Dodaj do ulubionych

Tajemnicze zachorowania na skutek uprawiania jogi

13.07.14, 23:23
Tego nie powiedzą ci nauczyciele, kiedy zapisujesz się na kurs ćwiczeń. Niestety, także kiedy już zachorujesz i zawiozą ciebie do szpitala, lekarze też mogą nie połączyć faktu twojej choroby z uprawianiem jogi
Obserwuj wątek
    • cauliflowerpl Re: Tajemnicze zachorowania na skutek uprawiania 13.07.14, 23:28
      Klikając pomyślałam: Fronda?
      I sekundkę potem oplułam monitor ze śmiechu.
      Czytać nie będę.
    • morekac Re: Tajemnicze zachorowania na skutek uprawiania 13.07.14, 23:45
      Bo tę chorobę leczy egzorcysta, nie jakiś tam konowal

-------------------------------------------------------------
      "a przecież można pozostać człowiekiem nawet jeśli jest się nauczycielem" by Grave_digger
    • iziula1 Re: Tajemnicze zachorowania na skutek uprawiania 14.07.14, 00:02
      " spontanicznie uczucie głębokiego orgazmu" hmm....bardzo żałuję że nie doświadczam takich skutków ubocznych jogi. Może za słabo się przykładami do jogi wink
      • iziula1 Re: Tajemnicze zachorowania na skutek uprawiania 14.07.14, 00:03
        Dodam, że gdyby tak reklamowali jogę to ilość chętnych wciąż by rosła. W końcu orgazm to bardzo fajna a jak przyjemna rzecz....
      • martishia7 Re: Tajemnicze zachorowania na skutek uprawiania 14.07.14, 00:06
        Ej śmichy chichy, ale jeżeli chodzi o życie seksualne, to po jakichś 6 m-cach jogi dowiedziałam się co to orgazm wielokrotny smile I łączę jedno z drugim, jak najbardziej, bo w niektórych pozycjach odczuwam coś na kształt podniecenia - podejrzewam, że jest to związane z porządnym ukrwieniem i poruszeniem niektórych partii mięśni. Nie powiem, na początku czułam się niezręcznie, a potem się ucieszyłam big_grin
    • hellulah ale że jakim cudem... 14.07.14, 00:03
      ...katolicy wierzą w jakieś hokus-pokus wzięte z zabobonów Wschodu, że niby energia bogini czy coś, czy to aby dozwolone, tak wierzyć w cudze bożki?!
    • kosheen4 spoko spoko 14.07.14, 00:05
      joga dwa razy w tygodniu kundalini nie obudzi smile
      • aquella Re: spoko spoko 14.07.14, 06:05
        podobno obudzi u każdego specjalne ćwiczenie oddechowe, problem jest gdy osoba wogóle nie ćwiczy regularnie lub od niedawna , nie stosuje diety i nie jest jeszcze na to duchowo przygotowana - tak gdzieś czytałam
    • klamkas Re: Tajemnicze zachorowania na skutek uprawiania 14.07.14, 00:08
      A streści ktoś? Bo brzmi zabawnie, a ja z zasady na frondę nie chadzam...
      • hellulah Re: Tajemnicze zachorowania na skutek uprawiania 14.07.14, 00:28
        Bo joga budzi boginię, która jest demonem, i coś tam coś tam robi z człowiekiem. Celem jogi jest nakarmienie bogini. Boginie jest nie nasza, ale nie szkodzi, u nas jest demonem i opętywa. Więc słabo.
        • klamkas Re: Tajemnicze zachorowania na skutek uprawiania 14.07.14, 00:42
          Bogini to orgazm (takie zlepki z różnych wypowiedzi w tym wątku)? ;p
          • mid.week Re: Tajemnicze zachorowania na skutek uprawiania 14.07.14, 06:38
            czytanie Frondy może być sposobem na samotność ;p
    • mindtriper Re: Tajemnicze zachorowania na skutek uprawiania 14.07.14, 00:17
      Hmm, czasem, kiedy jestem bardzo, bardzo zmęczona mam sporo tych objawów, a jogi nie ćwiczę, nic a nic.
      Żałuję, że często o sprawach, na które mam wlasciwie podobne jak autor zdanie, czytam taki nuestrawny belkot.
    • morgen_stern Re: Tajemnicze zachorowania na skutek uprawiania 14.07.14, 10:09
      "Spontaniczne uczucie głębokiego orgazmu"? Pieprzyc siłownię, przekonali mnie big_grin
    • anika772 Re: Tajemnicze zachorowania na skutek uprawiania 14.07.14, 10:16
      Może i jest coś na rzeczy... Robiłam jogę w piątek, a w sobotę już miałam ostrą anginę, szlag by trafił. To na pewno ta przeklęta joga!
    • swiecaca Re: Tajemnicze zachorowania na skutek uprawiania 14.07.14, 13:27
      noż k... męczę się na jodze od paru lat a nie doświadczyłam spontanicznego orgazmu, chyba muszę reklamację złożyć wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka