09.06.14, 22:39
Postanowiłam jednak założyć nowy wątek. TRR zbiera podpisy:

www.trr.org.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=136:global-day-of-action&Itemid=62
Obserwuj wątek
    • atteilow Re: I decide 09.06.14, 22:49
      Walka z ubóstwem i nierównościami społecznymi ok jestem za, ale cała reszta jakoś dziwnie napisana. Aktywność seksualna to indywidualna sprawa każdego człowieka.
      • joa66 Re: I decide 09.06.14, 22:55
        Aktywność seksualna to indywidualna sprawa każdego człowieka.

No właśnie o to chodzi w petycjismile
        • atteilow Re: I decide 09.06.14, 23:07
          aha, to poczekam na te 10 konkretnych punktów, bo tutaj coś źle zrozumiałam.
          • joa66 Re: I decide 09.06.14, 23:10
            www.idecide.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=79&Itemid=717
            • jakw Re: I decide 10.06.14, 00:29
              Z tego to niewątpliwie zostałby zrealizowany punkt 1 czyli powołanie struktur oraz częściowo punkt 10 czyli kasa na funkcjonowanie punktu 1.
              • bi_scotti Re: I decide 10.06.14, 02:12
                jakw napisała:

> częściowo punkt 10 czyli kasa na funkcjonowanie punktu 1.

Jako wspoludzialowiec w zapewnianiu tej kasy (Canadian taxpayer) wcale nie jestem zachwycona tym, ze moj obecny Prime Minister jest konserwa i np. zero "mojej" kasy pojdzie na antykoncepcje, sexual education i ogolnie rozumiana prewencje, w krajach, w ktorych to wszystko lezy i kwiczy a wrecz nie istnieje. Harper zadeklarowal nasze wspolne pieniadze wylacznie na ochrone zycia matki i dziecka, co jest oczywiscie (!) super wazne, ale nie zmienia faktu, ze te sama zadeklarowana sume moznaby podzielic/zaoferowac inaczej dolaczajac te inne cele, ktore konserwatystow gryza jak wlosienica. Life.
        • jakw Re: I decide 10.06.14, 00:26
          Tylko szkoda, że chyba najpierw należy podpisać petycję, a dopiero potem ją przeczytać (jak ci wyślą na mejla). Chyba że petycja to ten bełkot, z którego mogą wynikać całkiem rozbieżne postulaty?
    • mary_lu Re: I decide 09.06.14, 23:02
      Toż te wszystkie zdrowia i prawa reprodukcyjne już są wpisane wszędzie, i co z tego? Gó...o.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka