Dodaj do ulubionych

Czy takie sandały

03.05.14, 13:50
są fajne? Szukam prostych, najlepiej czarnych sandałów, coś w ten deseń, bez koralików, ćwiek i innych ozdób. Ze skóry, na płaskim. Raczej nie japonki, bo mam ich szczerze mówiąc dość, rok w rok miałam japonki.
https://www.kazar.com/pl/zdjecia/produkty/czarno-biale-polsandaly/2283/gallery4_d56f0d51f4aa4f0fb224598cc75cac54.jpg
https://www.kazar.com/pl/zdjecia/produkty/czarno-biale-polsandaly/2283/gallery4_f2a8e5371e7064e9231625e4de2e708e.jpg
Brać?
Obserwuj wątek
    • mamaemmy Re: Czy takie sandały 03.05.14, 13:55
      Uwielbiam Kazara,ale te sandały zupelnie nie w moim guście.
    • sarah_black38 Re: Czy takie sandały 03.05.14, 13:56
      Brać. Fajne są.
    • naomi19 Re: Czy takie sandały 03.05.14, 13:56
      super
    • zana781 Re: Czy takie sandały 03.05.14, 13:58
      Swietne.
    • nangaparbat3 Re: Czy takie sandały 03.05.14, 15:19
      jesli masz ladne, wąskie stopy - super smile
    • vilez Re: Czy takie sandały 03.05.14, 15:21
      Fajne smile
    • lola211 Re: Czy takie sandały 03.05.14, 15:28
      Bardzo ładne jak na plaskie sandały.Bralabym.
    • peonka Re: Czy takie sandały 03.05.14, 15:41
      Fajne, chociaż ja bym wolała, żeby nie miały zabudowanej pięty.. ale podobają mi się.
      Tyle że ja mam delikatne stopy, obcierają mnie każde buty, zwłaszcza nowe. Kilka lat temu sandały z Kazara zrobiły mi z nóg taką sieczkę, że wracałam do domu boso sad na szczęście miały jakąś wadę i rozpadła im się podeszwa, więc udało mi się je oddać, od tego czasu jednak omijam Kazara szrokim łukiem. Ale sandały ładne smile
      • kasztanlove Re: Czy takie sandały 03.05.14, 16:46
        Niezłe, choć ja wolałabym całkiem czarne.
    • klubgogo Re: Czy takie sandały 03.05.14, 17:48
      Czarne? Na lato? Z zapiętkami? Zdecydowanie nie brać.
      • ga-ti Re: Czy takie sandały 03.05.14, 18:04
        klubgogo napisała:

> Czarne? Na lato? Z zapiętkami? Zdecydowanie nie brać.

Eee, przynajmniej, jak się emamy rozpiszą o żółtych piętach, Autorka będzie pewna, że nie o niej piszą smile

Mnie się podobają.
        • pochodnia_nerona Re: Czy takie sandały 03.05.14, 18:21
          Mnie też te pięty przyszły do głowy - niezły schowek big_grin big_grin big_grin a tak serio, to w takich sandałach można nawet bez obiekcji do roboty latem pójść (nie mówię o korporacjach z dress code, ale innych biurowych, gdzie trzeba jakoś tam wyglądać, ale nie trzeba sztywno w czółenkach paradować).
        • klubgogo Re: Czy takie sandały 03.05.14, 20:58
          No co Ty, ematka nie ma żółtych pięt, ma gładkie jak pupcia niemowlaka.
          • tryggia Re: Czy takie sandały 03.05.14, 22:10
            A, nieprawda! Nie czytałaś wątku sprzed kilku dni, gdzie oficjalnie ematki zrobiły comingout.
            Ematki mają brzydkie pięty, ale za to ich mężowie mają różowiutkie.
            Mężów w sandałki!
      • wegatka Re: Czy takie sandały 04.05.14, 00:04
        klubgogo napisała:

> Czarne? Na lato? Z zapiętkami? Zdecydowanie nie brać

Nie no, przecież czarne sandały z zapiętkami to tylko na zimę.
        • aquella Re: Czy takie sandały 04.05.14, 06:12
          i to tylko do piwnicy po ziemniaki big_grin
    • solejrolia Re: Czy takie sandały 03.05.14, 19:09
      bardzo ładne!

aczkolwiek nie za taką cenę. ja nie kupiłabym.
    • klamkas Re: Czy takie sandały 03.05.14, 19:33
      Sandały ładne, ale mam dwa ale: a. jako, że są czarno-białe to chyba ciężko będzie je zestawić z wieloma kompletami ubrań (chyba, że się nosi same czarno-białe albo jednokolorowe rzeczy smile), b. nie lubię sandałów z pełną piętą - mam wrażenie, że mi się ugotuje.

Poza tym ja nie lubię butów z Kazara, a płaskie sandały noszę tylko w wersji z prawdziwą podeszwą (czyli profilowane, miękkie, takie Riekkery, ach!), więc ja bym nie kupiła wink.
    • m_incubo Re: Czy takie sandały 03.05.14, 20:17
      Ale czemu pytasz na ematce czy sandały są fajne?? Sama nie wiesz czy uważasz je za fajne czy niefajne? A jak ci jedna z drugą napiszą, że nie, to..?
    • barbibarbi Re: Czy takie sandały 03.05.14, 21:26
      bardzo ładne.
    • daisy Re: Czy takie sandały 03.05.14, 22:18
      Jeśli masz długie szczupłe nogi (pasek na kostce) oraz ładne szczupłe stopy, to jak najbardziej ładne, a nawet całkiem eleganckie.
    • syk2 Re: Czy takie sandały 03.05.14, 22:33
      mi się podobają, a tu podobne Lasocki:
      www.ccc.eu/pl/woman/catalog/all/328025
    • majenkir Re: Czy takie sandały 03.05.14, 22:35
      O rany, pewnie sie nie znam, ale IMO sa straszne big_grin.
      • lucadimontezemolo Re: Czy takie sandały 03.05.14, 23:12
        Gdyby nie zapięcia wokół kostek, byłyby idealne.
    • cherry.coke Re: Czy takie sandały 03.05.14, 23:32
      A do czegi maja byc? Styl taki sieriozny jak do pracy, ale do takich prac chyba sie raczej chodzi w rajstopach?
    • anorektycznazdzira Re: Czy takie sandały 04.05.14, 01:20
      smile
      Ale uważaj, bo w zeszłym roku takie pytanie skończyło się tragicznie, doprowadziło ostatecznie do Sandałowego Dżihadu.
      • claudel6 Re: Czy takie sandały 04.05.14, 01:33
        big_grin
    • aquella Re: Czy takie sandały 04.05.14, 06:13
      są fajne, brać
    • zona.pilota Re: Czy takie sandały 04.05.14, 10:25
      Odpowiadam na powyższe pytania,
      Dlaczego pytam na forum? Bo lubię gdy coś co noszę również podoba się innymsmile

Do czego nosiłabym takie sandały? Głównie do spodni, typu rurki, o dł. 7/8, czarnych, ewentualnie pastelowych

jestem szczupła i mam szczupłą stopęwink

Za porady wcześniejsze, bardzo dziękuję, chyba kupię te buty, jednak zastanawiam się na czymś przyjaźniejszym dla stopy... Zabudowana pieta mi nie przeszkadza.
      • euphoria77 Re: Czy takie sandały 04.05.14, 21:34
        Wczesna wiosną zadałam to samo pytanie o sandały. Odpowiedzi były tak różne, że ostatecznie kupiłam zupełnie inne, niż parę sztuk zalinkowanych big_grin
        Tak więc zdziwię się, jak wyciągniesz jakiekolwiek wnioski po zaopiniowaniu przez forumowiczki smile
        Buty mają kształt ładny, ale zestawienie kolorystyczne trudne ograniczające dobór ciuchów.
        • lola211 Re: Czy takie sandały 04.05.14, 21:44
          A sa jakies buty nie ograniczajace doboru ciuchów? Tak uniwersalne, ze pasuja do wszystkiego?
          • klamkas Re: Czy takie sandały 04.05.14, 22:17
            Do wszystkiego nie. Ale jeśli buty pasują mi tylko do jednego stroju, to raczej ich nie kupuję (chyba, że nie mam wyjścia, bo to jedyne buty pasujące na już, albo i wczoraj - zwykle jakieś buty na ekstra wyjście do jednej konkretnej sukienki). Biało-czarne są trudne - w mojej szafie znalazłabym ze dwa zestawy, do których kolorystycznie by pasowały, ale jeden z nich nie nadaje się na lato, więc ostatecznie pasowałyby mi do jednego stroju.
            • lola211 Re: Czy takie sandały 04.05.14, 22:30
              A mnie by pasowaly do 3/4 zawartosci szafy, ktora jest oparta na czerni.
    • paskudek1 Re: Czy takie sandały 04.05.14, 21:41
      ja sie wypowiem tak - czniaj wszystkie opinie z zewnątrz, fajne są takie ktore się TOBIE podobają, masz na nie kasę oraz są wygodne. i szlus.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka