Dodaj do ulubionych

ranking pachosmarow :-P

07.08.14, 21:34
lato, goraco, pocimy sie.....
jakie sprawdzone antyperspiranty/dezodoranty polecacie?

ja jestem wierna od lat Nivea, szczegolnie dry comfort- pachnie dlugo i czuje sie swiezo przez dlugi czas
do tego uzywam raz w tygodniu Antidral, bez tego dostaje "mokruch pach"...... doslownie
Obserwuj wątek
    • mamma_2012 Re: ranking pachosmarow :-P 07.08.14, 21:37
      Vichy z zielona zakrętką, załatwia sprawę, wiecej nie potrzebuje.
      • kruche_ciacho Re: ranking pachosmarow :-P 07.08.14, 21:40
        kiedys uzywalam, niestety antidral musi byc sad
    • a1ma Re: ranking pachosmarow :-P 07.08.14, 21:41
      Tylko Rexona w sztyfcie. Nie pachnie, a skóra jest idealnie sucha. Dla mnie jedyny.
      Próbowałam wielu, tanich i drogich, żaden nie był lepszy.

(ale tez ja nie mam jakiegoś wielkiego problemu z poceniem, jak zapomnę użyć, to tez nic sie nie dzieje)
    • moofka Re: ranking pachosmarow :-P 07.08.14, 21:43
      bardzo lubie fenjal w kuleczce smile
      ale mi nic nie dolega w tym temacie
    • jematkajakichmalo Re: ranking pachosmarow :-P 07.08.14, 21:44
      Po tym co sie naogladalam o dezodorantach i innych smarowidlach zawierajacych aluminium to mi sie odechcialo... oczywiscie czegos uzywac trzeba zeby nie smierdziec, ale zostaje tego naprawde niewiele. Znalazlam deo z firmy CD bez aluminium, ten o zapachu owocu granatu pachnie swietnie i wystarcza na caly dzien.
      Wczesniej te zuzywalam nivea i byl super, ale teraz odpadl.
      • prophetess.pl Re: ranking pachosmarow :-P 07.08.14, 22:36
        tez mam to z granatem - dziala calkiem spoko.
        • przeciwcialo Re: ranking pachosmarow :-P 08.08.14, 06:32
          Gdzie go mozna dostać?
    • sueellen Re: ranking pachosmarow :-P 07.08.14, 21:50
      czy chodzi ci o fafkulce?
      • kruche_ciacho Re: ranking pachosmarow :-P 07.08.14, 21:54
        fafkulce alias pachosmar wink
    • karo.8 Re: ranking pachosmarow :-P 07.08.14, 21:51
      od lat nivea dry comfort
      • kruche_ciacho Re: ranking pachosmarow :-P 07.08.14, 21:55
        jestes moja kulezanka wiec wink
    • solejrolia Re: ranking pachosmarow :-P 07.08.14, 21:59
      jedynie lady speedstick, nic nie jest tak skuteczne. a najmniej to adidas czy nivea. jesli tych uzywam, to raz w tygodniu uzywam tez blokera Ziaja.a ogólnie nie pocę się aż tak bardzo, po prostu jest upał, i wówczas wychodzi skuteczność niektórych kosmetyków.
      • pulcino3 Re: ranking pachosmarow :-P 08.08.14, 11:21
        solejrolia napisała:

> jedynie lady speedstick, nic nie jest tak skuteczne.

Tak samo i to od wielu lat, chyba odkąd sie pojawiło najpierw w pudrowy sztyft teraz tylko żelowy. Żadne kulki rollki na mnie nie działają, są takie maziające się, nie pasują mi.
    • pederastwa Re: ranking pachosmarow :-P 07.08.14, 22:39
      Przedewszystkim dla mnie anyperspirant musi być bezzapachowy.
      Ostatnio kupiłam Neutral w rosmanie -wydaje się całkiem ok.
      Bardzo dobre były też kupione w aptece Eucerin i Hudosil.
      Dzień przed większymi wyjściami czy stresującymi sytualcjami używam Antidralu, stuprocentowa skuteczność.
      Koszmarna jak dla mnie jest nivea, ze względu na przebijającą sie nutę zapachową podobną do tej z ich kremów.Ale najgorsze są dla mnie smary w sztyfcie,zwłaszcza LadySpeedStick. Produkty rekalmowane jako majace świeży zapach, po nałożeniu na skórę generują zapach kostki toaletowej ;-/ I to całkiem intensywny, bez problemu wyczuwalny przez otoczenie.
    • klamkas Re: ranking pachosmarow :-P 07.08.14, 22:55
      Ałun.

W razie braku używam Ziaja Sensitive w kulce.

Cała reszta mnie uczula/odparza.
    • landora Re: ranking pachosmarow :-P 07.08.14, 22:56
      Używam Ziaji sensitive, działa i ma bardzo delikatny zapach, który komponuje się z moimi perfumami.
      Kiedyś miałam sztyft mineralny. Owszem, działał, skóra pod pachami była idealnie sucha, ale za to miałam wrażenie, że potwornie pocą mi się i śmierdzą ramiona. Zapach dla mnie nie do zniesienia. Uznałam, że organizm w ten sposób kompensował sobie brak pocenia pod pachami i dałam sobie z tym spokój. Zwykły dezodorant w kulce wystarcza mi, żeby nie śmierdzieć.
    • heca7 Re: ranking pachosmarow :-P 07.08.14, 23:20
      Kiedyś Gilette miało takie smarowidło dla kobiet w sztyfcie. Jak dla mnie najlepsze. Ale wycofali uncertain
      Używam nivea, ok ale doopy nie urywa.
      • peonka Re: ranking pachosmarow :-P 09.08.14, 20:08
        Ja do dzis go szukam, jak jestem za granica, kochalam ten zapach! Ale juz nigdzie nie ma sad
    • k1k2 Re: ranking pachosmarow :-P 08.08.14, 06:07
      No to ja sie wylamie... prawie nigdy nie uzywam.
      Biore prysznic 2x dziennie.
      Wyjatek to kiedy mam dlugi, stresujacy dzien - wtedy zdecydowanie wiecej sie poce - i kiedy pod koniec dnia wiem ze bede blisko "przy ludziach" w stylu, robimy razem projekt przy jednym stole. Wiadomo ze po wielu godzinach zcuje sie juz nieswiezo, wiec wtedy zapobiegawczo jakikolwiek malo zapachowy antyperspirant w sztyfcie rano zalatwia sprawe.
    • przeciwcialo Re: ranking pachosmarow :-P 08.08.14, 06:31
      Raz w tygodniu Bloker Ziai a pomiędzy cokolwiek, teraz mam Alterra w kulce.
      • naturella Re: ranking pachosmarow :-P 08.08.14, 07:36
        Mam teraz Dove i Lady Speedstick, kupuje to, co jest w promocji. Nie poce sie specjalnie, wiec i nie przywiązuje specjalnej wagi do pachosmarow, nawet Isana z Rossmana daje rade, czy deo z Biedronki smile
    • a.n.i.a.78 Re: ranking pachosmarow :-P 08.08.14, 07:43
      vichy z zieloną zakrętką.od 10 lat.uwielbiamsmile
    • lilly_about przeczytałam.... 08.08.14, 07:43
      ...pochosmarów i myślałam, że chodzi o nawilżacze intymne, a wy tu z nivea wyskakujeciewink
      • tabakierka2 Re: przeczytałam.... 08.08.14, 07:51
        adidas w kulce srebrny od lat.
        • sonniva Re: przeczytałam.... 08.08.14, 08:05
          Vichy z czerwoną zakrętką, nic się nie wydostanie.
          • hugo43 Re: przeczytałam.... 08.08.14, 08:40
            raz w tygodniu etaxil sensitive a na codzien ostatnio garnier mineral 72h w sztyfcie.dobre sa tez nivea,rexona,dove i ostatnie odkrycie fa w sztyfcie w czarnym opakowaniu.
    • poppy_pi Re: ranking pachosmarow :-P 08.08.14, 08:44
      Rexona w sztyfcie, najlepsza.
    • 18lipcowa3 Re: ranking pachosmarow :-P 09.08.14, 19:46
      Ja od lat Nivea z trawą cytrynową.
    • peggy_su Re: ranking pachosmarow :-P 09.08.14, 20:33
      dove w sztyfcie od lat
    • monika3411 Re: ranking pachosmarow :-P 09.08.14, 20:47
      U mnie w tym roku o dziwo w ogóle nie działa Etiaxil, za to fantastycznie daje radę kulkowy Dove z granatową nakrętką. Dotychczasowy faworyt - Garnier poszedł w odstawkę, bo się skiepścił.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka