malgorzatapi Re: strój na rower 28.09.15, 15:42 Jak chcesz wyglądać profesjonalnie, musisz mieć opaskę na ręce mierząca Twoje wyniki. To pomaga w treningu i daje Ci +10 do sports-looku. ja mam taką fioletową e-runtime.pl/sklep/zegarki-fitness/opaska-fitness-z-krokomierzem-i-monitorem-aktywnosci-fioletowa wzbudza zazdrość Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: strój na rower 29.12.21, 09:28 joanna29 napisała: > Lubie na rower ubrać sukienkę No to rzeczywiście kuriozalne - rower ubrany w sukienkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: strój na rower 29.12.21, 10:42 o ile nie jeździsz kolarzówka każdy strój pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: strój na rower 29.12.21, 10:53 Ichi, ty już w tym wątku pisałaś siedem lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: strój na rower 29.12.21, 11:01 tak właśnie odkryłam i to na samej gorze! ale temat mi bliski bo TZ podjął kolarstwo semipro i czego ja teraz nie wiem o odzieży kolarskiej... swoją droga dla dziewczyn jest dużo fajnych kolorowych brandów mogę polecac Odpowiedz Link Zgłoś
skat_0 Re: strój na rower 29.12.21, 11:49 Aktualnie to w takim kombi zakladanym na zwykle ciuchy czyt. Jeansy i bluze plus kask 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: strój na rower 29.12.21, 12:03 obecnie to kluczowe są rękawiczki. gigantyczna roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
cisco1800 Re: strój na rower 29.12.21, 14:50 Wygodny. Sukienka nie wydaje mi się wygodna, bo mozna nią zaczepić o siodełko podczas gwałtownego nieplanowanego zeskakiwania z roweru (np wbiegające dziecko na DDR). Tak się składa, że akurat mam w większości sportowe rzeczy na rower, ale w jakiejś eleganckiej bluzce czy spodnach tez bym jechała, gdyby zaistniała taka potrzeba. Ostatnio latem śmigałam do sklepu w sandałach i kombinezonie Odpowiedz Link Zgłoś