Dodaj do ulubionych

Mebel. Po prostu mebel

20.05.14, 17:43
www.pudelek.pl/artykul/67015/przychodzili_na_spektakle_justy_i_siadali_w_drugim_rzedzie/
Pewnie nie uzyskam odpowiedzi, co trzeba mieć w głowie, żeby przychodzić do miejsca pracy kobiety, której ostentacyjnie odbiło się męża i prezentować zdobycz. Ale może ktoś pokusi się o odpowiedź, co kieruje tą zdobyczą, że pozwala się tak oprowadzać?
Qrde, rozumiem przypadkowe czy konieczne z racji funkcji celebryckiej spotkania na galach, rautach czy innych premierach, na których jest 2 tysiące osób, ale przychodzić porzuconej kobiecie do roboty i złośliwie(?) bezmyślnie(?) walić po oczach?
Obserwuj wątek
    • wielkafuria Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 17:47
      no czekałam kiedy ktoraś to wrzuci smile
    • araceli Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 17:47
      Wierzysz bezkrytycznie we wszystko co piszą na Pudelku?
      • triss_merigold6 Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 17:49
        Z przyjemnością przeczytam dementi.
    • incubus_0 Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 17:49
      Poczekaj, przyjdzie V. i Ci wytłumaczy, że powinna patrzeć na nich z tkliwością i cieszyć się ich szczęściem. uncertain
      • triss_merigold6 Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 17:51
        Z pewnością chcieli życzliwie podziwiać grę aktorską Justy.
        • menodo Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 18:07
          Monika chciała pokazać Juście, że ją ceni, lubi i że chciałaby stworzyć z nią patchworkową rodzinę, być może nawet jakąś formę poliamorii - ale trzeba mieć w sobie trochę głębi, aby to dostrzec i zrozumieć.
          Kto nie ma głębi - ten doszukuje się wyłącznie negatywnych intencji w zachowaniu Moniki i szydzi z niej.
          • lauren6 Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 18:22
            Pewnie to wszystko wina Justy, bo unikała Zbyszka i jego nowej wybranki. Monika chciała jej pokazać, że Zbyszek jest w końcu dobrze zaopiekowany i szczęśliwy, a nie przestawiany jak mebel z kąta w kąt. Dało się to tylko w czasie sztuki, gdzie występuje Justa, bo jako samotna matka 4 dzieci średnio może sobie pozwolić na utratę pracy z powodu zejścia ze sceny. Jeśli wcześniej nie czytała Party, Vivy i Show to teraz już wie, że nie ma co się martwić o byłego męża.
            • triss_merigold6 Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 18:24
              Mogła ze sceny zobaczyć, że Zbynio ma uprasowaną koszulę, uczesane włoski, był u dentysty, siedzi grzecznie, ładnie się uśmiecha i mówi dzień dobry więc jest zaopiekowany.
            • jamesonwhiskey Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 18:27
              a, bo jako samotna matka 4 dzieci średnio może sobie pozwo
              > lić na utratę pracy z powodu zejścia ze sceny. Jeśli wcześniej nie czyta

oj bo zaraz sie polacze samotna mamusia
              16 tysiecy alimentow jakie ciagnie co miesiac chyba jakos jej starczaja z wiazac koniec z koncem
              no szau zapewnie nie ma ale mysle ze daje rade
              • lauren6 Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 19:01
                Alimenty są na dzieci, a nie dla matki.
                • riki_i Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 20:48
                  Aha. I na dzieci idzie 100% z tych 16 tysięcy.

Mów do mnie jeszcze....
                  • vre-sna Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 20:58
                    A co mają pieniądze do ch.go zachowania? Czyli jak się płaci to można już sobie odpuścic umiar w dowalaniu?
                  • a1ma Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 21:53
                    Myślisz, ze to wiecej czy mniej niz wydawał NA DZIECI, kiedy byli małżeństwem?
    • antyideal Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 17:50
      Moze MR dosypuje cos Zbysiowi do herbaty, zeby byl taki potulny ;P
      • triss_merigold6 Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 17:52
        Ritalin w dużych dawkach jak dzieciom z adhd?
    • karolajna83g Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 17:54
      Sluchaj, a moze Justa robi z siebie cierpietnice, lub inni z niej robia, niekt nie pomyslal o tym?
      Kazdy kij ma dwa konce I Zamachowski nie odszedlby od zony, gdyby nie Monika. Moze w malzenstwie Z bylo juz tak zle I beznadziejnie, ze takim punktem zapalnym byl romans M I Z.
      Cos musialo sie zdarzyc, ze facet zdradzil zone. Wiele sie czyta, ze nawet po 20 latach moze nas dosiegnac wypalenie milosne, jesli np nie pielegnuje sie zwiazku. Z miloscia jest jak z kwiatkiem- jak nie podlewasz, to wiednie I umiera. Ktos w tym zwiazku tej milosci nie podlewal a nie uwazam, ze byl do Z. Akurat tutaj wyszlo mu troche na dobre, ten zwiazek z M, widac, ze wkoncu facet odzyl, moze za bardzo jest pod pantoflem,a le moze mu to odpowiada?

Nie broncie Justy, M jest, wydaje mi sie, bardziej zadbana, Justa wygla jak miotla. A faceci lubia patrzec na zadbane kobiety.
      • panirogalik Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 18:28
        "widac, ze wkoncu facet odzyl,"

no tak, odżył, zostawił pod opieką byłej żony c z w ó r k ę dzieci to mu od razu lżej i lepiej się zrobiło.

• ghrtth Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 21:28
        > Nie broncie Justy, M jest, wydaje mi sie, bardziej zadbana, Justa wygla jak mio
        > tla. A faceci lubia patrzec na zadbane kobiety.

O Boże...
      • euphoria77 Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 23:29
        Czy ten post pisze pani M albo jakas jej przyjaciółka? big_grin
    • naomi19 Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 17:54
      Jeśli to prawda (w co nie wierzę), to on jest głupi jak mebel, o niej już nie piszę, bo mi opadło wszystko, co było do opadnięcia.
    • lafiorka2 Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 18:04
      a mnie najbardziej podoba się to:

Monika Richardson Zamachowska

ach nie skopiowało tak jak powinno....\big_grin

normalnie teatr....

a tak poza tym...Naprawdę nie wolno im chodzić już nigdzie,nawet na spektakle jego byłej żony,bo to była żona???
      • triss_merigold6 Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 18:07
        Ależ wolno. Żeby się powstrzymać przynajmniej przez pierwszy okres po rozstaniu czy rozwodzie trzeba mieć jednak jakąś śladową empatię albo poczucie przyzwoitości, czy coś takiego.
        • gazeta_mi_placi Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 18:17
          A ile już minęło od rozwodu? Przypomniała mi się żona Michszyba która wytargała kochankę za kudły przy niemowlaku.
          • vilez Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 19:35
            Trzy lata.
            • 1fioletowa Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 19:49
              Hm jednak nie jestes MR, wiedziałabyś, że trzy lata są parą… Czyli jesteś jej psychofanką...
              • vilez Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 20:10
                Wybacz, że Cię zawiodłam big_grin Nie jestem biegła w prasie plotkowej.
                • 1fioletowa Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 20:25
                  To była ironia. Nie wiem, czy rzecz kojarzysz.
                  Nie jesteś biegła, ale biegiem pędzisz, żeby odpowiedzieć na pytanie, kiedy był rozwód. I biegiem łgać, że daaaawno temu, więc przeżywająca rzecz całą żona do przeżyć nie ma prawa…
                  • vilez Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 20:54
                    Powiedz coś jeszcze big_grin
                    No faktycznie, dwa lata, doczytałam. Razem trzy. To chyba dla żony nie jest już nowość?
                    • 1fioletowa Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 21:01
                      Nie wiesz, kiedy byli w tym teatrze, może rzecz nowością nie była. Twoja niechęć do Justy jest zastanawiająca. Sensu w tym co piszesz nie ma wcale, więc przyczyna Twojego zaangażowania w tworzenie tych wyplotów musi byc inna...
                      • menodo Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 21:14
                        No, ale to przecież jasne, że nabakier odreagowuje tu jakieś swoje problemy.
                        Jakaś przeniesieniowa ta niechęć do Justy, a nawet do dzieci.
                        Nie wierzę w te przepracowane problemy ani w to patchworkowe szczęście.
                        Ściema.
                        • gazeta_mi_placi Re: Mebel. Po prostu mebel 21.05.14, 09:44
                          Z drugiej strony Justa też odbiła swego czasu Zamachowskiego pierwszej jego żonie, zatem wróciła tzw. karma.
      • lauren6 Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 18:08
        > a tak poza tym...Naprawdę nie wolno im chodzić już nigdzie,nawet na spektakle
        > jego byłej żony,bo to była żona???

Kolejna mistrzyni taktu big_grin
        • triss_merigold6 Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 18:11
          Ja myślę, że takt to jednak coś nie do wytłumaczenia prostymi słowami, ulotnego.
          • vilez Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 19:51
            Oj tak, Triss.
    • helufpi fenomen Zamachowskiego - musicie przyznać... 20.05.14, 18:07
      ...że facet jest tęgim knypkiem z kartoflowatą twarzą i mało inteligentnym spojrzeniem, prawda? Moralnie też chyba kiepsko, poza tym brak typowo męskich cech, jak stałość, siła charakteru, odpowiedzialność itd.
      A całkiem wyględne kobiety lecą na te ciepłe kluski i rodzą mu mnóstwo dzieci, jak gdyby był nie wiadomo kim. Nie pojmuję tego.
      • triss_merigold6 Re: fenomen Zamachowskiego - musicie przyznać... 20.05.14, 18:08
        Też nie. Na popularność lecą? Wizualnie należy do kategorii "nie tknęłabym go nawet kijem".
        • naomi19 Re: fenomen Zamachowskiego - musicie przyznać... 20.05.14, 18:21
          tylko i wyłacznie nazwisko,nic więcej
          • triss_merigold6 Re: fenomen Zamachowskiego - musicie przyznać... 20.05.14, 18:23
            Taki trophy husband. big_grin
        • araceli Re: fenomen Zamachowskiego - musicie przyznać... 20.05.14, 18:24
          triss_merigold6 napisała:
          > Też nie.

Przecież Ty z tych co lubią faceta pod pantoflem mieć tongue_out
          • triss_merigold6 Re: fenomen Zamachowskiego - musicie przyznać... 20.05.14, 18:25
            Nie, zdecydowanie nie. Mam niską tolerancję na meble.
            • araceli Re: fenomen Zamachowskiego - musicie przyznać... 20.05.14, 18:26
              No tak - lepsze tresowane pieski wink
              • noname2002 Re: fenomen Zamachowskiego - musicie przyznać... 21.05.14, 00:34
                Ależ jesteś wierną psychofanką Triss, śledzenie jej postów musi ci zabierać sporo czasu.
        • majenkir Re: 20.05.14, 19:25
          > Wizualnie należy do kategorii "nie tknęłabym go nawet kijem".

A wg mnie facet cos w sobie ma (I nie chodzi mi o popularnosc czy pieniadze)
          • heca7 Re: 21.05.14, 00:14
            majenkir napisała:

> triss_merigold6 napisała:
            > > Wizualnie należy do kategorii "nie tknęłabym go nawet kijem".

>
            > A wg mnie facet cos w sobie ma (I nie chodzi mi o popularnosc czy pieniadze)

Pamiętam wątek (stary), w którym jedna ematka twierdziła, że dla niej Gosiewski ma zwierzęcy urok big_grin
          • noname2002 Re: 21.05.14, 00:37
            Aktorem jest dobrym, to trzeba mu przyznać.
        • rosapulchra-0 Re: fenomen Zamachowskiego - musicie przyznać... 20.05.14, 20:27

> Też nie. Na popularność lecą? Wizualnie należy do kategorii "nie tknęłabym go n
          > awet kijem".

On pewnie ciebie też.
          • riki_i Re: fenomen Zamachowskiego - musicie przyznać... 20.05.14, 20:52
            Chyba nie masz racji. Klubowi motocykliści w okresie młodości Triss nie tykali pasztetów. Wtedy był to w W-wie life style dość elitarny.
      • sumire Re: fenomen Zamachowskiego - musicie przyznać... 20.05.14, 18:48
        w pewnym przewrotnym sensie doskonałą ilustracją tego fenomenu jest fakt zaistnienia osiemsetnego chyba wątku o jego życiu uczuciowym, jak zwykle inspirowanego informacjami z portalu plotkarskiego.
        • vre-sna Re: fenomen Zamachowskiego - musicie przyznać... 20.05.14, 19:51
          Dzięki wybrance jego serca, naprawdę.
          Głupio gadała to i zaistnieli.
      • rosapulchra-0 Re: fenomen Zamachowskiego - musicie przyznać... 20.05.14, 20:24
        Fenomen Zbyszka Zamachowskiego polega przede wszystkim na jego fenomenalnym aktorstwie. A jego życie prywatne nie powinno mieć miejsca na arenie plotek i absurdalnych pomówień.
        • vre-sna Re: fenomen Zamachowskiego - musicie przyznać... 20.05.14, 20:53
          I by nie miało, gdyby nie jego obecna małżonka.
          Nie wierzę tej kobiecie.
          I nie, nie interesowałoby mnie jego życie, ale nie jestem poza społecznością i czasami też czytuję onet.pl.
          I moje serce stoi po stronie tej matki tych czworga dzieci.Bo czy życie powinno tak wyglądać, że można tak sobie pójsć w uj długą, bo się zmęczyło codziennoscią?
          A ja tak to odbieram, za moment panu się przejje, a spieprzył swoją zachcianką życie pięciu osobom.
        • riki_i Re: fenomen Zamachowskiego - musicie przyznać... 20.05.14, 20:55
          rosapulchra-0 napisała:

> Fenomen Zbyszka Zamachowskiego polega przede wszystkim na jego fenomenalnym akt
          > orstwie.

Ooooo tak, zwłaszcza ostatnio.

Szczególnie ujęła mnie jego wiekopomna rola operatora kamery w gniocie "Randka w Ciemno" (2010).

Takiego aktorskiego drewna i totalnej chałtury dawno nie widziałem.
        • ichi51e Re: fenomen Zamachowskiego - musicie przyznać... 20.05.14, 20:59
          Brawo Rosa! No wreszcie ktos to napisal!
      • heca7 Re: fenomen Zamachowskiego - musicie przyznać... 20.05.14, 21:39
        Też się zastanawiam. I nie wiem jak bardzo zdesperowana musiałabym być aby się nim zainteresować wink
      • euphoria77 Re: fenomen Zamachowskiego - musicie przyznać... 20.05.14, 23:34
        Myślę, że jednak intrelekt, spory talent aktorski, znajomości w środowisku
    • panirogalik Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 18:30
      no beznadziejni są.
    • pe.tronela Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 18:47
      Rzeczywiscie. Co za wiesci! Pudelek donosi. Bardzo wiarygodne zrodlo. Pudelek dostal te wiesci od... no, niewazne, Pudelek nie powie, bo nie ... od kogos... Czy to forum jest naprawde az tak durne? Ja wiem ze sa tu wielbicielki pudelka, ale zeby to chociaz byla jakas fotka Moniki z Zbyszka w teatrze na sztuce w ktorej gra Justa. Jakas wypowiedz Justy. Albo Moniki. Moze wtedy ten watek mialby jakis cien sensu. Ale "Pudelek doniosl, ze ktos mu powiedzial...". Ludzie, zlitujcie sie!
      • vilez Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 19:37
        > Czy to forum jest naprawde az tak durne?

Wychodzi na to, że jest. Tyle czasu poświęcać meblowi. Hm... wink
        (Uprzedzając- ja poświęcam czas obserwacji big_grin)
    • vre-sna Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 18:49
      Czytałam. To jest chore.
      Chociaż czytałam wypowiedź p. Moniki, że to nie ona jest winna rozpadu związku i że i tak by się w owym czasie p. Zbigniew wyprowadził (tym czasie, gdy było źle między Zamachowskimi) tyle, że do mieszkania, które zakupił po pierwszym romansie.
      Podsumowując nie powinno boleć siedzenie w drugim rzędzie skoro związek był już martwy (w ocenie nowej p. Zamachowskiej).
      Pytanie w takim razie dlaczego porzuceni jednak tak cierpią? Dzieci wiadomo, ale Justa?
      Dlatego nie wierzę w żadne manipulacyjnie wypowiedziane słowa Richardson.
      To tchnie jakimś rodzajem sadyzmu ze strony nowych Zamachowskich.
      • x.i.007 Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 19:18
        > Pytanie w takim razie dlaczego porzuceni jednak tak cierpią? Dzieci wiadomo, al
        > e Justa?

Biorąc pod uwagę początek ich związku, chyba nie powinna być zdziwiona? To się chyba karma nazywa.
        Tylko ciekawe kiedy karma dotrze do pana mebla?
    • dziennik-niecodziennik Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 19:13
      > Pewnie nie uzyskam odpowiedzi, co trzeba mieć w głowie

nasr...ne i niewymieszane, jak to sie mawia w moich stronach.
    • bri Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 19:18
      Moim zdaniem Monikę skręcało, że Justa nie wdawała się z nią w publiczna polemikę i chciała ją sprowokować. Pasuje to do niej, ona lubi być kontrowersyjna. Marzył jej się pewnie wielki skandal, Justa omdlała na scenie, jakieś szarpanie za włosy itp.
    • rosapulchra-0 Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 19:39
      Osobiście bardzo trudno mi uwierzyć w te 'rewelacje'. Uważam to za bardzo złośliwą, obrzydliwą plotkę i nie daję temu wiary.
      • vre-sna Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 20:08
        A ja nie wierzę, że nie żadnych zdjęć :p
        Np. Państwo za chwilę Zamachowscy siedzą w drugim rzędzie naprzeciwko! Pytanie czego. Itd.
        Osobiście wierzę: bo poszedł, bo dzieci chciały żeby wesprzeć mamę, która dopiero zaczyna zawodowo się spełniać. A kochająca wszystkich partnerka chciała towarzyszyć.
        W sumie w tej inscenizacji to mylę już intencję poszczegolnych osób dramatu.
      • noname2002 Re: Mebel. Po prostu mebel 21.05.14, 00:41
        Osobiście bardzo trudno mi uwierzyć w te 'rewelacje'. Uważam to za bardzo złośl
        > iwą, obrzydliwą plotkę i nie daję temu wiary.

A tak, tak, Weronika Rosatti jest dziewiczym aniołem, Zbyszek Z. dżentelmenem a Monika. Z wcieleniem dyskrecji.
    • anika772 Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 20:04
      Ale o co Ci chodzi, doprawdy. Przecież nie siadali w pierwszym rzędzie...
    • 18lipcowa3 Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 20:54
      Masakra. Zaczynam podejrzewać o MZ jakąs chorobę psychiczną.
      Bo u Zbynia to ewidentnie brak jajec.
    • sueellen Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 20:55
      O jezu, ZNOWU oni??
      przyjmij po prostu do wiadomości, że są ludzie od góry do dołu popie...ni, a tak mi się wydaje że zrozumieć takiego normalny czlowiek nie może i już. Nawet gdyby się dwoił i troił to nie zrozumie, więc po co się własciwie wysilać?
      • ichi51e Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 21:00
        Amen.
    • sparkley78 Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 22:38
      Chciała się pochwalić renowacją mebla wink
      • naomi19 Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 23:03
        aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        big_grin
      • noname2002 Re: Mebel. Po prostu mebel 21.05.14, 00:42
        Dobre big_grin
    • yenna_m Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 23:00
      kurczę
      otwierasz człowieku lodówkę a tam nowa zamachowska...
      • nolus Re: Mebel. Po prostu mebel 20.05.14, 23:34
        Od jakiegoś czasu z niekłamanym zainteresowaniem i rozbawieniem śledzę losy tej parki,ale też i z obawą,jak się to wszystko skończy...Nie ulega wątpliwości,że mózgiem całej operacji pt. "Gdyby głupota miała skrzydła..."jest Monisia,a Zbynio po prostu robi,to co usłyszy...Facet totalnie bez jaj,a Monisia to szkoda gadać - wszystko jest jasne już po 3 zdaniach. Z zaciekawieniem patrzę dokąd zaprowadzi ich jej galopująca głupota - obawiam się,że mogą przebić "ciało astralne Włodarczyk&Krawczyk",a może nawet i Zelta,jego kochankę i kochanka kochanki oraz owoc tego miłosnego trójkąta czyli małe bobo". Jak tak na to patrzę,to cieszę się z bycia szarym Kowalskim,a nie osobą publiczną - te biedna 4 dzieci z poprzedniego małżeństwa przeżywa teraz niezłą masakrę...
        • euphoria77 Re: Mebel. Po prostu mebel 21.05.14, 00:03
          Matko, dawno się tak nie uśmiałam big_grin

wiadomo szkoda dzieci, jak wszystkich dzieci z modnych rodzin patchworkowych
          • noname2002 Re: Mebel. Po prostu mebel 21.05.14, 00:52
            wiadomo szkoda dzieci, jak wszystkich dzieci z modnych rodzin patchworkowych

No tak, bo jak wiadomo, ludzie(nie celebryci) się rozwodzą kierując modą. I jeszcze się ośmielają z kimś po rozwodzie wiązać,sodoma i gomora normalnie.
    • lilly_about Re: Mebel. Po prostu mebel 21.05.14, 08:46
      Szczena mi opadła. A swoją drogą fenomen Zamachowskiego jest rzeczywiście bardzo ciekawy. Musi mieć chłop niezwykle bogate wnetrze. Wizualnie to dla mnie typ aseksualny, typowy maluszek z duzym brzuchem.
    • karola1008 Re: Mebel. Po prostu mebel 21.05.14, 09:09
      Nie wiem, po czyjej stronie jest "moje serce", jak to ktoś powyżej napisał, bo nie angażuję tego narządu w tę historię. Mam mgliste wrażenie, że pomiędzy Justą i Zamachowskim do dłuższego czasu coś było nie teges, on się wyprowadzał i wprowadzał i takie tam. Justa dostała na dzieci wysokie alimenty. Rozstali się, bywa. To co mnie irytuje w postawie najnowszej pani Zamachowskiej to publiczne poprawianie sobie samopoczucia kosztem byłej żony obecnego męża i jeszcze na dodatek wciąganie w to dzieci. Pewnych rzeczy, nawet jeśli są najprawdziwsze na świecie się po prostu nie mówi.
      • kietka Re: Mebel. Po prostu mebel 21.05.14, 09:21
        samo rozstanie nie szokuje, mnie najbardziej szokuje zachowanie Zamachowskiego, bo miałam go za faceta z klasą, od Richardson wiele nie mozna wymagac, pustka z oczu patrzy, nie bede sie w to zagłebiac.
        Nic nam do kwoty alimentów, tak ustalili zaieresowani. to nie sa zwykli zjadacze chleba i moze dla szaraka kwota jest astronmiczna, a dla nich, po prostu utrzymanie dotychczasowego poziomu zycia.
        • karola1008 Re: Mebel. Po prostu mebel 21.05.14, 10:31
          Mam wrażenie, że Zamachowskiemu w sumie pasuje to co jego obecna żona mówi o byłej, bo naprawdę trudno mi sobie wyobrazić, że on błaga Richardson, żeby przestała wałkować publicznie temat zamknięty (tzn. jego byłe małżeństwo), a ona dalej. Gdyby mu to nie odpowiadało, to by po prostu powiedział "Monika, ku..., weź się w końcu zamknij, czytam o sobie po plotkach, pudelkach i vivach, obcy ludzie wylewają mi kubły pomyj na głowę, zlecenia tracę, w dupie z tym wszystkim", a gdyby to nie poskutkowało to by ją zostawił. Toż to nie pierwszy wyskok Moniki, a on się z nią ostatecznie ożenił. Znaczy się - kocha, akceptuje itp. itd.
          • kietka Re: Mebel. Po prostu mebel 21.05.14, 11:00
            czyli mebel i pantofel.
            w poprzednim zwiazku to on był na czołókach, a justa w cieniu mistrza, mysle, ze nie wytrzyma dominiacji richardson. kwestia czasu. monika oczywiscie nazwisko sobie zostawi smile w Pl jest rozpoznawalne i do tej pory szanowane.
            • sueellen Re: Mebel. Po prostu mebel 21.05.14, 12:34
              ale się skonczy, jak długo pociągnie na 3 kolorach i ogniem i mieczem? co wielkiego nakrecił w ostatnich 10 latach?
              • kietka Re: Mebel. Po prostu mebel 21.05.14, 13:37
                na filmie swiat sie nie konczy, Zamachowski jest aktywnym aktorem teatralnym.
                Jednak z nowej partnerce pewnie zacznie grac w M jak milosc..., bo kasa potrzbena bedzie nie tylko na alimenty smile
                • riki_i Re: Mebel. Po prostu mebel 21.05.14, 15:53
                  kietka napisała:

> na filmie swiat sie nie konczy, Zamachowski jest aktywnym aktorem teatralnym.

Sorry, ale śp. Zapasiewicz też był aktywnym aktorem teatralnym , a i w filmach grał również - nie przypominam sobie ani jednego przypadku, aby się zawodowo zeszmacił tak jak Zbyniu Zamachowski w filmie "Randka w ciemno". Więc proszę mi tu nie wyjeżdżać z "fenomenalną wybitnością". Znam wybitniejszych.
    • hunkis ale o co chodzi? nie zaplacili za bilety? 21.05.14, 12:09
      czy do końca życia mają omijac spektakle w ktorych była zona gra?
      kupili bilety więc exżona ma z tego konkretny zysk.

z tego co kojarzę, to Ty sama zdradzałas męża w ramach kręgu znajomych osób. i zapewne nie raz się kochanek z mężem o siebie otarli. Jak rozumiem, wszystko jest ok i super dopóki sprawa jest zamieciona pod dywan i ludzie nie patrzą.
      • vre-sna Re: ale o co chodzi? nie zaplacili za bilety? 21.05.14, 15:36
        A ja bym nie poszła na występ byłej partnerki partnera krótko potem, gdy dzięki mnie moj partner doszedł do wniosku, że od byłej się wyprowadza.
        On nie mieszkał sam gdy poznał obecną. To nie był wolny pan.
        Poza tym akurat w mieście Warszawa jest kulturalnych zdarzen po kokardkę.
      • sumire Re: ale o co chodzi? nie zaplacili za bilety? 21.05.14, 15:46
        słuszny argument z tymi biletami smile już pomińmy fakt, że aktor ze sceny raczej nie jest w stanie rozpoznać twarzy widowni, chyba że mu ją oświetlą - i na ogół się w widownię nie wpatruje, bo ma inne rzeczy do roboty. ale dobrze, tajemniczy znajomy z Pudelka zapewne wie lepiej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka