Dodaj do ulubionych

Forumki w pary, ale WROGÓW ;)

19.07.14, 20:35
To jest jeszcze lepsze smile Kto by się od razu pozabijał?
- rosa i gazeciarz
- triss i araceli
- wyznawczyni i reszta forum tongue_out
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 20:37
      Wyznawczyni i Lauren.
      • lauren6 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 22:20
        Napisała ta, która wyznawczynię darzy miłością szczerą i prawdziwą.

• triss_merigold6 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 22:22
          No wiesz, siebie nie wypada wymieniać.wink
    • murwa.kac Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 20:38
      rosa i lipcowa!
    • elle.hivernale Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 20:42
      Edel i nanga
    • rosapulchra-0 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 20:42
      Bardzo trafne big_grin
      • karme-lowa Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 20:47
        Rosa+Gazeciarz 😊
    • gazeta_mi_placi Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 20:51
      Rosa - 90% forumowiczek
      Jagienka75 - Bergamontka
      Malgosiek2 - Gazeta
      • rosapulchra-0 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 21:17
        Pokiełbasiło ci się co nieco, gazeciarzu tongue_out
    • kota_marcowa Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 20:57
      rosa i 99% forum
      wyznawczyni i reszta forum
      big_grin
      • rosapulchra-0 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 21:18
        Następna, nie w czasie i przestrzeni big_grin
    • bumbunierka1 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 21:04
      morgen i misiu-costam wink
      • morgen_stern Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 21:11
        hahahah w punkt, lałabym go mietłą
      • jola-kotka Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 21:12
        Jola-kotka i 99;9% forum haha
      • misiu-1 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 21:14
        Zabić guten_morgen? Żartujesz sobie? Po cóż bym miał biedactwo zabijać? To jakby zabić yorka za to, że nogawki obszczekuje. Gdyby chodziło o jakiego rotweilera to insza inszość, ale tak? wink
    • lilly_about Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 21:53
      lampka witoszowska kontra reszta
    • triss_merigold6 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 22:23
      Bi Scotti i Verdana - totalnie odmienne poglądy na wychowanie dzieci.
      • rosapulchra-0 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 22:23
        Ale żeby wrogami od razu zostały?
        • triss_merigold6 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 22:26
          Nie, wrogami na pewno nie, ale mają kompletnie odmienne modele wychowawcze, przetestowane w dodatku, bo dzieci już dorosłe.
          • nangaparbat3 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 22:31
            Przetestowane z niewątpliwym powodzeniem. I to jest piekne, i dowodzi, ze najlepiej kierować sie intuicją i nie kombinować zanadto.
            • verdana Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 22:41
              Nie, to tylko świadczy, że czasem poglądy sie zmieniają. Ja przetestowałam metody bi-scotti na co najmniej jednym i naprawdę nie radzę. Nie wiem, czy mnie nie wyszło, czy mój szczerze mówi, że wredna byłam.
              • aandzia43 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 00:07
                Może twoje dzieci nie miały miękkiego lądowania w postaci czułego ojca, jak dzieci Bi?
              • nangaparbat3 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 00:56
                verdana napisała:

> Nie, to tylko świadczy, że czasem poglądy sie zmieniają. Ja przetestowałam meto
                > dy bi-scotti na co najmniej jednym i naprawdę nie radzę.
                Raczej o tym, że do poglądow w pełni zgodnych z naszym charakterem dochodzimy stopniowo. Metody Bi pasuja do Ciebie jak pięść do nosa i musialaś po prostu nieudolnie je stosować tongue_out
    • pederastwa Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 22:39
      wink
    • stacie_o Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 19.07.14, 22:40
      ja i mamaemmy heheheh
      tongue_out
      • mamaemmy Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 20.07.14, 12:04
        Oj tam,oj tam tongue_out
    • klamkas Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 20.07.14, 12:11
      A mogę sobie sama wybrać? Jak tak, to przygruchałabym sobie cytrynęmalinę. Ależ ona mnie wkurza od pierwszego zdania napisanego na forum... <wściek>
      • cytrynamalina Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 01:13
        cytrynamalina pozdrawia i wysyla caluski kiss** ze slonecznej Grecji i kolejnych wakacji bo jak wiesz mam wolne do pazdziernika i jeszcze kilka urlopow przede mna, wlasnie wrocilam z imprezy, a ze podczytuje rzadko bo rzadko to forum to nie moglam sie oprzec i odpisalam, zdobylam haslo do wi-fi, ja nie czuje zebym miala wrogow czy to w swiecie realny czy wirtualnym no ale jesli klamkas nalega to niech jej bedzie, moze mi sluzyc big_grin za wroga. Jeszcze raz cie klamkas pozdrawiam wlasnie pije z chlopakiem ouzo 50teczke za twoje zdrowie i zajadamy baklave smiejac sie z tego postu, jeszcze raz muah od nas kiss
        • klamkas Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 12:10
          Nie doszłyśmy jeszcze do takiego etapu intymności, żeby się całować, więc się hamuj dziewczyno.
        • lady-z-gaga Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 12:22
          "w słonecznej Grecji, o pierwszej w nocy, w towarzystwie chłopaka i przy drinkach" śledzisz ematkę i nie możesz powstrzymac się od odpisania....to z Tobą jest gorzej, niż z kimkolwiek innym na tym forum big_grin
          • klamkas Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 12:27
            No wiesz, jak ma się aż TYLE "urlopów" to pewnie w końcu się człowiekowi znudzi wink.
            • lady-z-gaga Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 12:37
              mało wiarygodna ta grecka sielanka wink
              nawet w najgorszym etapie uzależnienia od forum nie wyobrażam sobie siebie, jak - będąc na urlopie - lecę w środku nocy po hasło do wifi, aby walnąc jakąś cietą ripostę na ematcewink
              • klamkas Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 12:54
                A mnie bardzo intryguje jaką pracę dorywczą może wykonywać studentka studiów dziennych, wydająca na szampon i perfumy po 2000 miesięcznie, do tego jedzenie ze sklepu ze zdrową żywnością (pewnie drugie 2000) i jeszcze ją stać na kilka Grecji w wakacje. Jakieś pomysły?
                • rosapulchra-0 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 12:57
                  Nie mam żadnych pomysłów i szczerze to zupełnie mnie nie obchodzi, skąd ma to kasę. Niech ma - na zdrowie!
                  • klamkas Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 13:00
                    > Nie mam żadnych pomysłów i szczerze to zupełnie mnie nie obchodzi, skąd ma to k
                    > asę.

A mnie obchodzi, w końcu sama ją sobie wybrałam. Może zostanę psychofanką.
                    • cytrynamalina Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 14:18
                      Pisalam rowniez, ze zarabiam i ze mieszkam narazie z rodzicami i tak oni mi jeszcze dokladaja ale sami zyja na podobnym poziomie. Jestem jedynaczka. Chlopak pochodzi jednak z zamozniejszej rodziny niz moja. I Grecja to jego pomysl i on akurat oplacal. Ale chorwacja i gruzja to ja we wlasnym zakresie. Chociaz pewnie zaraz i tak pewnie bedzie hejt; no bo jak chlopak moze pokrywac wakacje big_grin a jednak moze bo to nie jest tygodniowa znajomosc ale juz jestesmy dlugo ze soba od 16roku zycia. I wlasnie mam sobie wybrac jakies kolczyki tez mi ma zamiar kupic moze pomozesz lamkas wybrac waham sie miedzy tymilewanowicz.com/pl/165-kolczyki-lewanowicz.html a tymilewanowicz.com/pl/161-kolczyki-lewanowicz.html i do tego moze jeszcze jakas bransoletka smile trzeba sie w zyciu umiec ustawic tongue_out PS on rowniez czyta te posty i jedynie stuka sie w glowe po co sobie w ogole takimi bzdurami glowe zawracam, sama nie wiem czemu
                      • bumbunierka1 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 14:27
                        mam sobie wybrac jakies kolczyki tez mi ma zamiar kupic moze pomozesz lamkas wybrac waham sie miedzy tymi href="lewanowicz.com/pl/165-kolczyki-lewanowicz.html" target="_blank"
                        rel="nofollow">lewanowicz.com/pl/165-kolczyki-lewanowicz.html a tymi href="lewanowicz.com/pl/161-kolczyki-lewanowicz.html" target="_blank"
                        rel="nofollow">lewanowicz.com/pl/161-kolczyki-lewanowicz.html i do tego moze jeszcze jakas bransoletka smile

Ja nie klamkas, ale moze to i lepiej, bo nie jestem Twoja psychofanka wiec bede bardziej obiektywna:
                        Cytryna, obie pary kolczykow jakie zalinkowalas sa tragicznie brzydkie. Az trudno zdecydowac, ktore sa brzydsze.
                        • cytrynamalina Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 14:33
                          Bo wlasnie zlote, srebrne kolczyki mam i chcialam jakies recznie robione, wlasnie takie swojskie, indianskie do rozpuszczonych wlosow i jednolitego stroju, to moze cos wlasnie z takich indianskich polecasz? jakis inny wzor, wezme pod uwage
                          • klamkas Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 14:50
                            Jesteś w Grecji i masz problem z kupieniem egzotycznych kolczyków?

To rzuć forum i wybierz się na zakupy - gwarantuję, że w około masz mnóstwo miejsc gdzie możesz na żywo kupić piękną nieklasyczną biżuterię.

Reszty nie skomentuję, bo dla mnie "ustawić się" to co innego niż "zostać ustawioną".
                      • rosapulchra-0 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 14:32
                        Te drugie bardziej mi się podobają.
                        A jak masz wakacje, to posłuchaj rady chłopaka i baw się dobrze, zamiast zawracać sobie głowę forum. Radzi ci to uzależniona od ematki od lat forumka wink
                        • cytrynamalina Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 14:43
                          Dzieki, no wlasnie tak mam zamiar zrobic, potem sie wkurzam, ze trace czas na forum. Pozdrowienia.
              • rosapulchra-0 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 12:56
                lady-z-gaga napisała:

> nawet w najgorszym etapie uzależnienia od forum nie wyobrażam sobie siebie, jak
                > - będąc na urlopie - lecę w środku nocy po hasło do wifi, aby walnąc jakąś cie
                > tą ripostę na ematcewink

Widocznie nie doszłaś do takiego etapu uzależnienia wink
    • wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 20.07.14, 12:35
      Wyznawczyni i ematki-nołlajfy, które zamiast korzystać z życia sobotni wieczór spędzają czas na forum
      • wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 20.07.14, 12:35
        *w
    • 7katipo Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 20.07.14, 23:40
      triss i rosa
      • ponis1990 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 20.07.14, 23:47
        Slawekopty i 100 procent forumbig_grin
    • mindtriper Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 07:38
      To ja sobie wybieram vilez/nabakier, bo ta borderlinowa postac wyjatkowo mnie drazni.
      A jej przypisuje dawno juz niepiszaca sarling, nabakier dopisywala sie pod kazdym jej postem, maniaczka big_grin
      Moge tez, pani vilez/nabakier zapropojowac triss do pary, nie znosi jej za wlasne cechy.
      • bumbunierka1 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 08:36
        > nie znosi jej za wla
        > sne cechy.

I to jest najswiatlejsze zdanie w tym watku

https://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiejsie.gif https://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiejsie.gif https://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiejsie.gif
    • triss_merigold6 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 07:44
      Lipcowa i Kosheen.
    • ania357 Re: Forumki w pary, ale WROGÓW ;) 21.07.14, 12:13
      rosa i yenna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka