isa1001 02.09.14, 09:25 Polećcie jakieś dla uczniaka. Powinno mieć jakąś szafeczkę z boku albo szuflady. Nie chcę natomiast, żeby miało wysuwaną półkę na klawiaturę, bo nie będzie potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naomi19 Re: Biurko Ikea - prośba o poradę 02.09.14, 09:38 Ja mam jakies najtansze, chyba Micke czy jakos tak. Dalam 250zl. Zwroc wieksza uwage na krzeslo, tuta warto wydac troche wiecej. Ja kupilam krzesko z regulowanymsiedziskiem, regulowanym podnozkiem, rosnace z dzieckiem. Zadnych pojazdow na kolkach! I w dodatku bez podnozka! To zrujnuje kregoslup dzieciaka. Jak chcesz moge podrzucic linka z krzeselkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Biurko Ikea - prośba o poradę 03.09.14, 15:31 www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80213074/ www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90180025/ Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Biurko Ikea - prośba o poradę 03.09.14, 21:52 www.babymall.pl/rosnace-krzeselko-jitro-klasik-biala-p-54.html Odpowiedz Link Zgłoś
isa1001 Re: Biurko Ikea - prośba o poradę 03.09.14, 13:53 Dziękuję za wszelkie rady. Biureczko wygląda tak: [/img] To znaczy będzie tak wyglądać, jak siła fachowa je poskłada. Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Biurko Ikea - prośba o poradę 03.09.14, 14:11 Ja wlasnie mialam polecic to: www.ikea.com/de/de/catalog/products/80252287/#/20244851 i do niego ten regal z szufladkami na kolkach. Zalezalo nam (zrezsta wszyscy na to zwracali uwage), zeby powierzchnia do pracy byla jak najwieksza i jak najdluzsza. Calos z regalem ma 150 cm i jest tak akurat na styk Odpowiedz Link Zgłoś
empirical Re: Biurko Ikea - prośba o poradę 03.09.14, 14:26 Ja nie mogę, ta okleina jest koszmarna Nie było białego? Albo drewnianego? Odpowiedz Link Zgłoś
isa1001 Re: Biurko Ikea - prośba o poradę 03.09.14, 16:11 empirical napisała: > Ja nie mogę, ta okleina jest koszmarna Nie było białego? Albo drewnianego? Może i było, ale tylko ta koszmarnie niegustowna pasowała do wszechobecnego w moim domu bezstylowia, tandety i kiczu. Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: Biurko Ikea - prośba o poradę 03.09.14, 19:45 Mamy Micke tyle ,że długie ( bez szafki a dwie szuflady są ) . Słaba okleina , bat biurka nieco zryty po 2 latach. ( małe zadziorki ale jednak) Kupiłam bo mieliśmy mały stolik Ikea ( z tych najtańszych kolorowych) i był prawie niezniszczalny. Myślałam , że to taka sama materia. Niestety ta na biurku jest delikatniejsza. Ale biurko fajne ( my mamy na 2 odoby) zamierzam dokupić szafkę na kólkach, która można powiększyć blat roboczy ( pasuje zapewne wysokością do większych i mniejszych biurek) www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90214308/ www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50213080/#/80221620 ( my biurko mamy z frontami "buk" ale teraz chyba nie ma) Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Biurko Ikea - prośba o poradę 04.09.14, 09:33 niestety potwierdzam, ze jakosc nie jest dobra u mnie tez sa lekkie rysy na blacie, a corka z tych nieniszczacych no ale za dobre biurko trzeba dac duzo wiecej nic 250zl takze cos za cos Odpowiedz Link Zgłoś
segregatorwpaski Re: Biurko Ikea - prośba o poradę 04.09.14, 09:48 NIe polecam biurka z okleiną z ikea - córki, ciemno brązowe (prawie czarne) wyglada po niecałych 3 latach okropnie. Przy biurku troche siędzi bo i odrabia zadania i rysuje, ale zawsze na biurku była podkładka, taka duża, jednak niewiele ona pomogła - biurko jest strasznie porysowane, wypłowiałe (w sumie i może od prób doczyszczenia). Taka seria: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70214192/ Regały też już wyglądają zreszta na mocno wysłużone. Cały kres przedszkolny i wczesno szkolny córka miała biurko z prawdziwego drewna, malowała na nim, kleiła, ciągle coś majstrowała zbytnio nie uważając. Spokojnie dało się go oczyścić i jakby mi nie przyszedł do głowy głupi pomysł zmiany mebli na takie z okleiną - mogłabym tamto lekko wyszlifować, pomalować laierem i byłoby jak nowe... Teraz wymianiam meble - kupuję wyłącznie drewno, i biurko i regały. Okleinowe jest tansze ale po co mi tańsze na dwa lata Biurko chyba wezmę te: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20245723/#/70245725 Musi jeszcze starczyć na całe gimnazjum conajmniej, myslę że nawet jak blat będzie wymagał renowacji to i tak będzie ladniejszy niz ta paskudna okleina Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Biurko Ikea - prośba o poradę 04.09.14, 09:43 Ten kontenerek pasuje wysokoscia do wszystkich biurek Micke. My wlasnie go mamy. Jakby co mozna dokupic jeszcze jeden z drugiej strony Ja na biurku polozylam 2 podklady i mam nadzieje, ze sie tak szybko nie zniszczy, a nawet jak to po to wlasnie zdecydowalismy sie na meble ikea, zeby nie bylo ich tak zal jak trzeba bedzie za chwile wymieniac Odpowiedz Link Zgłoś