kkalipso Re: devil's knot 25.08.14, 13:24 Wieczorem sobie obejrzę-ciekawie się zapowiada. Fajny? Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: devil's knot 25.08.14, 13:50 fajny to zdecydowanie nie jest odpowiednie slowo Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: devil's knot 25.08.14, 19:10 Obejrzałam-czuję niedosyt przegrzebałam pół netu żeby się czegoś więcej dowiedzieć ale nic nowego nie znalazłam. Bardzo dobry film. Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: devil's knot 25.08.14, 19:34 Oglądnęłam wczoraj. A potem poczytałam w internecie o tej historii. Masakra... Film fajny. Mocny. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: devil's knot 25.08.14, 19:43 A ja dopiero po twoim poście zobaczyłam , że leciał w tv tak to bym obejrzała jak człowiek a nie na zalukaj. Zawsze mnie mijają najlepsze premiery. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: devil's knot 25.08.14, 19:57 na ekino jest west of memphis a na yt wszystkie 3 lost paradise ale ogladac nie radze bo sa zdjecia ja odsluchalam Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: devil's knot 25.08.14, 20:18 dzięki, obejrzę. to jest tak smutne, że w sumie nic więcej już nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: devil's knot 25.08.14, 20:47 O matko, oglądam tyle filmów, że autentycznie zapomniałam, iż go już widziałam. Dopiero opis mnie oświecił. Tylko już teraz nie pamiętam, czy ci ludzie specjalnie wrobili te dzieciaki czy po prostu byli tak bezdennie głupi. Odpowiedz Link Zgłoś