Dodaj do ulubionych

Najprzystojniejszy polski aktor

30.10.14, 09:46
Ponieważ jestem świeżo po obejrzeniu Jacka Stronga nie mogłam się powstrzymać - kto jest najprzystojniejszym polskim aktorem i dlaczego to jest Dorociński? wink No co za facet... Napatrzeć się nie mogłam, a jeszcze w tym filmie jest taki szlachetnie męski, małomówny i nieporadny... Zakochałam się w nim w Pitbullu i uważam, że jest najpierw on, a potem długo, długo nic. A im starszy, tym lepszy, twarz nabiera szorstkiej męskości... No dobra, po prostu musiałam to z siebie wyrzucić, czy ktoś mnie rozumie? wink
Obserwuj wątek
    • neffi79 Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 09:50
      o tak Dorocinski jest fajny
      lubie też Bartka Świderskiego
      • afro.ninja Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 09:57
        Marcin Rogacewicz
        Antoni Pawlicki
        Michał Żurawski
        Wojciech Zieliński

ale nie Paweł Malaszyński! Ostatnio ogladalam "Biala Sukienke", jak ten Małaszyński to zrobil, ze kochalo sie w nim pol Polski po tym filmie? Chudziutki, drobniutki, takie tam chuhro. Niesamowite, a pamietam jakie duze wrazenie na mnie zrobil, szok...
        • ewa_mama_jasia Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 10:04
          Film był dobrze zrobiony. Rewelacyjnie oddawał różne polskie klimaty. Małaszyński też dobrze zagrał.
          Co do zachwycania się przystojniakami - kiedyś z modą współpracownicą przez dłuższą chwilę zachwycałyśmy sie aktorem z "Kryminalnych". Tylko dopiero potem wyszło, ze ja Włodarczykiem, a ona Zakościelnym.
    • joaaa83 Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 09:52
      Dorociński mi się nie podoba. Jakbym miała wybierać to chyba Maciej Stuhr, ale tak bez zachwytu. Od czasów Fuksa uważam go za fajnego. Ostatnio wpadł mi w oko Mikołaj Roznerski.
    • lilly_about Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 09:53
      Ech morgen....... no nie podzielę się z tobą nim wink oglądałam w weekend Jacka Stronga, tuż po Bogach, no i cóż.... nie wyrzuciłabym go za drzwiwink
      • morgen_stern Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 09:56
        Ja już chłopu zapowiedziałam, że niestety, ale z Dorocińskim to zdradziłabym go bez mrugnięcia okiem... mądry jest, zrozumiał. Żeby tylko potem nie było jak w tym kawale, stara baba i taki wstyd przed Marcinem big_grin
        • lilly_about Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 09:59
          To mój był szybszy. Mówi: Oj przygarnęłabyś go, co? wink Jak dobrze miec wyrozumiałego chłopa ha ha
        • brak.polskich.liter Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 13:24
          big_grin

Oj tak, Dorocinski jest fajny.
          Kocisko Tomasz tez daje rade.
    • ewa_mama_jasia Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 09:54
      Jacka Stronga pewnie nie obejrze jeszcze przez jakiś czas, ale co do Dorocińskiego - zgadzam się. Nie tylko przystojny, ale do tego fajnie gra. Role ma ciekawe. Choć w karierze polskiego filmu było paru przystojniaków wcale nie gorszych niż Dorociński. Np. młodszy Stockinger, młody Machulski, Fetting, Mikulski (najprzystojniej mu było w mundurze smile .....
      Im jestem starsza, tym bardziej doceniam bohaterów drugoplanowych, np. Pokora, Wilhelmi, Karewicz, który ukradł połowę powodzenia Mikulskiemu w "Stawce...".
    • moni_kaw Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 09:56
      Szymon Bobrowski, Jerzy Radziwiłowicz ( od czasów Gliny po prostu go UWIELBIAM); Dorociński też ok;
      Maciej Kozłowski tez mi się podobał;
    • szarsz Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 09:57
      szymon bobrowski
      • setia Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 20:50
        Bobrowski
        i Kot
    • alexa0000 Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 09:57
      Moja przyjaciólka chciała obejrzec Jacka Stronga tylko dlatego,że on tam gra. Nie znosi tego typu filmow i maz stwierdził,że jest pusta , chyba go zazdrosc zzeraławinkwinkwink

Nie wiem dlaczego, ale jest najprzystojniejszym- jak patrzy, miękna mi kolana, naprawdę. Chyba zdradziłabym męża nawet sie nie zastanawiajac.
    • cosmetic.wipes Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 09:58
      Ja cię rozumiem, Dorocińskiego z łóżka bym nie wyrzuciła. Ale chyba jeszcze bardziej bym nie wyrzuciła Wieczorkowskiego wink
      • gazeta_mi_placi Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 10:14
        Wieczorkowski jest niski.
        • vi_san Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 10:23
          I co z tego? Skoro dobrze zbudowany, przystojny... Też bym Wieczorkowskiego za drzwi nie wystawiła. tongue_out
        • cosmetic.wipes Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 10:32
          > Wieczorkowski jest niski.

W łóżku się wszystko wyrówna tongue_out
          • gazeta_mi_placi Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 13:22
            Gorzej jak ma małego, napalona babeczka, facet się rozbiera a tu...
            I co wtedy? Nie ma jak uciekać sad
            • cosmetic.wipes Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 13:39
              Ponieważ najprawdopodobniej Wieczorkowski pozostanie tylko moją niespełnioną fantazją, więc będę sobie wyobrażać, że to, co nie poszło we wzrost, poszło w korzeń big_grin
              • gazeta_mi_placi Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 14:05
                big_grin
              • morgen_stern Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 14:09
                A wiesz, że kiedyś mi się Wieczorkowski podobał. Kojarzył mi się z Joaquinem Phoeniksem, a w tym się tak podkochiwałam, że na Crowe'a w Gladiatorze prawie uwagi nie zwracałam smile no i ten wątek kazirodczy... tongue_out
                • cosmetic.wipes Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 15:16
                  Widać mamy podobny gust, bo Joaquinem bym też nie pogardziła wink
                  • antyideal Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 15:39
                    O do fanclubu Joaquina to i ja sie dolaczę (choc tez wzrostem nie grzeszy).
                    • morgen_stern Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 15:45
                      Ta zajęcza warga doprowadza mnie do szaleństwa big_grin
                    • elle.hivernale Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 15:54
                      Ja też. Scena z Walk the line z oświadczynami na koncercie - ten jego wzrok i huk moich spadających majtek...
                      • morgen_stern Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 15:56
                        hehehehe wydało się, jakie wielgachne barchany nosisz! Powinny spłynąć cicho jak wilgotna, wieczorna mgiełka tongue_out
                        • elle.hivernale Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 16:08
                          Dyć tam. Ciężkie od wilgoci tongue_out
                • gazeta_mi_placi Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 15:17
                  Blizna w "Czasie Honoru" dodaje mu uroku.
    • antyideal Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 10:00
      Tak, rozumiem Cię wink Przystojny, a do tego meski, a nie typ "chłoptaś".
    • jolie Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 10:00
      Zgadzam się, M. Dorociński jest megaprzystojny i archetypowo męski. Tylko niech nie zapuszcza za bardzo włosów (nie podoba mi się w falach, miał taką fryzurę u Machulskiego w "Vinci") i nie goli się na zero. Bardzo podobał mi się w "Róży".
    • elle.hivernale Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 10:02
      Żebro.
      • elle.hivernale Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 10:03
        Ale najpierw trzeba byłoby go spoliczkować kilka razy, żeby wrócił na ziemię.
        • morgen_stern Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 10:09
          big_grin
        • atena12345 Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 11:10
          elle.hivernale napisała:

> Ale najpierw trzeba byłoby go spoliczkować kilka razy, żeby wrócił na ziemię.

aj tak wink
          • zonaczolgisty Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 13:18
            Zebrowskiego? Zapewniam ze jak najbardziej stapa twardo po ziemi, najnormalniejszy ze znanych ludzi jakich mialam okazje poznac, a troche czasu z nim spedzilam.
            • morgen_stern Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 14:07
              Dużego ma? big_grin
              • cosmetic.wipes Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 15:17
                big_grin
              • zonaczolgisty Re: Najprzystojniejszy polski aktor 31.10.14, 09:17
                Poznalam go juz bedac z czolgista, nie mialam wiec okazji sprawdzic smile
            • elle.hivernale Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 15:02
              No trudno, to samo policzkowanie, bez ideolo.
    • alexa0000 Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 10:09
      Własnie szukam reklam PZUz Dorocinskim na youtube i się zachwycam , zle ze mna, W tej o ubezpieczeniu domu-cudowny...
      • gazeta_mi_placi Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 10:15
        Dorociński grał w takim niemiecko-polskim dramacie, gdzie rżnął jedną starszą Panią, powinno się Wam podobać, zwłaszcza że momentami był całkiem rozebrany.
        • gazeta_mi_placi Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 10:16
          O ten:

www.filmweb.pl/film/Kobieta%2C+kt%C3%B3ra+pragn%C4%99%C5%82a+m%C4%99%C5%BCczyzny-2010-508927
        • aandzia43 Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 10:42
          Oglądałam, rżnął, nie.da.się ukryć. Ale to nie była starsza pani, tylko jego rownolatka.
          • gazeta_mi_placi Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 13:24
            Niestety w tym wieku mężczyzna - w sile wieku, kobieta (ten sam wiek) starsza Pani.
            Pod względem zewnętrznym Panie w stosunku do mężczyzn starzeją się około 10 lat szybciej.
            Biedak, w tym filmie prawie został zgwałcony, "dobra zerżnę Cię" sad, bardzo mu współczułam.
    • priszczilla Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 10:10
      Dorociński jest bardzo pociągający. Podoba mi się też Bukowski.
      • priszczilla Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 10:11
        Zagrał w takiej komedii romantycznej "Rozmowy nocą". Oglądałam z dziesięć razy, chociaż ten film to żadna rewelacja.
        • aqua48 Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 10:15
          Dorociński prócz tego że przystojny jest jeszcze bardzo dobrym aktorem i ma dystans do siebie, wydaje się być mądrym facetem. To widać w każdej jego roli i dlatego moim zdaniem jest taki pociągający. Radziwiłłowicz ma podobnie, podobał mi się od zawsze, a starzeje się pięknie.
          • morgen_stern Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 14:07
            No właśnie, zauroczona jego fizjonomią nie wspomniałam, że to po prostu dobry, charyzmatyczny aktor i wydaje się być fajnym człowiekiem.
    • kawka74 Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 10:14
      Dorociński, jeśli chodzi o mnie, idzie łeb w łeb z Kotem.
      Także rozumiem, ale muszę podzielić swoje gorące uczucia na dwa wink
      • aandzia43 Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 10:48
        O tak, Kocio fajny też jest.
      • ceide.fields Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 10:51
        Dorociński jakoś blisko mi się kojarzy z Clive Owenem, jak dla mnie bardzo podobni.

Sadowski też w tym typie.
        • wegatka Re: Najprzystojniejszy polski aktor 31.10.14, 11:30
          No patrz, a ja bym Sadowskiego umieściła raczej w wątku Gazety big_grin
          • gazeta_mi_placi Re: Najprzystojniejszy polski aktor 31.10.14, 11:39
            Sadowski sepleni i jakby nie miał zęba na przedzie, przynajmniej przez pewien dłuższy czas.
    • gazeta_mi_placi Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 10:17
      Antoni Pawlicki.
      • lilly_about Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 10:18
        A ty jesteś gejem?
        • cosmetic.wipes Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 11:26
          Gazet ma niesprecyzowaną orientację seksualną. Brałby wszystko niezależnie od płci, ale wszystko przed nim ucieka big_grin
    • aandzia43 Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 10:47
      Dorociński jest klasycznie męsko-przystojny. Amant, cowboy z westernu, detektyw z kryminału noir - pasuje samą cielesnością i osobowością wypełzającą ze środka na tę cielesność. Mmiam.
    • aga.doris Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 10:51
      Grzegorz Daukszewicz - piękne rysy odzeidziczone po dziadku Janie Kreczmarze.
      • ewa_mama_jasia Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 10:54
        Nie wiem, takie dziecko. Ale ładne. Tylko zebym sie mogą zachwycić - brakuje mu przynajmniej z 10 lat.
      • marzeka1 Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 10:57
        Dorociński, Kot i Bobrowski- bardzo przystojni faceci.
        Za to nigdy mnie nie ruszał, nie podobał się Paweł Deląg, który uchodził kiedyś za super przystojniaka.
        • priszczilla Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 11:15
          Dla mnie Bobrowski jest odpychający, w sumie sama nie wiem czemu.
          • jolie Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 11:23
            Ja wiem, czemu mnie odpycha - jest za gruby, ma nalaną twarz i dziwnie układa usta.
            • iuscogens Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 18:48
              Bluznicie wink
        • vi_san Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 19:35
          Deląg niefotogeniczny jest - w realu duuużo lepiej wygląda. big_grin
    • mondovi Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 10:57
      Bartosz Opania bez dwóch zdań.
    • princy-mincy Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 11:00
      Wg mnie dorocinski nie jest przystojny ale zdecydowanie jest męski.

Mnie podoba sie Szymon Bobrowski, Marek Bukowski i Marek Kaliszuk.
      Z młodego pokolenia- Antoni Pawlicki, Jakub Gierszal i ew Andrzej Mlynarczyk
      • princy-mincy Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 11:01
        No i Zebrowski.
    • stacie_o Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 11:01
      Ja z teamu Dorocińskiego.
    • dziennik-niecodziennik Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 11:02
      Dorociński jest bardzo OK i wyglądowo, i aktorsko, ale jak dla mnie to niedługo dołączy do Szyca i innych Karolaków - wszędzie go pełno. zbliża się przesyt. no, moze dłuzej to potrwa, bo na niego przyjemniej patrzec.

jak dla mnie rządzi i wymiata ten pan:
      https://www.knockknockactors.com/data/actors/actor_1390420328_Bzhkg.jpg
      ten ma coś w sobie:
      https://ilarge.listal.com/image/3007327/968full-bartosz-gelner.jpg
      ten jest słoooooodkiiiii smile:
      https://s.tvp.pl/images2/e/c/3/uid_ec3455b5dae23683a6511cffdef73e201392382624297_width_300_play_0_pos_0_gs_0_height_225.jpg
      ze starszych panów:
      https://gfx.dlastudenta.pl/kultura/osobyphoto/pieczynski428f2534e7464b70eabf2a000a7958d7.jpg

i moje prywatne, intensywne zboczenie:
      https://bi.gazeta.pl/im/7/10807/z10807947Q,Daniel-Olbrychski.jpg
      • tabakierka2 Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 11:13
        ostatni to już pod gerontofilię podpada tongue_out
        • dziennik-niecodziennik Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 11:21
          dlatego piszę o zboczeniu smile
        • afro.ninja Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 12:12
          Jako Kmicic byl przepiekny!
          • tabakierka2 Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 12:18
            afro.ninja napisała:

> Jako Kmicic byl przepiekny!

pół wieku temu tongue_out
      • gazeta_mi_placi Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 13:25
        Ten trzeci wygląda jak Ken.
    • misterni Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 11:19
      Owszem, Dorociński, ale uważam że "przystojność" nie jest jego głównym atutem. To doskonały aktor po prostu i nawet gdyby wyglądał jak Zamachowski, to bym go uwielbiała smile
      • kietka Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 11:37
        Dorocinskiego ciągle za cos biją, mam nerwa, jak go widze, bo obawiam, sie, ze zza wegła wyskoczy ktos i go zbije, nawet w reklamie PZU, ale fakt ma cos w sobie.
        Ja lubie szymona bobrowskiego.
        a'propos zboczeń
        https://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0CAcQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.taringa.net%2Fposts%2Fofftopic%2F9550130%2FFeliz-Cumpleanos-David-Gilmour-Info-imagenes-y-videos.html&ei=vhRSVJWMH8rgaum7gJAC&bvm=bv.78597519,d.d2s&psig=AFQjCNEy19TqP9PPUReeDLxvdH6lGpszZA&ust=1414751800541087
        • kietka Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 11:38
          cos nie tak z linkiem
          chodzi o davida gilmoura, chociaz ani on polski, ani aktor smile kocham sie w nim od 25 lat.
    • anek130 Filip Bobek 30.10.14, 11:59
      • afro.ninja Re: Filip Bobek 30.10.14, 12:15
        Michał Lesień- taki przystojny, a kariery nie zrobił, a szkoda...
    • rhaenyra Re: Najprzystojniejszy polski aktor 30.10.14, 12:12
      nooooo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka