Dodaj do ulubionych

Chodzicie w męskich koszulach ?

• aankaa Re: Chodzicie w męskich koszulach ? 29.04.15, 12:23
      www.linkonardo.com/pl/zrob-to-sam/d2228/jak-zrobic-sukienke-z-meskiej-koszuli-video.html
    • lauren6 Re: Chodzicie w męskich koszulach ? 29.04.15, 13:18
      Tak - w zaawansowanej ciąży, jak już we własne ciuchy nie wchodziłam. I też raczej do sklepu osiedlowego.
      • chartreux Re: Chodzicie w męskich koszulach ? 29.04.15, 20:17
        Nie, nigdy - mój mąż waży 2x tyle, co ja i jest wyższy o 30 cm - w jego koszuli wyglądałabym jak w worku pokutnym. Jednak kilka lat temu spotykałam się z mężczyzną raczej drobnym (172-3? cm - kiedy zakładałam obcasy, byliśmy równi) - jego szara bluza od dresu do dziś gości w mojej szafie smile
        • 3-mamuska Re: Chodzicie w męskich koszulach ? 29.04.15, 20:36
          Ja chodziłam w ciąży w takiej flanelowa jak było chłodniej a moje ubrania były za małe.

Teraz mam jedna, moja ulubiona namiętnie podkradam ja mężowi, gdy jeździmy do stadniny, do parku z psem czy na zakupy tygodniowe do supermarketu.
          Nie obchodzi mnie co inni myślą.

Zreszta tu w UK mało ludzi obchodzi kto w czym paraduje, bo wielki mix kulturowy kobiety w chustach, długich szatach, zreszta i faceci.
    • arleora Re: Chodzicie w męskich koszulach ? 30.04.15, 02:43
      Nie słuchaj tych pań idealnych, które musza mieć miejsce na biust i wcięcie w talii (o matko!). Wkładaj na spacery, do sklepu i do szkoły i gdzie tam chcesz. Wygodne, praktyczne i stylowe. Niezależnie od tego, czy musisz pokazywać dowód kupując piwo w osiedlowym sklepie (standard ematki smile czy chcesz ukryć krągłości (nadmierną tuszę w rozmiarze 42 - kolejny standard smile. Wyluzuj i noś!
    • jola-kotka Re: Chodzicie w męskich koszulach ? 30.04.15, 03:20
      Nie
    • mallard Chodzę. n/t 30.04.15, 14:25

• canel.inko Re: Chodzicie w męskich koszulach ? 30.04.15, 14:54
      Nie. Przebieram się tylko na imprezach tematycznych w karnawale,a i to rzadko.poza tym nosze wlasne ubrania,w ladnych meskich chodzi maz-nie-maz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka