Dodaj do ulubionych

Reklamy internetowe

12.08.14, 20:11
To chyba najmniej skuteczne reklamy.
Jak tylko wyskakuje mi wielka reklama przed oczy- to nawet nie wiem co mam przed oczami bo automatycznie oczyma szukam krzyzyka zeby to wylaczyc.
I nigdy nie kupuje produktow z natretnych reklam -odbieram je negatywnie.

Tez tak robicie?
Obserwuj wątek
    • bablara Re: Reklamy internetowe 12.08.14, 22:53
      0zegata0 napisała:

> To chyba najmniej skuteczne reklamy.

> Jak tylko wyskakuje mi wielka reklama przed oczy- to nawet nie wiem co mam prz
      > ed oczami bo automatycznie oczyma szukam krzyzyka zeby to wylaczyc.
      > I nigdy nie kupuje produktow z natretnych reklam -odbieram je negatywnie.
      >
      > Tez tak robicie?

Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz. Uważasz ,że gdyby było tak jak piszesz to byliby chętni na zlecanie takich reklam? A spójrz na każda większą stronę , one są ich pełne.
      Nie znam się na innych reklamach , ale te w internecie mogą być dostosowane do użytkownika, do jego zainteresowań. Poza tym wszystko zależy do rodzaju reklamy , od srtony wizualnej i od tego czego ona dotyczy.

• saszanasza Re: Reklamy internetowe 12.08.14, 23:06
        > Nie znam się na innych reklamach , ale te w internecie mogą być dostosowane do
        > użytkownika, do jego zainteresowań. Poza tym wszystko zależy do rodzaju reklamy
        > , od srtony wizualnej i od tego czego ona dotyczy.

to tzw cookie, ale te pliki generują reklamy na podstawie "preferencji".
        rzeczywiście łatwiej jest "być podatnym" na reklamy zgodne z aktualnym zapotrzebowaniem, choć ja również "wylączam się" na zdecydowaną większość reklam do tego stopnia, że "patrząc na reklamę jej nie widzę".
        >
      • heca7 Re: Reklamy internetowe 13.08.14, 00:00
        Doskonale wiem, że reklamy "śledzą" mnie wink Wystarczy, że obejrzę spodnie dla dziecka na allegro a na gazecie pojawiają mi się adekwatne reklamy allegro. Tylko, że ja o tym wiem i się z tego śmieję. Sama zdecyduję co chce i gdzie kupić. Nigdy w te reklamy nie wchodzę. Nie przypominam sobie abym dzięki nim coś kupiła.
    • tuya Re: Reklamy internetowe 13.08.14, 08:56
      Polecam AdBlocka smile
    • truscaveczka Re: Reklamy internetowe 13.08.14, 09:57
      Reklamy w internecie? Od wieków żadnej nie widziałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka