mia_siochi 29.09.14, 18:46 Piękne i apetyczne, aż miło patrzeć. Nie mają wytrzeszczu i rozdziawionych ust... facet.onet.pl/modelki-z-lat-90-kiedys-piekne-a-dzis/k5skk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaja5b Re: modelki lat 90tych 29.09.14, 19:55 Prawda, a dziś niejeden patrząc na ich zdjęcia stwierdza" ale grube nogi" Ja w podstawówce miałam kilka zeszytów z powklejanymi zdjeciami supermodelek. To były gwiazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: modelki lat 90tych 29.09.14, 19:59 Och, Cindy, do tej pory uważam ją za laskę a jaką ma ładną córkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: modelki lat 90tych 30.09.14, 18:50 > Prawda, a dziś niejeden patrząc na ich zdjęcia stwierdza" ale grube nogi" No niestety, ludzie chyba już nie wiedzą, że tak wygląda normalna kobieta. I taka zresztą podoba się heteroseksualnym facetom. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: modelki lat 90tych 29.09.14, 19:58 Ale uda maja dziwne. To chyba te majty... Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: modelki lat 90tych 29.09.14, 20:03 Sama masz dziwne uda, są piękne, kobiece, a nie zagłodzone szkieletory z patyczkami kości udowych, naciągniętymi skórą. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: modelki lat 90tych 29.09.14, 20:23 Co nie zmienia faktu ze te majty sa wyjatkowo "nieudowe" a udka dziekuje bardzo mam w porzadku. Przysiady ze sztanga kazdemu polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
stacie_o Re: modelki lat 90tych 29.09.14, 20:55 to ta moda lat 90 na majtasy mocno wyciętę z boczkami wysoko podniesionymi do góry tak jak tu wtedu uważano to za mega seksowne Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: modelki lat 90tych 30.09.14, 18:33 A ja pamietam ze juz wtedy mi dir nie podobalo - ani brzuch ani uda w tym dobrze nie wyglada :p Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: modelki lat 90tych 29.09.14, 20:07 Christy Turlington, oczu nie mogłam oderwać. Ale teraz patrze na te zdjecia i stwierdzam,że Linda to była pieknosc, wtedy jakos tak srednio mi sie podobała. Odpowiedz Link Zgłoś
sarah_black38 Re: modelki lat 90tych 29.09.14, 20:10 mia_siochi napisała: > Nie mają wytrzeszczu i rozdziawionych ust. Bo te dzisiejsze wytrzeszcz oczu mają z głodu, a usta rozchylone coby więcej tlenu nabrać, bo są osłabione anoreksją. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: modelki lat 90tych 29.09.14, 20:13 Szczerze? Nigdy nie zrozumiem fenomenu Kate Moss Odpowiedz Link Zgłoś
agaja5b Re: modelki lat 90tych 29.09.14, 20:34 Nie rozumiesz fenomenu wykreowanego przez popkulturę? To nie ona była taka zarąbista, tylko na taką jak ona powstało zapotrzebowanie i tak jest do dziś ale od niej się chyba zaczęło typowe kreowanie, ona była początkiem końca ery " supermodelek". Oglądałam całkiem niedawno jakis dokument o niej i stwierdziłam że ona była czystym produktem, zaczęła strasznie młodo i została po prostu stworzona razem ze swoim mitem, a że nigdy się przeciwko temu nie zbuntowała, przeciwnie potwierdzała swoim zyciem osobistym to czym ją stworzono to została ikoną. Chyba tak to działa. Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: modelki lat 90tych 30.09.14, 17:51 Jako młoda dziewczyna miała bardzo ładna buzię no i nie była tak zniszczona, jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: modelki lat 90tych 29.09.14, 20:16 Cindy rasowa uroda Claudia doskonała Odpowiedz Link Zgłoś
helufpi Re: modelki lat 90tych 29.09.14, 20:46 W sumie teraz to na wybiegu zatrudniają kobiety chyba tylko dla niepoznaki. Ciekawe kiedy skończą z tym kołtuństwem i będą przebierać efebów w damskie ciuchy. Na szczęście jest jeszcze damska bielizna, tu raczej pozycja kobiet jest niezagrożona. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: modelki lat 90tych 29.09.14, 20:58 Fakt, na pokazach kostiumow kąpielowych albo bielizny okazuje się, że istnieją modelki szczupłe, ale nie wyglądające jak ofiary Oświęcimia. Mają biust, a ich nogi nie przypominają wykałaczek. Pewnie w środowisku modowym uważane są za grubasy Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: modelki lat 90tych 30.09.14, 13:35 a bo to inna kasta modelek = wlasnie do lingerie - musza miec zauważalny biust i biodra - na takich kostium czy bielizna wyglada najponetniej z kolei niekoniecznie dostaną robotę w innych "ciuchach" - wlasnie przez piersi i biodra Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: modelki lat 90tych 30.09.14, 15:13 raczej przez to że sie wielkim panom/paniom projektantom z bożej laski nie chce zaprojektować a potem uszyc ciuchów na NORMALNE kobiety. Wieszak łatwiej ubrać w giezlo i przegonic po wybiegu. Zwłaszcza, że jak jeden wieszak np. zachoruje to drugi można bezproblemowo w to giezlo ubrać, bez poprawek i zamieszania. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: modelki lat 90tych 30.09.14, 15:19 oczywiscie, na wieszka przeciez nie dopasowuje sie niczego , krosi sie na manekin a modelka ma po prstu potem w to wejsc Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: modelki lat 90tych 30.09.14, 10:24 Claudia zawsze byla wyjatkową paskudą i te zdejcie tylko to powteirdzają ale nie ma tu jeszce jednej z Top modelek tamtych lat czyli KAren Mulder www.google.pl/imgres?imgurl=http://theredlist.com/media/database/muses/icon/fashion/karen_mulder/002_karen_mulder_theredlist.jpg&imgrefurl=http://theredlist.com/wiki-2-24-525-528-725-view-1990s-4-profile-karen-mulder.html&h=241&w=209&tbnid=jLfgfodjFuT8TM:&zoom=1&tbnh=186&tbnw=161&usg=__Rdxp5gjRSSNiPQKDZXZvwVp0_CI=&docid=BWgqSoXrxXRuvM&itg=1&client=firefox-a&ved=0CJ8BEMo3&ei=FGgqVOulJojXasL7gMgH dla mnie absolutny ideał urody ale ciekawe jak mozna porównac jak zmienialy sie normy idealu modelki w porównaniu z Anja rubik czy tą Bijoch czy Struss = nawet LInda E. wydaje sie byc pulchna wtedy modelki to byly apetyczne , pełne seksu kobiety , zarówno ciałem jak i twarzą dzis top-modelka to cialo jak w ostatnim stadium raka , twarz nieskażona rozumem i trzeci migdał Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: modelki lat 90tych 30.09.14, 18:36 Akurat Rubik jest wyjatkowo chuda. Byl pokaz VS z nia i wyroznia sie zdecydowanie na tle innych modelek mimo ze one tez pulchne nie sa. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: modelki lat 90tych 30.09.14, 13:26 od razu zobaczyłam teledyski: Georga Michaela i Chrisa Isaaka z tymi modelkami Zielone oczy Heleny są obłędne Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: modelki lat 90tych 30.09.14, 13:34 piekne i cudowne, pamiętam jak były u szczytu popularności ,byłam wtedy małolatą i ten teledysk G. Michaela... Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: modelki lat 90tych 30.09.14, 15:45 wtedy aby zostać modelką trzeba było być pięknym, w dzisiejszych czasach nie, każda chuda szkapa ma szanse Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: modelki lat 90tych 30.09.14, 17:53 Helena Christensen i Linda Evangelista - klasa. A porównajcie sobie zdjęcie Rubik, które dzisiaj było na głównej... Szok, że można ludziom wmówić, że kijek od szczotki jest ideałem urody. Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: modelki lat 90tych 30.09.14, 18:44 o to to, dzisiaj właśnie czytałam o Rubik - sesja w lesie w gigantycznych swetrach - to ja dziękuję i za takie promowanie wyglądu jak z obozu pracy i za taką modę. Szkoda tylko, że nastolatki na to patrzą i usiłują dogonić taki "ideał". Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: modelki lat 90tych 30.09.14, 18:41 piękne, szczupłe kobiety - a dzisiaj promuje się anorektyczki, i ciężko nawet stwierdzić, czy mają krzywe nogi czy nie, bo trudno ocenić dwa patyki Odpowiedz Link Zgłoś