wielkafuria 22.10.14, 18:45 o matko ile skrzywdzonych misi dookoła. Co te kobiety robią z facetami, że oni tacy cierpiący po rozstaniu? Co jeden to lepszy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielkafuria Re: biedny miś 22.10.14, 18:56 miało nie być, ale teraz jak o tym wspomniałas to on tez jest pokrzywdzony ( i dalej jest na etapie rozstania). ale spotkałam dzisiaj dwóch kumpli, jeden rano mi sie zalił ze cierpi po rozstaniu, ale siła wyzsza tak zdecydowała, drugi dzisiaj dzwonił też ze nie umie sobie po Zosi znalezc dziewczyny bo zadna nie dorownuje. a moj sasiad tez cierpi bo ostatnia laska była wredna zołzą i on teraz w ogole nie chce sie z nikim wiazac. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: biedny miś 22.10.14, 19:29 Mnie jeden powiedzial, po 8 (!!) latach od rozstania z jakąs "o, zasmialas sie jak ONA"... Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: biedny miś 22.10.14, 19:13 Nie bardzo widzę powód dla którego faceci mieliby mniej od kobiet żałować rozstań. Laski potrafią płakać tygodniami, chudnąć/zajadać/zapijać, wypłakiwać się wszystkim przez telefon i na żywo, twierdzić że eks był złamanym wujem, ale nikogo fajnego nie ma na horyzoncie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: biedny miś 22.10.14, 19:22 Ty może nie widzisz, ale oni? -- Dzisiejszy bunt jest jutrzejszym prawem, dzisiejsze bluźnierstwo jutrzejszym komunałem. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: biedny miś 22.10.14, 19:55 facet też człowiek, widocznie był tak zakochany, tak zaślepiony, że inne tej nie dorównują nie ma się z czego śmiać- część facetów jest naprawdę wrażliwa i jak kocha to na zabój ostatnio kolega z pracy męża chodził nie w sosie- na papierosie mąż zagadał co sie stało- a facet ( po prostu kolega z pracy, nie przyjaciel) się rozpłakał! bo mu sie związek rozwalił, bo kobieta po 6 latach stwierdziła, że ona dla niej za spokojny i ona sie przy nim nudzi. chłop całe zycie taki był, a tej się teraz nagle oczy otworzyły i dla niego to jest obecnie koniec świata i mój mąż z pełnym zrozumieniem do jego stanu podszedł Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: biedny miś 22.10.14, 20:04 aneta-skarpeta napisała: > i mój mąż z pełnym zrozumieniem do jego stanu podszedł > > Każdy normalny człowiek tak postępuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: biedny miś 22.10.14, 19:13 Właśnie w Faktach puszczają wiadomości o mordercy z kamienia pomorskiego. Kolejny biedny miś, który za kółko po pijaku usiadł, bo go zła kobieta do tego namówiła Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: biedny miś 22.10.14, 19:46 To facet nie może żałować rozstania? Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: biedny miś 22.10.14, 20:49 Ciekawe czemu koleżanka po rozstaniu to biedna ofiara świni, chama i potwora, ewentualnie ofiara samej siebie, która dała się skołować, głupio zakochała itp., a kolega po rozstaniu to "biedny miś"... Odpowiedz Link Zgłoś