edelstein 14.08.14, 17:20 Macie wydarzenie lub Wasze dzieci? Ja mam blizny w nietypowy miejscu, a syn czarne pasemko na blond wlosach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnietoniemi Re: Znaki szczegolne 14.08.14, 17:47 edelstein napisała: > Macie wydarzenie lub Wasze dzieci? Po polskiemu to napisz, bo nie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietoniemi Re: Znaki szczegolne 14.08.14, 17:57 edelstein napisała: > Nie zapomnij sie przelogowac O, teorie spiskowe sie pojawiają Mam stały adres IP. Możesz zapytać administratora o moje klony. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Znaki szczegolne 14.08.14, 18:08 Trzeba bylo wczoraj sie przelogowac to nie wydaloby sie co za frustratka z ciebie "Znasz mnie lepiej niż ja siebie? Widziałeś mnie na glebie? Znasz upadek i cierpienie? Znasz każde wydarzenie, Które miało wpływ na mnie? Znasz mnie lepiej niż ja klaunie?... Śmiejesz się,zgadnij,kto się będzie śmiał ostatni" Odpowiedz Link Zgłoś
mnietoniemi Re: Znaki szczegolne 14.08.14, 18:22 delstein napisała: > Trzeba bylo wczoraj sie przelogowac to nie wydaloby sie co za frustratka z cieb > ie Proszę mnie nie zaliczać do kobiet. To mnie obraża!! A tak poza tym, to się nie przelogowywałem. Pa ci. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietoniemi Re: Znaki szczegolne 14.08.14, 18:34 edelstein napisała: > Nawet plci nie jest to pewne Naucz się pisać po polsku. Bo kiedyś ten twój Niemiec cię porzuci i zostaniesz bez zdolności pisania ani kochania. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Znaki szczegolne 14.08.14, 19:09 edelstein napisała: > Nie zapomnij sie przelogowac Edel, jaki jest jej/jego drugi nick? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietoniemi Re: Znaki szczegolne 14.08.14, 19:18 karme-lowa napisała: > edelstein napisała: > > > Nie zapomnij sie przelogowac > Edel, jaki jest jej/jego drugi nick? A może edel poda swoje inne nicki? Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Znaki szczegolne 14.08.14, 19:26 mnietoniemi napisał(a): > karme-lowa napisała: > > > edelstein napisała: > > > > > Nie zapomnij sie przelogowac > > Edel, jaki jest jej/jego drugi nick? > A może edel poda swoje inne nicki? Mnie nie interesują inne nicki Edel tylko twoje Odpowiedz Link Zgłoś
mnietoniemi Re: Znaki szczegolne 14.08.14, 19:34 arme-lowa napisała: > Mnie nie interesują inne nicki Edel tylko twoje Okazuje się, że jestem interesujący. Jakże sie cieszę Zapewniam jednak, że Edel jest bardziej interesująca pod względem ilości nicków. Ja mam jeden nick. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 karmelowa 15.08.14, 00:21 mnietoniemi to sławek-opty, tylko w ciągu alkoholowym albo przy rzucie choroby psychicznej. Nigdy mądrością nie grzeszył ale teraz przechodzi samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
jak-nie-ja-to-kto Re: Znaki szczegolne 14.08.14, 19:21 A tak serio to o jakie wydarzenia ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kannama Re: Znaki szczegolne 14.08.14, 19:58 miast wydarzenie powinno być chyba WY Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Znaki szczegolne 14.08.14, 20:04 Za Edel myśli T9, nie dziwcie się więc,że nie można jej zrozumieć Poza tym edel uważa,że mnietoniemi i ja to te same osoby. Pytanie tylko, po jakich dragach i jakiej ich ilości to wykoncypowała. Jestem pod tym samym nickiem tu na forum od ponad 10-u lat bodajże i nagle wg hmmm...(wytną jak napiszę jak myślę naprawdę) doznałam rozdwojenia. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Znaki szczegolne 14.08.14, 20:18 Dziwnym trafem dpowiedzialas na Post do mnietocostam po czym cie skasowano.Albo jestes glupia i nie potrafisz czytac drzewa albo zapomnialas sie przelogowac.Bycie na forum od lat nie powoduje, ze ma sie jednego nicka poziom frustracji macie taki sam Odpowiedz Link Zgłoś
vre-sna Re: Znaki szczegolne 14.08.14, 20:28 Skoro gadacie o podwójnych tożsamościach. Nie wiem czemu, ale WWC, marusia ogoniok i karisma warusco pasują do siebie i wydają mi się pokrewne Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Znaki szczegolne 15.08.14, 00:39 Eeee? Robiłam takie numery, ale za czasów głębokiej niepełnoletności W tej chwili jestem jedyna i niepowtarzalna. Gwarantuję Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Znaki szczegolne 15.08.14, 10:14 a gdziez moja marusia do tamtych przyrownywac !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Znaki szczegolne 14.08.14, 21:43 Mam charakterystyczny pieprzyk na twarzy. Córka ma na dłoni dwa identyczne pieprzyki jak jak. W takiej samej odległości w tym samym miejscu i tak samo jeden większy drugi mniejszy. Kopiuj wklej. Jak to się stało?! Odpowiedz Link Zgłoś
anilka Re: Znaki szczegolne 14.08.14, 22:55 a moja ma też kopiuj wklej, prawie, tylko mniejsze niż moje. I martwię się tym, bo moje były paskudne, usunęłam je, męczyłam się całe życie, szczególnie jako nastolatka, nie wiem czemu nie usuwało się wtedy. A u niej dokładnie w tych samych miejscach i dokładnie tak samo się zapowiadają Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Znaki szczegolne 14.08.14, 23:11 U mnie na szczęście nie ma tragedii ot dwa pieprzyki - ale kiedy nie spojrzę to nadziwić się nie mogę. Co raz częściej dochodzę do wniosku, że z twarzy tata ale reszta figura itd. po mnie nawet te nieszczęsne pieprzyki ... Nie martw się jak będą paskudne to i jej usuniesz Odpowiedz Link Zgłoś
anilka Re: Znaki szczegolne 15.08.14, 17:28 pewnie tak, jeden miałam na czole blisko linii włosów, musiałam nosić gęstą grzywkę i wyglądałam jak owca, bo miałam kręcone włosy Odpowiedz Link Zgłoś