zona.pilota 03.05.14, 13:50 są fajne? Szukam prostych, najlepiej czarnych sandałów, coś w ten deseń, bez koralików, ćwiek i innych ozdób. Ze skóry, na płaskim. Raczej nie japonki, bo mam ich szczerze mówiąc dość, rok w rok miałam japonki. Brać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaemmy Re: Czy takie sandały 03.05.14, 13:55 Uwielbiam Kazara,ale te sandały zupelnie nie w moim guście. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Czy takie sandały 03.05.14, 15:19 jesli masz ladne, wąskie stopy - super Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Czy takie sandały 03.05.14, 15:28 Bardzo ładne jak na plaskie sandały.Bralabym. Odpowiedz Link Zgłoś
peonka Re: Czy takie sandały 03.05.14, 15:41 Fajne, chociaż ja bym wolała, żeby nie miały zabudowanej pięty.. ale podobają mi się. Tyle że ja mam delikatne stopy, obcierają mnie każde buty, zwłaszcza nowe. Kilka lat temu sandały z Kazara zrobiły mi z nóg taką sieczkę, że wracałam do domu boso na szczęście miały jakąś wadę i rozpadła im się podeszwa, więc udało mi się je oddać, od tego czasu jednak omijam Kazara szrokim łukiem. Ale sandały ładne Odpowiedz Link Zgłoś
kasztanlove Re: Czy takie sandały 03.05.14, 16:46 Niezłe, choć ja wolałabym całkiem czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Czy takie sandały 03.05.14, 17:48 Czarne? Na lato? Z zapiętkami? Zdecydowanie nie brać. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Czy takie sandały 03.05.14, 18:04 klubgogo napisała: > Czarne? Na lato? Z zapiętkami? Zdecydowanie nie brać. Eee, przynajmniej, jak się emamy rozpiszą o żółtych piętach, Autorka będzie pewna, że nie o niej piszą Mnie się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: Czy takie sandały 03.05.14, 18:21 Mnie też te pięty przyszły do głowy - niezły schowek a tak serio, to w takich sandałach można nawet bez obiekcji do roboty latem pójść (nie mówię o korporacjach z dress code, ale innych biurowych, gdzie trzeba jakoś tam wyglądać, ale nie trzeba sztywno w czółenkach paradować). Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Czy takie sandały 03.05.14, 20:58 No co Ty, ematka nie ma żółtych pięt, ma gładkie jak pupcia niemowlaka. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Czy takie sandały 03.05.14, 22:10 A, nieprawda! Nie czytałaś wątku sprzed kilku dni, gdzie oficjalnie ematki zrobiły comingout. Ematki mają brzydkie pięty, ale za to ich mężowie mają różowiutkie. Mężów w sandałki! Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Czy takie sandały 04.05.14, 00:04 klubgogo napisała: > Czarne? Na lato? Z zapiętkami? Zdecydowanie nie brać Nie no, przecież czarne sandały z zapiętkami to tylko na zimę. Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: Czy takie sandały 04.05.14, 06:12 i to tylko do piwnicy po ziemniaki Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Czy takie sandały 03.05.14, 19:09 bardzo ładne! aczkolwiek nie za taką cenę. ja nie kupiłabym. Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Czy takie sandały 03.05.14, 19:33 Sandały ładne, ale mam dwa ale: a. jako, że są czarno-białe to chyba ciężko będzie je zestawić z wieloma kompletami ubrań (chyba, że się nosi same czarno-białe albo jednokolorowe rzeczy ), b. nie lubię sandałów z pełną piętą - mam wrażenie, że mi się ugotuje. Poza tym ja nie lubię butów z Kazara, a płaskie sandały noszę tylko w wersji z prawdziwą podeszwą (czyli profilowane, miękkie, takie Riekkery, ach!), więc ja bym nie kupiła . Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Czy takie sandały 03.05.14, 20:17 Ale czemu pytasz na ematce czy sandały są fajne?? Sama nie wiesz czy uważasz je za fajne czy niefajne? A jak ci jedna z drugą napiszą, że nie, to..? Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Czy takie sandały 03.05.14, 22:18 Jeśli masz długie szczupłe nogi (pasek na kostce) oraz ładne szczupłe stopy, to jak najbardziej ładne, a nawet całkiem eleganckie. Odpowiedz Link Zgłoś
syk2 Re: Czy takie sandały 03.05.14, 22:33 mi się podobają, a tu podobne Lasocki: www.ccc.eu/pl/woman/catalog/all/328025 Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Czy takie sandały 03.05.14, 22:35 O rany, pewnie sie nie znam, ale IMO sa straszne . Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: Czy takie sandały 03.05.14, 23:12 Gdyby nie zapięcia wokół kostek, byłyby idealne. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Czy takie sandały 03.05.14, 23:32 A do czegi maja byc? Styl taki sieriozny jak do pracy, ale do takich prac chyba sie raczej chodzi w rajstopach? Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Czy takie sandały 04.05.14, 01:20 Są Ale uważaj, bo w zeszłym roku takie pytanie skończyło się tragicznie, doprowadziło ostatecznie do Sandałowego Dżihadu. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pilota Re: Czy takie sandały 04.05.14, 10:25 Odpowiadam na powyższe pytania, Dlaczego pytam na forum? Bo lubię gdy coś co noszę również podoba się innym Do czego nosiłabym takie sandały? Głównie do spodni, typu rurki, o dł. 7/8, czarnych, ewentualnie pastelowych jestem szczupła i mam szczupłą stopę Za porady wcześniejsze, bardzo dziękuję, chyba kupię te buty, jednak zastanawiam się na czymś przyjaźniejszym dla stopy... Zabudowana pieta mi nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria77 Re: Czy takie sandały 04.05.14, 21:34 Wczesna wiosną zadałam to samo pytanie o sandały. Odpowiedzi były tak różne, że ostatecznie kupiłam zupełnie inne, niż parę sztuk zalinkowanych Tak więc zdziwię się, jak wyciągniesz jakiekolwiek wnioski po zaopiniowaniu przez forumowiczki Buty mają kształt ładny, ale zestawienie kolorystyczne trudne ograniczające dobór ciuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Czy takie sandały 04.05.14, 21:44 A sa jakies buty nie ograniczajace doboru ciuchów? Tak uniwersalne, ze pasuja do wszystkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Czy takie sandały 04.05.14, 22:17 Do wszystkiego nie. Ale jeśli buty pasują mi tylko do jednego stroju, to raczej ich nie kupuję (chyba, że nie mam wyjścia, bo to jedyne buty pasujące na już, albo i wczoraj - zwykle jakieś buty na ekstra wyjście do jednej konkretnej sukienki). Biało-czarne są trudne - w mojej szafie znalazłabym ze dwa zestawy, do których kolorystycznie by pasowały, ale jeden z nich nie nadaje się na lato, więc ostatecznie pasowałyby mi do jednego stroju. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Czy takie sandały 04.05.14, 22:30 A mnie by pasowaly do 3/4 zawartosci szafy, ktora jest oparta na czerni. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Czy takie sandały 04.05.14, 21:41 ja sie wypowiem tak - czniaj wszystkie opinie z zewnątrz, fajne są takie ktore się TOBIE podobają, masz na nie kasę oraz są wygodne. i szlus. Odpowiedz Link Zgłoś