. Powiem tylko, że wzbudza moją agresję. Chętnie bym mu przylała. Nie będę więcej czytać o twoich perypetiach, bo mnie krew zalewa na taką bezczelność. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: czy mąż może mieć "kumpelę"? 23.04.14, 09:11 W ogólności tak i tak - jednakowoż pod warunkiem, że jest to kumpela, a nie "kumpela" (więc to chyba nie ten przypadek...), a prezenty są koleżeńskie (tzn. np. jakiś drobiazg związany z hobby). I tak, mój mąż ma kumpelę (prezenty co prawda to częściej on od niej dostaje niż odwrotnie), i jakoś nic w tym nagannego nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: czy mąż może mieć "kumpelę"? 23.04.14, 09:33 Wiesz, im więcej piszesz, tym silniejsze mam wrażenie, że Twój mąż jest albo debilem, albo modelowym okazem kutafona i sadysty, który zna wszystkie Twoje słabości, wie, na co może sobie pozwolić, i umie to perfekcyjnie obrócić na swoją korzyść. Przepraszam Cię, ale oba te przypadki są dla mnie niestrawne. Najczęściej schematy są dwa - zdrada--->wszystko wychodzi na jaw--->zdradzający zabiera walizki i karty kredytowe, względnie podpisuje swoje półki w lodówce i kiełbasę, a potem się wyprowadza. Drugi kończy się inaczej: zdradzający kaja się, obiecuje poprawę, zrywa znajomość z tamtym/tamtą i gorliwie próbuje odbudować to, co rozpi...lił. Twój mąż zatrzymał się między drugim a trzecim punktem, a tak się nie da żyć, musi nastąpić jakieś rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: czy mąż może mieć "kumpelę"? 23.04.14, 09:42 jest jeszcze trzecie wyjście - nic się nie zmienia, a wszyscy udają, że jest ok. Tylko Adwarp, Ty jesteś zbyt inteligentna, by na taki układ sobie pozwolić. Szanuj się dziewczyno. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: czy mąż może mieć "kumpelę"? 23.04.14, 09:44 > jest jeszcze trzecie wyjście - nic się nie zmienia, a wszyscy udają, że jest ok > . To nie jest wyjście, to jest stan zawieszenia. Prędzej czy później wrzód pęknie. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: czy mąż może mieć "kumpelę"? 24.04.14, 10:28 iwles napisała: > > jest jeszcze trzecie wyjście - nic się nie zmienia, a wszyscy udają, że jest ok No, to jest wyjście do czasu. Wtedy zwykle sama "kumpela" zaczynać naciskać, aby miś odszedł od żony. Odpowiedz Link Zgłoś
shumi-mi-las Re: czy mąż może mieć "kumpelę"? 23.04.14, 09:52 Mój nie może Współczuję Autorko Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: czy mąż może mieć "kumpelę"? 24.04.14, 00:52 Facet moze mieć koleżankę, na nawet kupować jej prezenty ,Ale nie bez okazji i nie po tym co było wczesniej. Najgorsze jest to ze bez twardych dowodów ciezko postawić sprawę na ostrzu noża, a on twierdzi ze nic złego nie robi i koło sie zamyka. Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: czy mąż może mieć "kumpelę"? 24.04.14, 01:43 oczywiscie, ze moze, nawet juz ma, kupuje okazjonalne i bezokazjonalne prezenty, zabiera w rozne miejsca okazjonalnie i bezokazjonalnie. Ta kumpela nazywa sie ... zona Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: czy mąż może mieć "kumpelę"? 24.04.14, 09:16 Nie może, nie tylko "teoretycznie", ale i praktycznie. Sam na sam z inną kobietą może spotykać się tylko w celu służbowym/biznesowym (i to wyłącznie w dniach/godzinach pracy), w celach towarzyskich - tylko wtedy, gdy w spotkaniu uczestniczy także żona. No chyba że jest to osoba znana obydwojgu małżonkom, od wieków z nimi zaprzyjaźniona, i do tego sporo starsza i brzydsza od małżonki Ale i takiej mąż nie powinien kupować prezentów "od siebie" - jeśli już to od obojga. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: czy mąż może mieć "kumpelę"? 24.04.14, 10:33 kretyn (ale dobrze się ustawił, ma Ciebie która tylko się obraża i czasem krzyczy i ma koleżanki które bzyka i którym daje prezenty) Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: czy mąż może mieć "kumpelę"? 24.04.14, 10:43 Kretyn nie, ale uj na kaczych łapach. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: czy mąż może mieć "kumpelę"? 24.04.14, 10:52 Przecież to Karolak ! A na forum jego Violka zawitała... Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: czy mąż może mieć "kumpelę"? 24.04.14, 10:55 Przesadzacie wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
karola10008 Re: czy mąż może mieć "kumpelę"? 24.04.14, 14:42 > i jeszcze kupować jej okazjonalnie prezenty? jeśli to nie czerwone stringi lub pejcz i kajdanki no bez przesady sprawdź mu telefon, czytałam twoje wątki, średnio to widzę. długo zamierzasz się tak jeszcze okłamywać? Odpowiedz Link Zgłoś