Dodaj do ulubionych

E-matko! why?

16.05.14, 23:21
Skąd tyle wątków o Monice Richardson ( czy jak ją się tam pisze ), już chyba z trzy naliczyłam, kobieta się pewnie w grobie przewracabig_grin
Obserwuj wątek
    • mary_lu Re: E-matko! why? 16.05.14, 23:24
      Jak mawiało się u mnie na wsi: żeby gupi miał zagadkę.
    • naomi19 Re: E-matko! why? 16.05.14, 23:28
      z troski o jej szczęście szczęście Jusi i Marysi itp
      jednym słowem... z dobroci tongue_out
    • triss_merigold6 Re: E-matko! why? 16.05.14, 23:35
      Najwyżej cierpi na uporczywą czkawkę.
      • jola-kotka Re: E-matko! why? 17.05.14, 02:41
        Bo zdradziła bo rozbiła rodzine bo mówi o tym głośno. Jak moze ? powinna cicho siedzieć a za to co zrobiła do Częstochowy na kolanach iść. Bardzo dobrze ze mówi moze tym wszystkim kobietom, które sa nieszczęśliwe w swoich związkach, które siedzą z facetami bo szkoda dzieci, którym nawet tutaj na forum wmawia sie ze trzeba ratować,terapie itd. Otworzy oczy i pokaże ze nie musza tak żyć,ze maja prawo odejść i zacząć od nowa.
        Jest niszczona za odwagę bo większość kobiet zasłania sie np. Dziećmi a tak naprawdę sie boja zmienić swoje życie i udają święte one to nigdy nie zdradza sory zwykła tchurzliwosc bo tylko ona powoduje ze niszczą sobie życie u boku nie odpowiednich facetów. Monika jako jedyna mówi publicznie o tym co dla większości jest wstydliwe jesli w ich życiu do czegoś takiego dojdzie zrywa z tabu a u nas to raczej nie jest lubiane.
        • srubokretka Re: E-matko! why? 17.05.14, 09:19
          jola-kotka napisał(a):

> Bo zdradziła bo rozbiła rodzine bo mówi o tym głośno.

A moze, bo dzieci nie akceptuja i sa wplatane w publiczne goowno?
          Jakby akceptowaly, to by okladek z wyszczerzona paszcza nie bylo, ani 3 watkow na ematce, ani tematu tej pani. Malo to celbow sie rozwodzilo i zenilo po kilka razy i kulturnie w mediach bylo.
    • jak_matrioszka Re: E-matko! why? 17.05.14, 08:54
      To Monika Richardson nie zyje?
      • aguar Re: E-matko! why? 17.05.14, 09:07
        No nie ma już Moniki Richardson. Teraz jest Monika Zamachowska.`A w ogóle nie rozumiem czego tak jej zazdroszczą, bo ten jej mąż wg mnie ani piękny, ani młody, najlepsze lata kariery ma już za sobą, obarczony duuużymi zobowiązaniami...
        • afro.ninja Re: E-matko! why? 17.05.14, 09:23
          Bulwarowka przezywa to i ematka tez. smile
          Niby slub roku?
          Slub Tuskowny to bedzie slub roku.
        • jak_matrioszka Re: E-matko! why? 17.05.14, 09:39
          Nie rozumiem. Zalozycielka watku napisala ze Richardson sie w grobie przewraca, to tak sie teraz mowi o tych kobietach, ktore wyszly za maz? Kiedys sie tak mowilo o zmarlych :o
    • ichi51e Re: E-matko! why? 17.05.14, 09:24
      Na fali listu M. zamachowskiej. Jak zwykle czlowiek chcial uciac gadanie a dolal oliwy do ognia.
    • lauren6 Re: E-matko! why? 17.05.14, 09:42
      Bo najprzyjemniej obrabiać jest tyłek innej osobie. Ematki są rozsiane po całym świecie, wspólnej sąsiadki lub kuzynki nie mają, coby rozłożyć na czynniki pierwsze jej życie osobiste, romans i plany małżeńskie. Pozostają celebryci, a Richardson sama się pięknie podkłada latając do gazet ze swoim porannym orgazmem.

Podejrzewam, że na innych forach jest dokładnie to samo, ale wśród osób młodszych niż ematka wdzięczniejszym tematem będzie np. Eliza i Trybson.
    • lady-z-gaga Re: E-matko! why? 17.05.14, 10:34
      >kobieta się pewnie w grobie przewraca

to zupełnie jak Ty
    • sueellen Re: E-matko! why? 17.05.14, 10:37
      niestety, ematka to jednak tłuszcza co się cudzym życiem podnieca. Też mnie to zdziwilo. Wątek za watkiem. Nie wypowiadam się tam.
      • triss_merigold6 Re: E-matko! why? 17.05.14, 10:55
        Napisało dziewczę, które przeżywa każde kichniecie członków rodziny męża. : D
        • sueellen Re: E-matko! why? 17.05.14, 10:58
          za to ematka przezywA moje tongue_out i pamięta wszystko co napisałam nawet 2 lata temu tongue_out
          • lady-z-gaga Re: E-matko! why? 17.05.14, 12:26
            sueellen napisała:

> za to ematka przezywA moje tongue_out

a czy nie po to piszesz?
            • sueellen Re: E-matko! why? 17.05.14, 12:28
              no pewnie, że po to big_grin Nic tak nie bawi jak niezdrowa ciekawość tłuszczy tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka