morgen_stern 19.07.14, 20:35 To jest jeszcze lepsze Kto by się od razu pozabijał? - rosa i gazeciarz - triss i araceli - wyznawczyni i reszta forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 20:37 Wyznawczyni i Lauren. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 22:20 Napisała ta, która wyznawczynię darzy miłością szczerą i prawdziwą. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 22:22 No wiesz, siebie nie wypada wymieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 20:51 Rosa - 90% forumowiczek Jagienka75 - Bergamontka Malgosiek2 - Gazeta Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 21:17 Pokiełbasiło ci się co nieco, gazeciarzu Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 20:57 rosa i 99% forum wyznawczyni i reszta forum Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 21:18 Następna, nie w czasie i przestrzeni Odpowiedz Link Zgłoś
bumbunierka1 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 21:04 morgen i misiu-costam Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 21:11 hahahah w punkt, lałabym go mietłą Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 21:12 Jola-kotka i 99;9% forum haha Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 21:14 Zabić guten_morgen? Żartujesz sobie? Po cóż bym miał biedactwo zabijać? To jakby zabić yorka za to, że nogawki obszczekuje. Gdyby chodziło o jakiego rotweilera to insza inszość, ale tak? Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 21:53 lampka witoszowska kontra reszta Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 22:23 Bi Scotti i Verdana - totalnie odmienne poglądy na wychowanie dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 22:23 Ale żeby wrogami od razu zostały? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 22:26 Nie, wrogami na pewno nie, ale mają kompletnie odmienne modele wychowawcze, przetestowane w dodatku, bo dzieci już dorosłe. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 22:31 Przetestowane z niewątpliwym powodzeniem. I to jest piekne, i dowodzi, ze najlepiej kierować sie intuicją i nie kombinować zanadto. Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 22:41 Nie, to tylko świadczy, że czasem poglądy sie zmieniają. Ja przetestowałam metody bi-scotti na co najmniej jednym i naprawdę nie radzę. Nie wiem, czy mnie nie wyszło, czy mój szczerze mówi, że wredna byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 00:07 Może twoje dzieci nie miały miękkiego lądowania w postaci czułego ojca, jak dzieci Bi? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 00:56 verdana napisała: > Nie, to tylko świadczy, że czasem poglądy sie zmieniają. Ja przetestowałam meto > dy bi-scotti na co najmniej jednym i naprawdę nie radzę. Raczej o tym, że do poglądow w pełni zgodnych z naszym charakterem dochodzimy stopniowo. Metody Bi pasuja do Ciebie jak pięść do nosa i musialaś po prostu nieudolnie je stosować Odpowiedz Link Zgłoś
stacie_o Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 22:40 ja i mamaemmy heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 20.07.14, 12:11 A mogę sobie sama wybrać? Jak tak, to przygruchałabym sobie cytrynęmalinę. Ależ ona mnie wkurza od pierwszego zdania napisanego na forum... <wściek> Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynamalina Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 01:13 cytrynamalina pozdrawia i wysyla caluski ** ze slonecznej Grecji i kolejnych wakacji bo jak wiesz mam wolne do pazdziernika i jeszcze kilka urlopow przede mna, wlasnie wrocilam z imprezy, a ze podczytuje rzadko bo rzadko to forum to nie moglam sie oprzec i odpisalam, zdobylam haslo do wi-fi, ja nie czuje zebym miala wrogow czy to w swiecie realny czy wirtualnym no ale jesli klamkas nalega to niech jej bedzie, moze mi sluzyc za wroga. Jeszcze raz cie klamkas pozdrawiam wlasnie pije z chlopakiem ouzo 50teczke za twoje zdrowie i zajadamy baklave smiejac sie z tego postu, jeszcze raz muah od nas Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 12:10 Nie doszłyśmy jeszcze do takiego etapu intymności, żeby się całować, więc się hamuj dziewczyno. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 12:22 "w słonecznej Grecji, o pierwszej w nocy, w towarzystwie chłopaka i przy drinkach" śledzisz ematkę i nie możesz powstrzymac się od odpisania....to z Tobą jest gorzej, niż z kimkolwiek innym na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 12:27 No wiesz, jak ma się aż TYLE "urlopów" to pewnie w końcu się człowiekowi znudzi . Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 12:37 mało wiarygodna ta grecka sielanka nawet w najgorszym etapie uzależnienia od forum nie wyobrażam sobie siebie, jak - będąc na urlopie - lecę w środku nocy po hasło do wifi, aby walnąc jakąś cietą ripostę na ematce Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 12:54 A mnie bardzo intryguje jaką pracę dorywczą może wykonywać studentka studiów dziennych, wydająca na szampon i perfumy po 2000 miesięcznie, do tego jedzenie ze sklepu ze zdrową żywnością (pewnie drugie 2000) i jeszcze ją stać na kilka Grecji w wakacje. Jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 12:57 Nie mam żadnych pomysłów i szczerze to zupełnie mnie nie obchodzi, skąd ma to kasę. Niech ma - na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 13:00 > Nie mam żadnych pomysłów i szczerze to zupełnie mnie nie obchodzi, skąd ma to k > asę. A mnie obchodzi, w końcu sama ją sobie wybrałam. Może zostanę psychofanką. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynamalina Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 14:18 Pisalam rowniez, ze zarabiam i ze mieszkam narazie z rodzicami i tak oni mi jeszcze dokladaja ale sami zyja na podobnym poziomie. Jestem jedynaczka. Chlopak pochodzi jednak z zamozniejszej rodziny niz moja. I Grecja to jego pomysl i on akurat oplacal. Ale chorwacja i gruzja to ja we wlasnym zakresie. Chociaz pewnie zaraz i tak pewnie bedzie hejt; no bo jak chlopak moze pokrywac wakacje a jednak moze bo to nie jest tygodniowa znajomosc ale juz jestesmy dlugo ze soba od 16roku zycia. I wlasnie mam sobie wybrac jakies kolczyki tez mi ma zamiar kupic moze pomozesz lamkas wybrac waham sie miedzy tymilewanowicz.com/pl/165-kolczyki-lewanowicz.html a tymilewanowicz.com/pl/161-kolczyki-lewanowicz.html i do tego moze jeszcze jakas bransoletka trzeba sie w zyciu umiec ustawic PS on rowniez czyta te posty i jedynie stuka sie w glowe po co sobie w ogole takimi bzdurami glowe zawracam, sama nie wiem czemu Odpowiedz Link Zgłoś
bumbunierka1 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 14:27 mam sobie wybrac jakies kolczyki tez mi ma zamiar kupic moze pomozesz lamkas wybrac waham sie miedzy tymi href="lewanowicz.com/pl/165-kolczyki-lewanowicz.html" target="_blank" rel="nofollow">lewanowicz.com/pl/165-kolczyki-lewanowicz.html a tymi href="lewanowicz.com/pl/161-kolczyki-lewanowicz.html" target="_blank" rel="nofollow">lewanowicz.com/pl/161-kolczyki-lewanowicz.html i do tego moze jeszcze jakas bransoletka Ja nie klamkas, ale moze to i lepiej, bo nie jestem Twoja psychofanka wiec bede bardziej obiektywna: Cytryna, obie pary kolczykow jakie zalinkowalas sa tragicznie brzydkie. Az trudno zdecydowac, ktore sa brzydsze. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynamalina Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 14:33 Bo wlasnie zlote, srebrne kolczyki mam i chcialam jakies recznie robione, wlasnie takie swojskie, indianskie do rozpuszczonych wlosow i jednolitego stroju, to moze cos wlasnie z takich indianskich polecasz? jakis inny wzor, wezme pod uwage Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 14:50 Jesteś w Grecji i masz problem z kupieniem egzotycznych kolczyków? To rzuć forum i wybierz się na zakupy - gwarantuję, że w około masz mnóstwo miejsc gdzie możesz na żywo kupić piękną nieklasyczną biżuterię. Reszty nie skomentuję, bo dla mnie "ustawić się" to co innego niż "zostać ustawioną". Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 14:32 Te drugie bardziej mi się podobają. A jak masz wakacje, to posłuchaj rady chłopaka i baw się dobrze, zamiast zawracać sobie głowę forum. Radzi ci to uzależniona od ematki od lat forumka Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynamalina Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 14:43 Dzieki, no wlasnie tak mam zamiar zrobic, potem sie wkurzam, ze trace czas na forum. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 12:56 lady-z-gaga napisała: > nawet w najgorszym etapie uzależnienia od forum nie wyobrażam sobie siebie, jak > - będąc na urlopie - lecę w środku nocy po hasło do wifi, aby walnąc jakąś cie > tą ripostę na ematce Widocznie nie doszłaś do takiego etapu uzależnienia Odpowiedz Link Zgłoś
wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 20.07.14, 12:35 Wyznawczyni i ematki-nołlajfy, które zamiast korzystać z życia sobotni wieczór spędzają czas na forum Odpowiedz Link Zgłoś
wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 20.07.14, 12:35 *w Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 20.07.14, 23:47 Slawekopty i 100 procent forum Odpowiedz Link Zgłoś
mindtriper Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 07:38 To ja sobie wybieram vilez/nabakier, bo ta borderlinowa postac wyjatkowo mnie drazni. A jej przypisuje dawno juz niepiszaca sarling, nabakier dopisywala sie pod kazdym jej postem, maniaczka Moge tez, pani vilez/nabakier zapropojowac triss do pary, nie znosi jej za wlasne cechy. Odpowiedz Link Zgłoś
bumbunierka1 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 08:36 > nie znosi jej za wla > sne cechy. I to jest najswiatlejsze zdanie w tym watku Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 07:44 Lipcowa i Kosheen. Odpowiedz Link Zgłoś