maja.london888 29.04.14, 15:11 Zabobon, ale u mnie się sprawdził: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mayaalex Re: Chiński kalendarz płci 29.04.14, 15:27 U mnie dwa razy nie Za to przeczucia u mnie sprawdzaja sie rewelacyjnie (ale to jak juz zaciaze oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: Chiński kalendarz płci 29.04.14, 20:42 A co z bliźniętami różnych płci? Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Chiński kalendarz płci 29.04.14, 21:07 Widocznie mama nie jest Chinką... Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka200 Re: Chiński kalendarz płci 29.04.14, 20:56 U mnie w obu przypadkach się sprawdził Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: Chiński kalendarz płci 29.04.14, 21:05 Nie znam dat zaplodnien ani owulacji wiec nie sprawdze. Ale kiedyś korzystałam z innego chińskiego kalendarza i tam się nie sprawdzilo z jednym dzieckiem a z drugim się sprawdzilo. U mnie za to sprawdzil się "zabobon" ze smakami jedzeniowymi w ciąży. Za pierwszym razem jadałam kwasne, slone, sledzie itd. co niby wrozy na chłopaka. No i jest chłopak. Za drugim razem jak jeszcze nie wiedziałam ze jestem w ciąży to miałam straszna ochote na słodkie. Az mnie skrecalo a za słodyczami nie przepadałam. Nie podobalo mi się to i wiedziałam ze cos jest nie tak. Zrobilam test i wyszla ciaza. Od razu wiedziałam ze będzie dzewczyna bo miałam ochote na słodkie a to niby rozy dziewczynke. No i jest dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: Chiński kalendarz płci 29.04.14, 21:58 Znalazłam dwa różne Chińskie Kalendarze Płci i teraz nie wiem o który chodzi Różnią się dość znacznie. 7 lat temu planowałam ciążę właśnie wg kalendarza Chińskiego nie wiem którego, i się sprawdziło. 5 lat później też wg tego samego i też się sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś