Dodaj do ulubionych

Wielbłądzie oczy

03.07.14, 23:28
Podszedł podczas obiadu. Zobaczyłam te jego oczy z bliska i aż się przeraziłam. Takie piękne, wielbłądzie. I teraz wszystko jasne! Oto dlaczego Bałtyk przegrywa z innymi morzami rywalizacje o wakacyjne serca turystów - bo gdzie nad Bałtykiem można znaleźć faceta z wielbłądzimi oczami?
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: Wielbłądzie oczy 03.07.14, 23:30
      Czytałam rano... cóż, kiedyś forum Faceci z Egiptu zrobiło mi połowę wakacji, czytałam i płakałam ze śmiechu.
    • kota_marcowa Re: Wielbłądzie oczy 03.07.14, 23:33
      Ja myślę, że o coś innego wielbłądziego chodzi big_grin
      I również polecam facetów z Egiptu, można się popłakać ze śmiechubig_grin
    • leanne_paul_piper Re: Wielbłądzie oczy 03.07.14, 23:40
      Niecierpliwie czekam na moment, kiedy Polki wreszcie zrozumieją, co to są sex wakacje i zaczną traktować tych boysów wyłącznie rozrywkowo. Ahh, ale ta romantyczna polska dusza - czy to kiedyś nastąpi?wink
      • triss_merigold6 Re: Wielbłądzie oczy 03.07.14, 23:45
        Ja nawet jakoś rozumiem (nie, nie rozumiem, że z Arabem) że jedna z drugą chcą skorzystać z dodatkowego elementu pakietu hotelowego, coś jak SPA w gratisie. Ale na litość boską, niech korzystają bez tych rzewnych klimatów, wymiany numerów telefonów, rozmów, po co to komu. uncertain
        • wuika Re: Wielbłądzie oczy 04.07.14, 10:44
          A żeby jeszcze nie były takie durne i się nie chajtały jak durne? Znam osobiście taką pannę, co to pojechała na jedne wakacje, a na drugie już z papierami do ślubu. Teraz swego ukochanego ściąga do kraju.
    • kota_marcowa Re: Wielbłądzie oczy 03.07.14, 23:41
      Była noc, ale obok spacerowali ludzie. Dziewczynę, Angielkę, nic to nie obchodziło. To chyba najgorsza nacja. Najgorsza i jednocześnie najlepsza. Najgorsza, bo one mogą to zrobić w każdym miejscu i o każdej porze. Jest im to obojętne. I najlepsza, bo mogą to zrobić w każdym miejscu i o każdej porze. Jest im to obojętne.

Mój pierwszy raz w tej pracy był właśnie z Angielką. Jej mąż się upił. Pomogłem jej odprowadzić go do sypialni. Zmagałem się z nim chwilę w pokoju. Kiedy wróciłem do salonu, ona już czekała na mnie naga. Zdziwiony powiedziałem tylko: "Przecież twój mąż jest tutaj", a Ona: "Nie przejmuj się, nic nie usłyszy". I tak to było. Ona krzyczała, a mąż spał pijany i z niczego nie zdawał sobie sprawy. Ja co chwilę patrzyłem na drzwi, czy on stamtąd nie wychodzi. Miała około 32, 33 lat. Już wcześniej było widać, że szukała przygód. Cały czas na mnie patrzyła, jak pracowałem. Inną Angielkę wzięliśmy z moim kolegą Arabem we dwóch. Jej mąż też spał pijany w pokoju obok.

Ach nie mogłam się oprzeć, coś w tym jest co mówią o brytyjskich turystach, to ja wole nasze polskie skarpetki do sandałówbig_grin
      • antyideal Re: Wielbłądzie oczy 04.07.14, 14:15
        Ehm...
        24.pl/zrobila-dobrze-24-facetom-za-drinki/
    • mary_lu Re: Wielbłądzie oczy 03.07.14, 23:52
      W każdym kraju świata jest pełno burdeli, prostytutek, tirówek (w tym dzieci, niewolnice, transseksualiści) itp. Luz, toż to zwyczaj, faceci masowo korzystają, mało kto reaguje.

Jakiś nikły procent kobiet daje się UWIEŚĆ męskim prostytutkom, potrzebują do tego zagranicznego wyjazdu, kilku dni podrywu, zapewnień o miłości. Ubaw jest z nich kilka razy do roku, powstają o nich reportaże i artykuły.
      • antyk-acap Re: Wielbłądzie oczy 04.07.14, 00:00
        Ale jakiś wielbłądooczy pomorzanin byłby idealny
        • jowita771 Re: Wielbłądzie oczy 04.07.14, 06:46
          U nas na pomorzu wielbłądów jak na lekarstwo, więc nie mają po kim takich oczu mieć. suspicious
    • antyideal Re: Wielbłądzie oczy 04.07.14, 00:05
      Ale że co ? Wielbłądzie ? W sensie takie przymulone ?
      • antyk-acap Re: Wielbłądzie oczy 04.07.14, 00:06
        Duże, ciemne, wilgotne https://img3.wikia.nocookie.net/__cb20130211180642/shrek/pl/images/4/41/Kot-w-butach.jpg
        • leanne_paul_piper Re: Wielbłądzie oczy 04.07.14, 00:10
          Człowieku, czyś Ty kiedy widział wielbłąda?! Wielbłąd nie ma takich oczu.
          Ja tam się nie wstydzę za Polki, że idą do wyra z Arabem (którzy też potrafią wyglądać jak młody grecki bóg - been there, done thatwink), ja się wstydzę, że takie kocopały wygadują.
          • antyk-acap Re: Wielbłądzie oczy 04.07.14, 00:13
            Ja też się za nie nie wstydzę. O ile robią to tylko dla seksu.
    • malwa51 Re: Wielbłądzie oczy 04.07.14, 02:11
      bo gdzie nad Bałtykiem można
      > znaleźć faceta z wielbłądzimi oczami?

Wsadzic tylek na prom do ystad albo karlskrony, Malmö okolo godziny od Ystad. Wielbladow i czekolad tam dostatek, ino okolicznosci przyrody nieco inne tongue_out
      A jak sie uprze, to i w ystad i karlskronie znajdzie. Nad Baltykiem czyli tongue_out
    • mnb0 Re: Wielbłądzie oczy 04.07.14, 10:36
      Sama lubie wielbladzie oczy. Juz przed kliknieciem na watek wiedzialam, o co chodzi: duze, brazowe, o ciezkich powiekach i dluuuugich rzesach.
      A takie rzesy ma prawdziwy wielblad:

https://o4.fbl.pl/np4/201008/1D/74126967.jpg
    • mnb0 Re: Wielbłądzie oczy 04.07.14, 10:40
      Co jest zlego w wakacyjnym romansie?
    • to_ja_tola Re: Wielbłądzie oczy 04.07.14, 10:42
      głupie te baby big_grin som
    • echtom Re: Wielbłądzie oczy 04.07.14, 22:25
      Piękna lektura na poprawę humoru smile
    • mynia_pynia Re: Wielbłądzie oczy 04.07.14, 22:34
      Ja jestem swojska dziewczyna i uwielbiam oczy krowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka