Dodaj do ulubionych

alkoholiczka na bilboardzie

03.09.14, 09:48
dzis rano w dordze do pracy taki biloboard zobaczylam , ostatnia reklama firmy rajstopowej
jest tu z Iloną Felicjanską
www.adrian-rajstopy.pl/strona_glowna.php
firma do swoich kampanii na bilboardach zatrudniala modelki "nieoczywiste" - Kuszyńską na wózku, jakąs dziewczynę po mastektomii, byly tez panie mocno okrągłe i wiekowe - wszystko pod hasłem tolerancji i zachwytu dla kobiecosci w kazdym wydaniu

no wiec mamy juz czasy gdy mocno medialna alkoholiczka na swoim alkoholizmie głównie zarabia , swoim chlaniem rozpieprzyła stworzyla zagrozenie dla innych , rozpieprzyła rodzinę i spaprałą dzieciom zycie
to wystarczy by znów byc gwiazdą

to tak a propos pytań czy Joanna L. zostanie jakos ukarana ?
owszem - zaloze sie ze dostanie nastepny kontrakt reklamowy

a jeszce pare miesiecy temy na fali wypadków spowodowanych przez pijących kierowców mileismy wysyp opinii psychologów , którzy stwierdzili ze nie sama kara kodeksowa jest tu najwazniejsza co spoleczny i towarzyski bojkot, ostracyzm, reakcja otoczenia itp
no to tu mamy reakcję

a do filmy Adrian - na nastepny bilboard proponuję Otylię J. , w koncu ona tylko zabila brata za kierownicą
Obserwuj wątek
    • nowaczek1 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 09:59
      > na nastepny bilboard proponuję Otylię J. , w koncu ona tylko zabila brata za kierownicą

Weź ty się walnij w swój pusty łeb.
      • mozambique Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 10:07
        widze ze jedzisz mając tylko 1,5 promila ?
        • x.i.007 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 17:47
          mozambique napisała:

> widze ze jedzisz mając tylko 1,5 promila ?

Otylia była pijana?
        • rosapulchra-0 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 18:12
          mozambique, ale nowaczek1 ma rację.
      • rosapulchra-0 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 18:11
        nowaczek1, lubię to!
    • iziula1 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 10:06
      Felicjańska nie pije. Uczęszcza na terapię, odzyskała zaufanie synów, walczy o to co utraciła pijąc. Jej postawa jak najbardziej zasługuje na pochwałę. Można jej nie lubić ale obiektywnie ocenić.
      Duzy plus dla niej ze staneła na nogi i jest trzezwa a swego uzależnienia nie bagatelizuje.
      • mozambique Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 10:10
        ooj jaki duzy plus

pare wątkó nizej jest post o tym czy alkoholik moze stworzyc "dobrą rodzinę" i wszystkie jak jeden mąz przynaly ze nie
        wystarczy inny post i juz mamy pochwałę wieloletniego uzaleznienia

niewazne poaskudztwa które sie po pijaku wyczynaiło - wystarczy sie do tego przyznac i jzu wszystko wyprostowane i uałdzone
        • iziula1 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 10:12
          Masz jakiś osobisty problem z alkoholizmem?
          Ktoś bliski?
          Współczuję.
          • mozambique Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 10:22
            mam zerowa tolerancję dla nawalonych kierowców
            nie czaisz ? jak ci ktos rozjedzie dziecko na pasach to zajarzysz
            • x.i.007 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 17:50
              mozambique napisała:

> mam zerowa tolerancję dla nawalonych kierowców
              > nie czaisz ? jak ci ktos rozjedzie dziecko na pasach to zajarzysz

niepijący alkoholicy raczej nie jeżdżą po pijaku? może zamiast ich eksterminować powinno się nimi machać na billboardach, żeby pokazać że da się z tego wyjść, co z kolei pomoże ograniczyć ilość pijących alkoholików.

nie czaisz?
        • default Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 10:23
          mozambique napisała:

> pare wątkó nizej jest post o tym czy alkoholik moze stworzyc "dobrą rodzinę"
          > wszystkie jak jeden mąz przynaly ze nie

Tam była mowa o czynnych alkoholikach, a nie o abstynentach.

> wystarczy inny post i juz mamy pochwałę wieloletniego uzaleznienia

Nie wieloletniego uzależnienia, ale wygranej walki z nałogiem i utrzymywania trzeźwości. (o ile ona faktycznie nie pije teraz wcale - nie interesowałam się to nie wiem szczegółowo o sprawie).
        • aandzia43 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 12:29
          Abstrahując od poczynań Felicjanskiej: nie odrozniasz alkoholika trzezwego od wielu lat (nie suchego, trzezwego) od czynnego?
      • triss_merigold6 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 10:15
        To niemożliwe żeby na trzeźwo udzielała takich wywiadów, jakich udziela. Niemożliwe.
        • priszczilla Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 10:18
          Zgadzam się. Może chwilowo nie pije, ale na trzeźwą nie wygląda.
          • naomi19 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 10:24
            Ja Felicjanskiej jednak mocno kibicuje, po wypadku, kiedy zarzekala sie, ze nie pije,wiedzialam, ze klamie. Potem zobaczylam ja pijana. Teraz mam wrazenie, ze powoli staje na nogi,nie pije juz chyba 2 lata? Troche mnie niepokoi jej brak pokory i uzaleznienie od mediow- zamiana uzaleznien to niejest trzezwienie.Ale zycze jej jak najlepiej.
            • mozambique Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 10:31
              no cóz
              a odwrócmy sytuację

gdyby w reklamie jakiegos samochodu na ulicach pojawił sie powiedzmy Stockinger czy Szycu z hasłem "Uzależniony ale wciąz męski " ,kokieteryjnie oparty o najnowszy model jakiegos jeżdzidła ?

ciekawa jestem reakcji e-matek
              bardzo
              • naomi19 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 12:18
                Oni dalej pija i tu widze roznice
            • kawka74 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 10:34
              Troche mnie niepokoi jej brak
              > pokory i uzaleznienie od mediow- zamiana uzaleznien to niejest trzezwienie

Może to działa na tej samej zasadzie, co sraczka innych neofitów - świeżo odchudzony, świeżo poślubiony, świeżo urodzicowiony, jeśli ma ku temu szczególne predyspozycje, szeroko rozwodzi się nad walorami obecnego stanu, czy ktoś chce słuchać, czy nie. Felicjańska jako tak zwana celebrytka ma dodatkowy kanał dystrybucyjny, Iksińskiej nikt do mediów nie zaprosi.
            • triss_merigold6 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 10:36
              IMO na większości zdjęć na Pudlu baba jest narąbana albo wczorajsza i żadna tapeta tego nie ukryje.
              Nie życzę jej jak najlepiej, bo w moim prywatnym rankingu celebrytów bezdennie głupich jest w pierwszej trójce, na podium. Uważam, że jej eks mąż powinien synów trzymać jak najdalej od niej.
              • aandzia43 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 12:25
                Babsko dorabia paskudną gębę autentycznie trzeźwym, konsekwentnie leczacym się alkoholikom. Narcystyczna pipa robi sobiei cyrk z poważnej sprawy.
              • rosapulchra-0 Re: alkoholiczka na bilboardzie 04.09.14, 18:43
                Szczęśliwie nie ty o tym decydujesz.
      • fadilla Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 13:07
        A niby dlaczego stawiana za wzór ma być osoba, ktora ma na koncie zle postepki, a jej jedyną zaleta jest to, że ich juz nie popełnia? Dlaczego zawsze osoby, ktore zeszły ze zlej drogi sa bardziej podziwiane od tych, ktorzy nigdy na ta zla drogę nie weszły? I czym rózni sie pijana celebrytka za kierownicą, od pijanego niecelebryty?
        • mozambique Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 13:19
          ot to !!!
          pamietam felieton Szczepkowskiej nt durnego programu SUrowi Rodzice
          i tego ze zgodnie ze scenariuszem takie wyprostowane, ugrzecznione dziecko wraca do do mu całowane i przytulane i witane jak po ciezkiej chorobie
          i czesto w tym domu jest tez drugie dziecko, rodzenstwo, które chamskei ani agresywne nie bylo, nie trzeba go bylo prostowac nigdzie, i tak sobei zyje , wita "odnowionego" brata lub siostrę , samo troche niewidzialne

oczywiscie caly ten program to jedna wielka ściema ale zasada funkcjonuje
          jak pisala fadilla - czlowiek "porządny" , nie popelniający czynów nagannych lub karalnych jest walsciwie niewidoczny , nie zasluguje na zadne zainteresowanie, na pewno nie na kontrakt reklamowy
          niestety
        • iwoniaw No jak to dlaczego? :-D 03.09.14, 17:41
          Albowiem większa będzie radość z jednej owcy odnalezionej niż z 99 grzecznie pozostających na miejscu czy jakoś tak big_grin
        • lafiorka2 Re: alkoholiczka na bilboardzie 06.09.14, 22:50
          fadilla napisała:

> A niby dlaczego stawiana za wzór ma być osoba, ktora ma na koncie zle postepki,
          > a jej jedyną zaleta jest to, że ich juz nie popełnia? Dlaczego zawsze osoby, k
          > tore zeszły ze zlej drogi sa bardziej podziwiane od tych, ktorzy nigdy na ta zl
          > a drogę nie weszły? I czym rózni sie pijana celebrytka za kierownicą, od pijane
          > go niecelebryty?

amen!
      • rosapulchra-0 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 18:13
        iziula1, 100/100
        Jednak na ematce nie pozyska to aplauzu. Jematki uwielbiają pluć i rzygać na innych.
    • ven-ge Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 11:21
      Mozambique, rozumiem, że masz alergię na alkoholików, szczególnie za kierownicą- masz rację.
      Ale dlaczego mieszasz do tego Otylię?? Przecież z tego co pamiętam to ona chyba była trzeźwa.
      Przecież to był wypadek, który może się zdarzyć każdemu kierowcy.
      • mozambique Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 11:30
        no fakt, troche przesadziłam

cofam tą Otylię

mozna zamiast niej wsadzic Kasię Figurę = nawaloną wozila dzieci autostradami

zasluguje na wlasny bilboard
        • rosapulchra-0 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 18:14
          Po polsku to jest "tę", a nie "tą" suspicious Żeby emigrantka musiała pouczać sciana
      • arwena_11 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 12:36
        Otylia za brawurę. Nikt zdrowy na umyśle nie wyprzedza na 3
        • ven-ge Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 12:46
          Wyprzedzanie na 3 polega chyba na tym, że wyprzedzasz wyprzedzający już samochód..
          Tam czegoś takiego nie było, wyprzedzała kolumnę samochodów i nie mogła wbić się na prawy pas, gdy nadjechało coś z naprzeciwka. To nie było wyprzedzanie na 3 , ale zła ocena odłegłości jadzących po pasie z naprzeciwka.
          • arwena_11 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 12:54
            Ok, ale prędkość 140 km/h nie sprzyjała. I osoba mająca tak krótko prawko nie powinna w ogóle z taką prędkością jechać.
            • ven-ge Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 12:58
              A to racja
          • asdfhjkl Re: alkoholiczka na bilboardzie 06.09.14, 16:09
            Mylisz sie
            lmgtfy.com/?q=Wyprzedzanie+na+trzeciego+
            • rosapulchra-0 Re: alkoholiczka na bilboardzie 06.09.14, 16:20
              No ja, ze wstydem się przyznaję, byłam takim mistrzem wielokrotnie w Polsce:
              joemonster.org/filmy/37095
              Raz mi się zdarzyło wyprzedzać kolumnę samochodów, gdy nagle "wyrósł" przede mną mercedes na czołówkę. Zjechałam na pobocze pasa w odwrotnym kierunku mojej jazdy. Dobrze, że kierowcy z mercedesa nie wpadł ten sam pomysł co mnie, w sensie, że też nie zjechał na swoje pobocze.
    • solejrolia Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 11:45
      Adrian ubiera wszystkie kobiety, nawet jesli jest przy tym kontrowersyjny; taki maja PR, czyli marketingowiec robi dobrą robotę, bo o firmie mówi się, nawet tu, na ematce.
      taka reklama jest dźwignią handlu- nieważne jak mówią, byle nazwy nie przekręcano.
      smile)))
      • mozambique Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 11:47
        taaa
        do momentu np bojkotu konsumentów

wtedy sie okazuje ze nie kazdy chwyt marketingowy sie sprawdza
        • solejrolia Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 12:04
          taaa, to bojkotuj...ty nie kupisz, a np 100uzależnionych zamiast ciebie kupi tongue_out
          wink
        • amy.28 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 12:05
          Kampania Adriana jest idiotyczna.

Przekaz jest taki: Adrian Kocha wszystkie kobiety - nawet te chore i kalekie, brzydkie. Jak ty.
          Jesteś otyła, brzydka, po mastektomii, jeźdząca na wózku - nie szkodzi, my cię akceptujemy i mozesz ubrac nasze rajstropy.
          Podkreśla inność i odtrącenie społeczne tych osób, podkreśla że są inne, a Adrian je akceptuje, jakże wspaniałomyślnie. Moja babcia (był tez bolbord z Tyszkiewicz) stwierdziła. że odbiera to w sposób - nawet taka starucha jak ty może mieć nasze rajstopy. Nie podobała jej się reklama i to bardzo.
          • solejrolia Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 12:09
            każdy widzi, co chce zobaczyc...i taka jest prawda.

ja tyszkiewicz odczytałam: także starsza dama może wciąż cieszyć się niezłymi nogami, które może ubrać w dobre rajstopy/ pończochy/skarpetki
            a jak ktos jest zakompleksiony, i czuje się staro i beznadziejnie to faktycznie zobaczy: no tak, to taka sama starucha jak ja. wink
          • mamameg Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 12:59
            Nie wpadłabym na to, żeby w ten sposób odebrać kampanię Adriana. Dla mnie jest to przekaz wręcz odwrotny-piękne są nie tylko chude, nieletnie, wysokie modelki ze sprawnymi nogami.
          • rosapulchra-0 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 18:16
            No cóż, amy.28.. ty się na pewno nie nadajesz do reklamy rajstop Adriana.
          • mamajulki35 Re: alkoholiczka na bilboardzie 04.09.14, 14:01
            amy.28 napisała:

Przekaz jest taki: Adrian Kocha wszystkie kobiety - nawet te chore i kalekie, brzydkie. Jak ty.
            Jesteś otyła, brzydka, po mastektomii, jeźdząca na wózku - nie szkodzi, my cię akceptujemy i mozesz ubrac nasze rajstropy.

Ja nie widzę nic złego w takim przekazie.

Moja babcia (był tez bolbord z Tyszkiewicz) stwierdziła. że odbiera to w sposób - nawet taka starucha jak ty może mieć nasze rajstopy. Nie podobała jej się reklama i to bardzo.

Interpretacja twojej babci jest podyktowana niechętnym stosunkiem do kobiet w jej wieku. Z pewnością jest osobą, która nie umie się starzeć z godnością i wdziękiem, więc Beata Tyszkiewicz jest dla niej po prostu staruchą. Nie widzi w niej, tak jak większość ludzi damy, a starą babę.
    • lelija05 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 12:11
      Mam takie wrażenie, że to zaczyna iść w złym kierunku, robienie z nałogów czegoś, co jest bliskie, normalne i usprawiedliwione.
      A to żaden powód do chwały.
      Celebryci z oświadczeniami, przemowami, nagle tacy mądrzy. I dawać na reklamy.
      Mam w dupie taki marketing, rozumiem kontrowersja, bo zwyczajność się opatrzyła, ale co będzie dalej, gdy i nałogi się znudzą?
      • naomi19 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 12:20
        Choroba to zaden powod do chwaly? Napewno nie,ale tez nie do potepienia. Potepic moza tylko czyny.
        • lelija05 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 12:22
          Nie piszę o potępieniu, bo różnie to w życiu bywa...
        • mozambique Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 12:29
          no akurat wspomniane osoby poczyniły dosyć dużo i dosyć głośno
      • rosapulchra-0 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 18:17
        Ochłoń. Jakie robienie z nałogów???
        Robienie z wyjścia z nałogu! I to jest powód do chwały!
    • kota_marcowa Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 18:01
      Nigdy nie podobały mi się ich reklamy, nie kupuję tych rajstop.
      A promocja alkoholizmu wybitnie mi się nie podoba, chcieli kontrowersyjnie, a wyszło żenująco.
      • rosapulchra-0 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 18:18
        To nie jest promocja alkoholizmu, tylko promocja wyjścia z alkoholizmu.
        • kota_marcowa Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 18:26
          No nie wiem, czy hasło "uzależniona ale nie gorsza" promuje wyjście z alkoholizmu, bo raczej wydźwięk ma taki, jakby dalej piła.
          • rosapulchra-0 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 18:37
            Nieprawda. Uzależnienie to choroba. Ona nie pije, leczy się cały czas. Można być uzależnionym i nie być w nałogu. I tak właśnie jest z Felicjańską.
            • rosapulchra-0 Re: alkoholiczka na bilboardzie 04.09.14, 18:45
              Cholerne drzewko uncertain
          • rosapulchra-0 Re: alkoholiczka na bilboardzie 04.09.14, 18:45
            Ale nie pije. Przyznaje głośno, że jest uzależniona. Nie oznacza to jednak, że nadal pije.
            • lafiorka2 Re: alkoholiczka na bilboardzie 06.09.14, 22:56
              rosapulchra-0 napisała:

> Ale nie pije. Przyznaje głośno, że jest uzależniona. Nie oznacza to jednak, że
              > nadal pije.

no no...i jak ona mi powie,że nie pije mam jej uwierzyć?
              • rosapulchra-0 Re: alkoholiczka na bilboardzie 06.09.14, 23:06
                ty nie musisz. Ja wiem, że ona nie pije.
                • lafiorka2 Re: alkoholiczka na bilboardzie 07.09.14, 15:39
                  rosapulchra-0 napisała:

> ty nie musisz. Ja wiem, że ona nie pije.

kumpela od kielicha znaczy się? big_grin
                  • rosapulchra-0 Re: alkoholiczka na bilboardzie 07.09.14, 15:59
                    Nie.
    • rosapulchra-0 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 18:07
      Felicjańska zawsze żyła z reklam i modelingu. A twoja reakcja jest, delikatnie mówiąc, do bólu nietolerancyjna. Rozumiem, że w twoim mniemaniu, Felicjańska powinna teraz klepać totalną biedę i żebrać na ulicy, bo kiedyś popełniła błąd i to na skutek choroby??
      • mozambique Re: alkoholiczka na bilboardzie 04.09.14, 10:47
        na skutek choroby to sie znalazla w reklamie kobieta o mastektomii
        nie zrównujcie tragedii okaleczonej kobiety po leczneiu raka albo inwalidki Kuszyńskeij ze zwykłą przepitą lalką z mediów

no ludzie
        • rosapulchra-0 Re: alkoholiczka na bilboardzie 04.09.14, 18:42
          Alkoholizm jest chorobą - przypominam. W dodatku jest chorobą nieuleczalną.
          • mozambique Re: alkoholiczka na bilboardzie 05.09.14, 11:54
            chorobą tez niedawna byl homoseksualizm , czasmai nawet leczoną pod przymusem w psychiatryku

a jzu nie jest
            cuda ?
            nie , zwykly podpis paru gosci z WHO

nie zrównuj trwalego inwalidztwa z miloscią do chlania , którą akurat teraz paru organizacjom udalo sie nazwac chorobą
            zeby - jak na kazdej jednostce chorobowej - doskonale zarabiac
            • rosapulchra-0 Re: alkoholiczka na bilboardzie 05.09.14, 12:05
              Nie usprawiedliwiaj swojej nietolerancji w ten sposób.
              Alkoholicy to ciężko chorzy ludzie.
      • klawiatura_zablokowana Re: alkoholiczka na bilboardzie 07.09.14, 12:14
        Rozumiem, że w twoim mniemaniu, Felicjańska po
        > winna teraz klepać totalną biedę i żebrać na ulicy, bo kiedyś popełniła błąd i
        > to na skutek choroby??

Ma się rozumieć! Po tym wątku od razu widać, że Polska to katolicki kraj: błędów nie wybacza się NIGDY, zgrzeszyłeś - gnij w piekle, ku uciesze dobrych i sprawiedliwych.

Dla jasności - nie lubię Felicjańskiej, głównie za "osiągnięcia" literackie.
        • lafiorka2 Re: alkoholiczka na bilboardzie 07.09.14, 15:44
          po jakim wątku??? przez pryzmat ematki patrzysz na polskę jako kraj katolicki???Nie przsadzaj proszę

ja jej nie mam co wybaczać,niech pije na prawo i lewo byleby za kierownicą nie siadała.
          Gdyby jej nie załapali piłaby dalej,.Aże ją złapali udaje teraz nawróconą,bo faktycznie musiałaby żebrać na ulicy.
          Miała wybór:albo udawać że nie pije i sie pokalać,albo by biedowała.
          No i w tej reklamie mi nie podchodzi.
      • lafiorka2 Re: alkoholiczka na bilboardzie 07.09.14, 15:40
        rosapulchra-0 napisała:
        . Rozumiem, że w twoim mniemaniu, Felicjańska po
        > winna teraz klepać totalną biedę i żebrać na ulicy, bo kiedyś popełniła błąd i
        > to na skutek choroby??

doopa a nie choroba!
        napiła się jak świnia,wsiadła za kierownicę nie wiadomo,który raz i w końcu ją złapali.
        Za co mam jej współczuć?za chlanie i prowadzenie po pijaku?
    • araceli Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 18:14
      A skąd w Tobie tyle agresji i nienawiści?

Nie wiem czy ona nadal pije czy nie - z twarzy wyczytywać nie będę bo to bez sensu. Człowiek jest tylko człowiekiem i nie rozumiem czemu nie ma mieć prawa do poprawy swojego zachowania? Rozumiem, że Ty byś najchętniej ją na krzesło elektryczne posłała i już - problem z głowy.
      • rosapulchra-0 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 18:19
        Albo łeb scyzorykiem ścięła.
    • kol.3 Re: alkoholiczka na bilboardzie 03.09.14, 18:35
      Alkoholik może chcieć się z nałogu wydobyć. Musi więc zarabiać, najlepiej jak potrafi. Wierz mi, że nie wszyscy są czytelnikami Plotka it. portali. Znaczna część społeczeństwa nie wie, że ta pani jest alkoholiczką, a wiele osób nie zna Felicjańskiej w ogóle. Po prostu ludzie takimi sprawami nie żyją.
      • mozambique Re: alkoholiczka na bilboardzie 04.09.14, 10:45
        no to juz wikeszosc bedzie wiedziala - codizennei na taki bilboard luka kilkanascie tys. ludzi
        i pierwsze co przeczytają - aha uzalezniona , co robi? pije? ćpa?
        ale to nic , w sumie nikomu nic zlego nie zrobila, tylko jedzi po pijaku , moze byc na plakatach

promocja nie tylko zwyklego picia ale , racja , ochlejstwa
    • 18lipcowa3 masakra 03.09.14, 19:00
      Nie kupiłabym u nich nic za tą promocję ochlejstwa.
      • rosapulchra-0 Re: masakra 03.09.14, 19:09
        18lipcowa3 napisała:

> Nie kupiłabym u nich nic za tą promocję ochlejstwa.
        >
        >
        >

Na szczęście ta firma ma inteligentnych klientów.
        • 18lipcowa3 Re: masakra 03.09.14, 21:52
          Ta, jasne - Ciebie , kolejną imprezowiczkę.
          • rosapulchra-0 Re: masakra 03.09.14, 21:56
            Udowodnij mi to, hipokrytko.
        • biala_ladecka Re: masakra 04.09.14, 11:10
          rosapulchra-0 napisała:

> Na szczęście ta firma ma inteligentnych klientów.

Nooo, ciekawy temat na badania wink
      • ichi51e Re: masakra 04.09.14, 17:01
        Ja tam od nich nie kupuje bo lubie porzadne rajstopy. Moze je malpa nawet reklamowac a i tak nie kupie :p
    • czar_bajry Re: alkoholiczka na bilboardzie 06.09.14, 13:07
      a do filmy Adrian - na nastepny bilboard proponuję Otylię J. , w koncu ona tylk
      > o zabila brata za kierownicą

Miałaś złą noc?...wyluzuj bo własny jad cię zabije.
    • zona_mi wklejone przez moderatora 06.09.14, 13:53
      bazia8 06.09.14, 11:37
      widziałyście?

lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,16586410,Ilona_Felicjanska_w_reklamie_rajstop_firmy__Adrian_.html
      moje pierwsze wrażenie było negatywne (dokąd ona się pcha...), dopiero jak przeczytałam podpis pod zdjęciem to zmieniłam zdanie.
      Ich wcześniejszy plakat (Uwierz. Rak - to się leczy) też zrobił na mnie duże wrażenie.

rosapulchra-0 06.09.14, 12:11
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,153665194,153665194,alkoholiczka_na_bilboardzie.html
      • mozambique Re: wklejone przez moderatora 08.09.14, 10:11
        = jak widac jest ttam niemalo kobietk co lubią se golnąc za kierownicą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka