Dodaj do ulubionych

Przestroga

31.10.14, 09:47
Jak będziecie za dużo "grzebać" koło twarzy tymi swoimi laserami, botoksami, kwasami i innymi cudami to w wieku 70 lat będziecie wyglądać tak:
kobieta.onet.pl/uroda/twarz-i-cialo/bogumila-wander-kiedys-i-dzis/x2jp3
Moja mam jest w jej wieku - nie ma porównania.
A szkoda, bo uważam, ze mogła ładniej się zestarzeć.
Szkoda babki.
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: Przestroga 31.10.14, 09:53
      Słabo mi, a jak mówię, że wszystkie te zabiegi to kasa w błoto i lepiej wpłacić na głodne dzieci czy forumowiczów to babeczki nie wierzą.
      Oszpecać się w dodatku za ciężką kasę? Założę się, że Pani wyglądałaby o wiele lepiej niż na tym zdjęciu gdyby używała zwykłego kremu i tyle.
    • mx3_sp Re: Przestroga 31.10.14, 09:58
      kiedyś te techniki i metody stały na dużo gorszym poziomie niż obecnie. Poza tym Twoja mama nie była na wizji i nie było wobec niej konkretnych wymagań co do wyglądu, prawda?
    • heca7 Re: Przestroga 31.10.14, 10:03
      Ma straszne zmarszczki wokół ust. Chyba musiała dużo palić.
    • triismegistos Re: Przestroga 31.10.14, 10:04
      Czy takie zestawienia "kiedyś i dziś" służą czemuś poza złośliwą uciechą gawiedzi?
    • 3lato Re: Przestroga 31.10.14, 10:04
      starsza od niej Krystyna Loska wygląda dużo lepiej. Nie wiem czemu ale zawsze mam je przed oczami jako duet.
    • afro.ninja Re: Przestroga 31.10.14, 10:08
      A mnie sie ona podoba i zawsze podobala, taka polska Barbie. smile
    • mx3_sp Ciekawe jak Szulim bedzie wyglądać 31.10.14, 10:10
      Ona chyba jest największą maską w szołbizie polskim. Nie dość,że twarz jak z wosku to strasznie gardło ściśnięte.
      • dolores12 Re: Ciekawe jak Szulim bedzie wyglądać 31.10.14, 10:15
        OMG. Pierwsze skojarzenie na widok ust- glonojad. Szkoda mi tej pani.
    • fin-dus Re: Przestroga 31.10.14, 10:26
      Ciekawe, jak w wieku chociażby 30 lat będzie wyglądać Kylie Kardashian
      www.se.pl/kobieta/uroda/siostra-kim-kardashian-oklamuje-fanow-nie-powiekszylam-ust_441415.html

Ja mogę powiedzieć jedno - P O T W O R N E
      sad
    • dziennik-niecodziennik Re: Przestroga 31.10.14, 10:48
      tak dla porównania:

https://glosblog.clavis.pl/wp-content/uploads/2012/03/krystyna_bogumila2.jpg
      • konsta-is-me Re: Przestroga 31.10.14, 11:23
        Oprocz powiekszonych ust, co takigo strasznego w wygladzie?
        Wezcie pod uwage, ze jest w miare szczupla, jak na 71 latnn to i wiecej zmarzszczek.
        Te legendy jak to pra-prababka kazdej ematki wyglada jak wlasna wnuczka juz mi bokiem wychodza.
      • ichi51e Re: Przestroga 31.10.14, 11:51
        Mnie tez sie wydaje w normie uncertain bo jak wiadomo ematki to sie wszystkie zestarzeja jak generalowa Zajaczkowa...
        • ichi51e Re: Przestroga 31.10.14, 11:53
          Tu prosze - recepta - za darmo wrecz oszczedzic mozna kobietyihistoria.blogspot.com/2012/07/krolowa-sniegu.html?m=1
    • loola_kr Re: Przestroga 31.10.14, 12:03
      e, tylko usta z bardzo rozciągnięte. Reszta w jej wieku zupełnie dobrze.
    • bella_roza Re: Przestroga 31.10.14, 12:41
      starzenie = dramat pięknych kobiet. chwalić Pana że mi nie dał urody, nie ma czego żałować.
      • mx3_sp Re: Przestroga 31.10.14, 13:09
        umysł na starość też ponoć tępieje. Najlepiej to być biednym, głupim i brzydkim.
        • nelamela Re: Przestroga 31.10.14, 13:13
          Minęłam ją parę ładnych lat temu będąc w Warszawie.Wychodziła nota bene z jakiejś kliniki urody.Już wtedy byłam w szoku bo miała bardzo naciągniętą twarz.Naprawdę nie rozumiem dlaczego piękne kobiety usiłują na siłę zatrzymać czas...
          • bi_scotti Re: Przestroga 31.10.14, 13:21
            Edytka na jednym ze zdjec wyglada uroczo. U drugiej pani ilosc make up jest tak straszna, ze wszystkie uzyte products (zapewne jakichs bardzo zacnych i nietanich firm kosmetycznych) zaczely mi prawie wyplywac przez screen! Bleee suspicious
            • konsta-is-me Re: Przestroga 31.10.14, 13:31
              Na ktorym?
              Na tym "polowkowym" akurat maja identyczny, popielate cienie i prawie taka sama pomadke, z tymze na rozciagnietych ustach daje efekt rozmazania i tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka