Dodaj do ulubionych

Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na ematce?

06.07.14, 20:21
Czy tylko ja mam taki spóźniony zapłon? Sezon ogorkowy, nic się nie dzieje, nuuuda, a tu klick i nagle afera. A mnie ona omija. Dowiaduję się dopiero po wszystkim z 4 sezonu (watku). Przy czym najwazniejsze informacje sa już dawno pokasowane i nikt nie chce napisać rzetelnego sprawozdania tongue_out Ja się tak nie bawię! suspicious
Obserwuj wątek
    • run_away83 Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 06.07.14, 20:41
      Jak ładnie poprosisz to może ktoś ci streści. Ja nie pomogę, bo wątek kolonijny przestałam czytać jak poleciały pierwsze bluzgi, podobnie jak wątek paczkowy i jeszcze kilka innych, po kilku miesiącach na forum bezbłędnie wyczuwam wrzenie tłuszczy szykującej się do linczu.
      • sueellen Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 06.07.14, 20:49
        eee w aferze kolonijnej juz ktoś prosił o streszczenie, ale generalnie pokazano mu faka :p to co się będę prosić, łaski bez tongue_out, z resztą przebrnęłam przez tomiszcze - kończę czytać wątki kolonijne, paczkowy mi jedna dobra dusza streścila juz dawno temu smile

Przydałby się jednak jeden wątek przyszpilony pt ematkowe afery w pigułce tongue_out i drugi słownik ematki oraz dokładne wyjasnienie m.in pojęcia paczki suspicious
        • latarnia_umarlych Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 06.07.14, 21:30
          > Przydałby się jednak jeden wątek przyszpilony pt ematkowe afery w pigułce tongue_out i
          > drugi słownik ematki oraz dokładne wyjasnienie m.in pojęcia paczki suspicious

O tak!
        • dynema Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 07.07.14, 12:38
          Streszcze Ci wydarzenia:

1) Dziecko ma problem: „największym problemem są inne dzieci. Przez swoją chorobę Michał trudno adaptuje się w nowych miejscach. Pojawiają się u niego symptomy agresji i autoagresji”, nie moze chodzic do zwyklej szkoly a zjedzenie innego sniadania niz co dzien wywoluje panike i atak histerii. [watek poboczny: prosze o 1%]
          2) Dziecko nie ma zadnych problemow, super sie adoptuje w nowych miejscach i swietnie bedzie sie bawil na wyjezdzie z innymi dziecmi [watki poboczne: historie ucieczki i nieumiejstnosci dostasowania sie na wczesniejszych wyjazdach] tak wiec jedzie na kolonie. Jako ze dziecko nie ma zadnych problemow: brak wpisu w karte kolonijna szczegolow z punktu (1)
          3) Dziecko ma problem, wpis o ZA w dodatkowowa karte informacyjna na dwa dni przed wyjazdem.
          4) Dziecko nie ma problemu, nie potrzebuje szczegolnej opieki, mimo to firma odmawia wyjazdu[ watek poboczny: dziecko nie ma problemu wiec czas kolonii matka zamierza spedzic na wakacjach poza krajem bez mozliwosci szybkiego powrotu]
          5) Dziecko ma problem, potrzebuje szczegolnej opieki kosztujacej 12,000 PLN

Nie ma za co! smile
          • edelstein Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 07.07.14, 13:34
            Zapomnialam dodac, ze wg vilez forumki, Które napisaly, ze madziulec klamie sa chamsko i to jest hejtbig_grin swoja droga, ktory to juz watek gdzie vilez wystepuje w opozycji do praktycznie wszystkichbig_grin
          • daga_j Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 07.07.14, 22:47
            O matko, to jakieś mega streszczenie nie wiadomo czego! smile
    • paul_ina Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 06.07.14, 20:45
      Mnie, od kiedy urodziłam i mam trójkę dzieci, też omijają.
      Szlag.
      • stacie_o Pau_lina 06.07.14, 21:24
        a jak pociecha?
        • paul_ina Re: Pau_lina 07.07.14, 08:29
          A, dziękuję za pamięć, po urodzeniu okazało się, że lewa nerka jest ektopowa, położona tak jakby na poziomie brzucha i bardziej z przodu, o 3 milimetry mniejsza od prawej. Trzeba unikać urazów brzucha i co jakiś czas sprawdzać przez usg czy się nie przemieszcza.
          Córka zostaje w niepublicznym przedszkolu, ja wracam do pracy po macierzyńskim. Jak już pisałam, mam znacznie więcej szczęścia niż to ogarniam rozumem.
          • ichi51e Re: Pau_lina 07.07.14, 13:28
            smile niech ladnie rosnie
    • ichi51e Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 06.07.14, 20:48
      Szczerze mowiac madziulec jak nie znalazla zrozumienia tu (co mialo miejsce dosc szybko bo a forum zna ja z poprzednich sezonow b. Jakos nikt nie okazal zrozumienia dla kombinacji z *niewpisywaniem/wpisywaniem ZA) poszla chlipac na forum autystyczne. Potem watek sie rozjechal w kosmos o tym czy skakanie znienacka na konie jest bardzo zabawne czy grozi smiercia lub kalectwem.
      Moze ktos ci wklei od pierwszego sezonu. (Rozstania z konkubentem ktory rozbil malzenstwo wyjmujac z niego sobie jakas pania i porzucajac madziulca)
      • sueellen Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 06.07.14, 20:51
        a to zaraz, jakiś wątek kolonijny zniknął z forum??
        • dziennik-niecodziennik Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 07.07.14, 10:17
          nie tyle zniknął, ile zostały z niego pokasowane wpisy, kotre okazały sie byc niewygodne w batalii z biurem podróży.
          • pade Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 07.07.14, 11:00
            A tak w ogóle wolno?
            • dziennik-niecodziennik Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 07.07.14, 11:41
              chyba wolno. zgłosić post do usunięcia mozna zawsze, a juz nie raz, nie dwa byly tu awantury że usunięto posty ktore nijak nie naurszały regulaminu.
              jesli moderacja zgłoszenia traktuje machinalnie (zgłoszony - znaczy usunąć) to mozna jak najbardziej.
              na innym forum bylo przyjęte ze wlasny post mozna bylo usunąć ZAWSZE, niezależnie od okolicznosci. jak tu jest - nie wiem, nie sprawdzałam smile
    • cosmetic.wipes Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 06.07.14, 20:57
      Czujnym trzeba być big_grin
    • totorotot Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 06.07.14, 21:05
      Wstajesz od kompa to sama jestes sobie winna
      • latarnia_umarlych Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 06.07.14, 21:33
        cudowne i jakie a propos wątku, w którym babka współczuje forumkom siedzenia tutaj tongue_out
        • naomi19 Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 07.07.14, 11:29
          no.. jestesmy gora big_grin
          ja wyszlam na chwile do pracy i juz nie jestem w temacie ostatniego wataska... ale juz jest ponad 400 postow, nie nadgonie...
          • heca7 Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 07.07.14, 23:02
            naomi19 napisała:

> no.. jestesmy gora big_grin
            > ja wyszlam na chwile do pracy i juz nie jestem w temacie ostatniego wataska...
            > ale juz jest ponad 400 postow, nie nadgonie...

Nie przejmuj się. Ja wyjechałam na trzy dni! Wracam a tu takie rewelacje big_grin
    • naomi19 Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 07.07.14, 11:28
      teraz bedzie bardzo wrednie,prosze, Vilez, nie czytaj tego, bo wiem, że masz dobre serce...
      jak tak patrze na Madziulec, na te jej malutkie usteczka, zwijające się agresywnie, w jej ton głosu 'ja jestem naj, klękajcie', na jej fryzurę, bądź jej brak... jak obserwuje jej zawiętość i bajzel w domu... to ja sie W OGOLE nie dziwie, ze facet spierdzielil daleko, ja zrobilabym to samo...
      ok, dziewczyny o dobrymserduszku moga wracac do komputerow wink
      • lelija05 Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 07.07.14, 11:49
        A gdzieś ty ją zobaczyła? Już poleciała ze skargą do tv?
        • naomi19 Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 07.07.14, 11:53
          to Ty nie w temacie,przeciez juz piaty sezon serialu, no wez
          www.tvn24.pl/nie-zabrali-dziecka-na-kolonie-bo-ma-zespol-aspergera-matka-to-oburzajaca-dyskryminacja,445715,s.html
          • lelija05 Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 07.07.14, 12:01
            No patrz jak szybko!
            Trzeba przyznać operatywna jest. Szkoda tylko, że na szkodę dziecku i innym.
            • naomi19 Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 07.07.14, 12:03
              jak to, przeciez walczy z dyskryminacja tongue_out
              te 13 tysi i walka z calym swiatem to tak zupelnie przypadkiem big_grin
              • lelija05 Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 07.07.14, 12:08
                Powinna wyemigrować do Stanów.
                PS. Udało ci się znaleźć szkołę?
                • naomi19 Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 07.07.14, 12:31
                  mam nadzieje, ze wybrala najlepiej, okaze sie dopiero, dzieki
                  • naomi19 Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 07.07.14, 12:31
                    *wybralam
                  • lelija05 Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 07.07.14, 12:50
                    To trzymam kciuki.
                • lucky80 Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 07.07.14, 12:38
                  trochę mnie to też ominęło, ale uważam (nie czytałam już wątku od któregoś postu, nie dałam rady) że faktycznie doszło do dyskryminacji dziecka.
                  Druga sprawa to następstwa - ale się o tym nie wypowiadam, bo nie znam sprawy do końca.
                  Sama mam niepełnosprawne dziecko i wiem, że się walczy o nie jeszcze silniej, i z większą motywacją niż o zdrowe.
                  • naomi19 Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 07.07.14, 12:42
                    faktycznie, cos Cie ominelo big_grin
          • obrus_w_paski Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 07.07.14, 14:16
            Zawsze uważałam ze zły charakter czesto idzie w parze Ze złym wyglądem.
            Mój hejt roku: gdybym tak wygladała tez bym pewnie była zła na cały świat. Teraz czekam aż mnie pani Magda B. pozwie do sadu. W przeciwieństwie do mecenasa piranii, pozew od pani Magdy jest bardziej prawdopodobnywink

Ps. Oglądałam video TVN bez głosu. To dziecko ma zaburzona koordynację ruchową i właściwie cały czas patry sie na kogoś kto stoi za kamera jakby oczekując potwierdzenia ze robi dobrze albo po prostu ktos mu sugeruje co ma robić.

Dlaczego nie zrobili video w jakimś małpim gaju czy innym nowym dla dziecka miejscu?!
            • lilly_about Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 07.07.14, 14:47
              A się podpiszę pod tobą dodając tylko, że włączyłam w kompie głos niepotrzebnie smile
              • best_bej Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 07.07.14, 23:23
                jak ją zobaczyłam od razu z satysfakcją pomyślałam, że tak właśnie wygląda mityczna ematka! co to do porodu w pełnym makijażu a w monoplu musi dowód pokazywaćwink
    • goodnightmoon Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 07.07.14, 12:48
      Może pan Bóg oszczędza w ten sposób twój delikatny układ nerwowy? wink
    • mag1982 Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 07.07.14, 13:00
      Ja sobie wczoraj po Twoim watku pomyślałam, ze mnie też omijają i aż mi się z wrażenia Twoja teściowa przyśniła wink
      • sueellen Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 07.07.14, 13:25
        to musiał być piękny sen smile
    • mamaemmy Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 08.07.14, 00:29
      Też zauwazyłam,że tak mam ja !smile
      Chyba za duzo czasu spędzam w pracy a za mało na emamie smile
      • menodo Re: Dlaczego omijają mnie wszystkie afery na emat 08.07.14, 00:59
        mamaemmy napisała:

> Też zauwazyłam,że tak mam ja !smile
        > Chyba za duzo czasu spędzam w pracy a za mało na emamie smile

Btw - ciekawe, co na to Pirania big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka