Dodaj do ulubionych

Zrobione brwi

24.08.14, 22:50
Macie makijaz permanentny brwi ew kreske? Coraz więcej dziewczyn widuje z fajnie zrobionymi brwiami(delikatnie i naturalnie a jednoczesnie sa podkreslone), podoba mi sie i mam chęć na coś takiego.Trochę się boję ordynarnych czarnych postarzajacych krech, gdzie to zrobic?
Obserwuj wątek
    • joana.mz Re: Zrobione brwi 24.08.14, 23:00
      Zrobić wywiad w okolicy, poszukać kogoś poleconego.
      Ja mam, właściwie miałam brwi robione chyba 4 lata temu, właśnie rozglądam się za dobrą kosmetyczką.

• jola-kotka Re: Zrobione brwi 24.08.14, 23:02
      Mam permanentne i zero swoich,depiluje regularnie.
      • jowita771 Re: Zrobione brwi 25.08.14, 07:18
        Żadnych włosków, tylko narysowane brwi? Brrrr
      • edelstein Re: Zrobione brwi 25.08.14, 09:11
        O matko bosko.Myslalam, ze ta tragiczna mody juz odeszla do lamusa i nikt nie robi Brwi ala pajac.
      • barbibarbi Re: Zrobione brwi 25.08.14, 09:29
        Jolo kotko! Wygolone brwi to obrzydliwość. Rozumiem jak ktoś stracił brwi w wyniku choroby, ale dobrowolnie?!!!!
      • giokonda.it Re: Zrobione brwi 25.08.14, 10:52
        Okropność.
    • jola-kotka Re: Zrobione brwi 24.08.14, 23:05
      No pewnie takie rzeczy robią w salonach kosmetycznych z usługa makijażu permanentnego lub w klinikach urody estetycznej nie sądzisz?
      • presens Re: Zrobione brwi 24.08.14, 23:06
        O namiar na Sląsku proszę
        • bei Re: Zrobione brwi 24.08.14, 23:08
          Wygooglaj w Krakowie Olę smile
      • wegatka Re: Zrobione brwi 25.08.14, 00:54
        Nie ściemniaj Jola, takie brwi to pewnie ci pani na poczcie stemplem robi.
    • bei Re: Zrobione brwi 24.08.14, 23:15
      www.ofachowcach.pl/Opinie.aspx?fachowiec=78165

olaromanska.blox.pl/html

www.dlaleszka.cba.pl/
      • presens Re: Zrobione brwi 24.08.14, 23:29
        Kurczę, takie jak robi ta pani zalinkowana to zbyt wyraziste mi sie wydają
        • jola-kotka Re: Zrobione brwi 24.08.14, 23:35
          Zdjęcia które są wstawione na takich stronach przeważnie są robione zaraz po zabiegu,czas gojenia się to ok 14 dni,potem kolor jest kilka tonów jasniejszy zaczym idzie bardziej subtelny efekt.
          • simply_z Re: Zrobione brwi 25.08.14, 00:46
            czyli nie masz wloskow w brwiach,tylko są narysowane?
            fuuuj
            • jola-kotka Re: Zrobione brwi 25.08.14, 01:05
              Narysowane ale to jest kreska pelna nie coś takiego jak metoda wloskowa. Fuuj no cóż rzecz gustu.
              • mx3_sp Re: Zrobione brwi 25.08.14, 08:16
                i Ty myślisz, że Ona jedna ma odruch wymiotny na taki widok? Nie , nie jest jedyną, że chorowałaś, inaczej to jest paskudztwo.
              • aneta-skarpeta Re: Zrobione brwi 25.08.14, 09:40
                takie?
                https://i.pinger.pl/pgr82/5d3bb0b5000ff4544edfacbe/cieniowany.jpg

mi się bardzo podoba taki efekt i jest jedyny do zaakceptowania- nie mówię o kolorze, tylko metodzie
                https://mcdu.pl/portal/d4bbe58628d7.jpeg
                • triss_merigold6 Re: Zrobione brwi 25.08.14, 09:49
                  O rany, jak Ewa Minge. Te narysowane są creepy.
                • gazeta_mi_placi Re: Zrobione brwi 25.08.14, 09:59
                  Słabo mi.
                  Niby kobiety celowo się tak oszpecają i jeszcze za to płacą?
                  Głupota kobieca jest nieograniczona.
                • barbibarbi Re: Zrobione brwi 25.08.14, 10:10
                  coś ohydnego te brwi!
                • brak.polskich.liter Re: Zrobione brwi 25.08.14, 15:10
                  Jezujezu, brwi a la Klaun-Szyderca. Te gorne fotki moglyby robic za ostrzezenie przed nadmiernym upiekszaniem sie.
    • leeah Re: Zrobione brwi 25.08.14, 08:08
      makijaż permanentny brwi wygląda odrażająco, przy wygolonych do zera własnych włoskach jeszcze gorzej. Najładniejsze są własne brwi, ewentualnie zrekonstruowane, zagęszczone, przedłużone metodą 1:1.
      • barbibarbi Re: Zrobione brwi 25.08.14, 09:27
        Zgadzam sie, natura wie co robi, naturalna linia brwi jest najładniejsza. A takie wygolone to już kosmos, przecież to widać także z boku - łyse czoło, coś obrzydliwego - czy te wygolone panie nie widzą, że krzywdę sobie robią?
    • maggi9 Re: Zrobione brwi 25.08.14, 09:20
      presens napisała:

> Macie makijaz permanentny brwi ew kreske? Coraz więcej dziewczyn widuje z fajni
      > e zrobionymi brwiami(delikatnie i naturalnie a jednoczesnie sa podkreslone)

A skąd wiesz, jesteś pewna, że to permanentny? Może brwi są tylko umiejętnie pomalowane? Można je "zrobić" np odpowiednią farbką/pastą do brwi i wygląda to dobrze.
      • naturella Re: Zrobione brwi 25.08.14, 09:43
        Ja jestem jakimś ortodoksem brwiowym, ale NIGDY brwi przyciemnione o więcej niż jeden ton od naturalnych według mnie nie wyglądają dobrze. Pierwsze co widzę w niektórych twarzach to brwi - a już te permanentne są tragiczne, nabierają z czasem niebieskawego odcienia, są jakoś dziwnie zakończone, nienaturalnie. A już wygolone brwi i narysowane kredką albo permanentnie - zawsze myślę, że pewnie ktoś choruje.
    • giokonda.it Re: Zrobione brwi 25.08.14, 10:52
      Ja Ci polecam youtube. Wiele dziewczyn pokazuje jak fajnie wystylizować brwi. Wybór jest duży także z pewnością znajdziesz taką, która robi brwi w Twoim stylu. Ja np. nauczyłam się kredką korygować jedynie dolną linię, gdyż muszę ją skubnąć bardziej jak brwi rosną w stronę oka.
      • presens Re: Zrobione brwi 25.08.14, 14:23
        Dlatego tak sie zastanawiam, moze rzeczywiscie te ładne wg mnie sa tylko regulowane i przyciemnione.Te ze zdjęć nie podobają mi się i czegoś takiego właśnie chciałabym uniknąć.Dajcie zdjęcie jakiś ładnych brwi
    • minimikro Re: Zrobione brwi 25.08.14, 14:41
      Niestety każdy permanentny brwi to na początku"ordynarne czarne krechy". Dopiero po ok. miesiącu, dwóch kolor jaśnieje do docelowego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka