Dodaj do ulubionych

dziennik elektroniczny vulcan

16.09.14, 16:16

używa któraś albo orientuje się w nim??
mam taki problem z zalogowaniem.
syn chodził do gimnazjum, skończył 2 lata temu. już tam był dziennik elektr.
poszedł do technikum, też w zeszłym roku używałam go.
w tym roku córka poszła do tego samego gimnazjum co syn.
próbuję się zalogować i co??? loguje mnie na stronę syna jak był w gimn.
jestem na stronie obenej szkoły syna, próbuję się zalogować-loguje mnie do niego ale do gimnazjum.
o co chodzi??
zebrania narazie nie ma a telefonicznie nie wiem czy zdołam wytłumaczyć.
----
hmmmm. ciekawe czy to też nadaje się do wycięcia???
Obserwuj wątek
    • asia_i_p Re: dziennik elektroniczny vulcan 16.09.14, 16:30
      Znam tylko od strony nauczycielskiej, ale sprawdź, czy nie masz gdzieś przypadkiem możliwości wyboru, przełączania się między dziećmi (tak jak nauczyciel ma możliwość przełączania się między klasami).
      • beata985 Re: dziennik elektroniczny vulcan 16.09.14, 16:35
        asia_i_p napisała:

> Znam tylko od strony nauczycielskiej,
        no nie mam szczęścia dzisiaj, wszystkie nauczycielki albo dyrektorki...hehe

ale sprawdź, czy nie masz gdzieś przypadk
        > iem możliwości wyboru, przełączania się między dziećmi (tak jak nauczyciel ma m
        > ożliwość przełączania się między klasami).

ale oni w tej chwili chodzą do różnych szkół.....no srawdzę ale nie wiem....'
        • asia_i_p Re: dziennik elektroniczny vulcan 16.09.14, 20:52
          No też mi się to wydaje dziwne, ale może ty jesteś rozpoznawana jako ty przez filmę Vulcan (użytkownik mający dwoje dzieci), a nie jako rodzic X ze szkoły Y. Przedzwoń do jakiejś innej matki wielodzietnej.
          • femme_fatale13 Re: dziennik elektroniczny vulcan 16.09.14, 21:25
            Do każdego adresu email przypisane jest jedno, konkretne dziecko, w związku z tym powinnaś mieć nowy(różny) adres mailowy dla każdego dziecka.
            • beata985 Re: dziennik elektroniczny vulcan 16.09.14, 21:33
              no też tak kombinowałam.....
              kurde kolejny mail.....????
            • beata985 Re: dziennik elektroniczny vulcan 16.09.14, 21:38
              femme_fatale13 napisała:

> Do każdego adresu email przypisane jest jedno, konkretne dziecko, w związku z t
              > ym powinnaś mieć nowy(różny) adres mailowy dla każdego dziecka.
              i tak nie pasuje-dlaczego syna mi przekierowuje do innej szkoły-rok używałam już, było ok.
              zaraz sprawdzę z drugim mailem
              >
    • kawad Re: dziennik elektroniczny vulcan 16.09.14, 21:52
      Po co dwa maile. Ja mam dzieci w różnych szkołach, jestem też jako nauczyciel w trzeciej i wszystko na jednego maila leci. Lepiej sprawdź czy córka jest w systemie i czy jest przypisana do Twojego maila, bo może mają jeszcze bałagan w sekretariacie i nie wszystko jest wprowadzone tak jak trzeba.
      • beata985 Re: dziennik elektroniczny vulcan 16.09.14, 21:57
        córki nie ma w systemie, bo nie było jeszcze zebrania ale na godz wych pani ich pytała kto już wchodził-nie wchodził jeszcze nikt, pani pretensje, że nie interesują się ocenami więc spróbowałam i nic z tego.
        na nowy mail też nie, bo przecież szkoła go nie ma.
        no dobra nic innego nie zostaje jak jutro zadzwonić.
    • maurra Re: dziennik elektroniczny vulcan 16.09.14, 22:07
      vulcan od 1 września jest w zupełnie nowej wersji i niestety dziury w nim są,
      wczoraj np. po zalogowaniu swoim mailem i hasłem dostałam podgląd zupełnie obcego dziecka

tak więc cierpliwości, szkoły też zapewne się go uczą, bo jest zupełnie inny niż przed wakacjami
      • beata985 Re: dziennik elektroniczny vulcan 16.09.14, 22:23
        no to nieźle..big_grin
    • iwoniaw Re: dziennik elektroniczny vulcan 17.09.14, 00:05
      U mnie vulcan (w nowej już wersji od 1 września rzeczywiście) działa bez problemu, nadal jest tak, że mając więcej niż 1 dziecko w systemie trzeba wybrać w zakładce "uczeń" to, o które nam chodzi. Mail i logowanie jest oczywiście jedno, można "przeskakiwać pomiędzy dziećmi w czasie jednej sesji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka