stacie_o 31.10.14, 21:51 Macie swoje typy? Jak dla mnie pani Dorota Stalińska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nickbezznaczenia Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 21:58 Ryszarda Hanin, ale cóż to była za aktorka! Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 22:18 > Kinga Preis Nie bluźnij kobieto! Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 23:02 Nie jest za ładna,ale nie odbieram jej jako brzydką.Promieniuje czymś na kształt wewnętrznego piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorpomidorowy Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 22:07 wprawdzie nie aktorka ale.... Odpowiedz Link Zgłoś
szapocznikov Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 22:09 Jadwiga Jankowska- Cieślak Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 22:15 ale dżola nie jest aktorką Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorpomidorowy Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 22:17 toz napisalam ze nie jest ... ale jak tu taka celebrytke pominac Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 22:19 a tak, napisałaś, nie zauwazyłam Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 22:14 Cześka z Klanu Anna Guzik Aneta Zając Joanna Jabłczynska Joanna Liszowska Przaśna Skrzynecka Maja Bohosiewicz Magda Schejbal Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 23:06 Bohosiewicz może uchodzić za specyficzną,wolę ją niż jej starszą siostrę Guzik to typowa przaśna polska blondyna...To samo Liszowska Jabłczyńska faktycznie ma dziwny typ urody - taka nieokreślona - ni to kobieta,ni to dziecko.Dla mnie ma po prostu drażniący typ urody Skrzyneckiej za brzydką nie uważam,przeciętna kobieta - za młodu mogła uchodzić za ładną Poza ostatnią panią i poza trudną do oceny Jabłczyńską żadna z pań nie jest brzydka Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 12:12 Mnie się Jabłczyńska podoba + ma świetną figurę i jeździ na rowerze, więc już ją lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 15:43 nolus napisała: > Jabłczyńska faktycznie ma dziwny typ urody - taka nieokreślona - ni to kobieta, > ni to dziecko.Dla mnie ma po prostu drażniący typ urody Dla mnie Jabłczyńska ma za szeroko rozstawione oczy, do tego głęboko osadzone, chomikowate policzki. Z twarzy ani kobieta, ani dziecko. Ma bardzo dziwną twarz, asymetryczną. Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorpomidorowy Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 22:19 Buzek, pomimo ze lubie ja jako aktorke. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 22:23 Zdecydowanie Krystyna Feldman. I żeby nie było - fenomenalna, wybitna aktorka. Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorpomidorowy Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 22:30 miejmy litosc , toz to staruszka...starosc piekna nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 22:36 Nikt z nas piękny w tym wieku nie będzie. Niestety uroda przemija. Dlatego z tego zestawienia wyrzuciłabym takie starowinki biedne. Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 22:40 Ale ona zawsze była cóż- brzydka. A aktorka- genialna! Uwielbiałam ją. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 22:42 Tutaj w 1962 roku. Miała 46 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 22:28 Z tego młodszego pokolenia (czyli takie 30+) to Agata Buzek, Anna Guzik, Aneta Zając, Joanna Jabłczyńska, Maja Bohosiewicz, Magda Schejbal, Joanna Liszowska. Z niewymienionych dorzucę Marię Seweryn i Agnieszkę Dygant Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 22:38 A nr 1 z tych co wymieniłam to Agata Buzek Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 23:09 Zając jest straaaasznie przeciętna,słaba wręcz,ale brzydka w sumie nie jest. Dygant lubię jako aktorkę i osobę publiczną.Jej uroda jest uważana za kontrowersyjną,ale te elementy urody nie za ładne same w sobie i jako całość jakoś wcale się nie gryzą.Nie oceniam jej jako brzydką kobietę...Dla mnie jest atrakcyjna. Seweryn faktycznie...fatalna. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 17:28 Zając jest ładna, dość pospolita, ale ładna. Liszkowskiej też nie nazwałabym brzydką, podobnie jak Jabłczyńskiej. Natomiast Dygant może się albo bardzo podobać, albo w ogóle. Moim zdaniem jest urocza, powinna tylko zakrywać nogi, bo ma masakrycznie krzywe Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 23:11 Też mnie drażni.Niby nienajgorsza,ale ma taki skwaśniały wyraz twarzy.Pasuje do ról osób,którym nigdy nic w życiu nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna72 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 23:29 Naprawde ??A mi sie bardzo podoba jedna z piekniejszych aktorek ostatnich lat wedlug mnie Odpowiedz Link Zgłoś
eilian Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 15:10 Wygląda jakby miała ZD, no sorry, ale tak mi się kojarzy. Jakaś taka rozjechana twarz, płaska, wyłupiaste oczy, wyszczerzone zęby. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 22:44 Agata Buzek, Maria Seweryn, Maria Peszek. Wszystkie boleśnie brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 23:11 Peszek wygląda po prostu jak lesba.Jest odpychająca czy też odpychająco aseksualna. Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 17:04 "Peszek wygląda po prostu jak lesba." yyyy? błagam,ten komentarz jest poniżej poziomu dna Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 22:49 Z tych trochę starszych dorzucę Hannę Śleszyńską, choć czuję do niej ogromna sympatię. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 22:55 Zofia Merle, Hanna Sleszynska, a z mlodszego pokolenia - Dygant, nie pojmuje obsadzania jej w rolach amantek. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 23:04 Jeszcze Matylda Damięcka, Jolanta Fraszyńska, Agnieszka Sitek, Katarzyna Zielińska Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 23:17 OLga Frycz, Maria Seweryn. Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 12:14 A mnie Fryczówna zachwyca, nie jest pięknością, ale ma coś w sobie, taką fajną urodę, naturalną, trochę retro i zawsze wygląda, jakby miała wszystko gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 23:21 Agata Buzek niestety pomimo szacunku do umiejętności. Sprawia bardzo złe wrażenie i mi osobiście robi się słabo jak na nią patrzę.Wiem,że chorowała/choruje,ale po prostu takie jest moje pierwsze wrażenie. Maria Seweryn - no brzydka i strasznie mało kobieca.Daaaaleko jej do matki. Matylda Damięcka - nieładna i odpychająca,zupełne przeciwieństwo brata. Nie lubię też urody Małgorzaty Sochy.Nie uważam jej za najbrzydszą,ale ma dla mnie w sobie coś z paszteta.Może to mało wyrazisty typ urody - ma takie rozmyte rysy twarzy,że wszystko się zlewa w jedną burą całość... A number 1 w kategorii brzydkie i nielubiane to dla mnie popularna Katarzyna Zielińska - jak na nią patrzę,to widzę po prostu kurę grzebiącą pazurem w ziemi...No i ta jej małomiasteczkowa "elegancja" No i wychodząc poza grono aktorek stawiam na Anję Rubik - to wychudzenie,te wiecznie podkrążone oczy,półotwarte usta jak u upośledzonej,no i postura chłopca.Trudno mi uwierzyć,że są mężczyźni,którym się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 15:19 nolus napisała: > A number 1 w kategorii brzydkie i nielubiane to dla mnie popularna Katarzyna Zi > elińska - jak na nią patrzę,to widzę po prostu kurę grzebiącą pazurem w ziemi.. > .No i ta jej małomiasteczkowa "elegancja" Zielińska kiedyś była ładna. Gdy miała długie włosy wyglądała bardzo korzystnie. Nawet mimo to, że miała na plus kilka kg. Z tymi krótkimi włosami wygląda jakby miała 10 lat więcej, do tego ta jest figura jakaś taka bez kształtu. Taki chłopiec z wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 18:55 Zgadzam się, Zielińska krzywdzi się zbyt krótką fryzurą. Figura ok, ale to jest chyba ten typ, że albo figura, albo twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 12:46 >Jeszcze Matylda Damięcka, a takiego ma ślicznego brata, natura jednak niesprawiedliwa jest Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: A najbrzydsza polska aktorka? 08.11.14, 18:43 Fraszyńska jest śliczna, Damięcka też zdecydowanie niebrzydka. Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: A najbrzydsza polska aktorka? 31.10.14, 23:35 Ale różne są gusta. Agata Buzek jest wg mnie eterycznie, elfio piękna i przypomina mi kota rasy sfinks. Bardzo podoba mi się Różczka, zwłaszcza jej oczy. Nie podobają mi się za to: - Małgorzata Socha - Żmuda - Trzebiatowska - Anna Guzik - Joanna Koroniewska które są dla mnie po prostu "zrobione", a pod warstwą glamouru dalej siedzi jakaś przaśność, banał - Anna Mucha, która wygląda jak facet (i chyba przez te zakola niepokojąco przypomina mi Dariusza Krupę) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 10:32 Mucha bardzo kobieco wyglądała w "Och Karol 2". Naprawdę ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 18:52 Mucha ma (a raczej miała przed ciążami) ładną twarz, ale za to figura nie bardzo i to obojętnie, czy kobita waży 10 kg więcej, czy mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 00:41 Stalinska jest zapita. Dygant jest brzydka. Odpowiedz Link Zgłoś
celice73 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 06:22 Izabela Kuna- brzydka, okropny głos, hałaśliwa, ogólnie tragiczny całokształt Odpowiedz Link Zgłoś
mamciunia_kamciunia2 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 07:03 joanna liszowska olga boladz karolina gruszka monika mrozowska aleksandra szwed magdalena cielecka karolina gorczyca magdalena stuzynska agnieszka wiedlocha magdalena boczarska malgorzata foremniak malgorzata ostrowska-krolikowska weronika rosati malgorzata kozuchowska Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 12:33 mamciunia_kamciunia2 napisała: > joanna liszowska > olga boladz > karolina gruszka > monika mrozowska > aleksandra szwed > magdalena cielecka > karolina gorczyca > magdalena stuzynska > agnieszka wiedlocha > magdalena boczarska > malgorzata foremniak > malgorzata ostrowska-krolikowska > weronika rosati Dla wiele kobiet z wymienionych przez Ciebie jest albo przeciętna albo ładna. Tylko niektóre są brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 12:45 > Dla wiele kobiet z wymienionych przez Ciebie jest albo przeciętna albo ładna. T > ylko niektóre są brzydkie. Dla mnie wiele kobiet ... Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 18:51 Liszowska jest bardzo atrakcyjna i zmysłowa, nawet mimo nadwagi, krzywych zębów i żółtego blondu na głowie. Mrozowska, Więdłocha, Boczarska, Foremniak i Rosati są bardzo ładne (nawet mimo tego, że ta ostatnia wygląda na 40 lat, a ma 10 mniej). Odpowiedz Link Zgłoś
mamciunia_kamciunia2 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 03.11.14, 08:40 dla mnie karzda z nich jest bardzo brzytka i z reguly tandetnie ubrana jak z bazaru u chinczyka wogule w polsce nie ma aktorki o kturej moznaby powiedziec ze jest ladna Odpowiedz Link Zgłoś
zottarella Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 07:57 Ewa Bukowska i Agata Buzek Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 08:11 stainska byla ladna za mlodu brzydko sie starzeje po prostu dla mnie brzydka jest szejbal, dygant i szczerze jej nie znosze, zmuda-trzebiatowska - bardzo malo inteligentna twarz brzydka jest seweryn, ale ona nie boi sie byc brzydka a buzek jak dla mnie jest piekna i ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Joanna Kurowska na czele 01.11.14, 08:45 Ze starszego/nieżyjacego pokolenia: Nina Adrycz Irena Kwiatkowska Krystyna Feldman Wszystkie były brzydkie również za młodu. Obecnie WYJĄTKOWO mi się nie podobają: Małgorzata Socha Agata Buzek Katarzyna Cichopek Maria Seweryn Maria Peszek Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Joanna Kurowska na czele 01.11.14, 10:27 Małgorzata Socha i Katarzyna Cichopek są brzydkie jak na aktorki gdzie wymagania odnośnie wyglądu są z 7 razy większe niż "normalnie". Jako zwykłe kobiety są przeciętnie ładne. Odnośnie Sochy mam na myśli jej wygląd przed spektakularną wpadką z botoksem. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Joanna Kurowska na czele 02.11.14, 23:16 Joanna Kurowska? Nina Andrycz? Odpowiedz Link Zgłoś
sagan137 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 10:26 rzadko mi sie to zdarza, ale mam ochote zapytac, czy Wyscie powariowaly??? czy rozumiecie znaczenie slowa 'najbrzydsza'? poza paroma wyjatkami jestem zszokowana tym, jakie osoby wymianiacie. moze nie wszystkie zasluguja na miano pieknych, czy oszalamiajacych, ale NAJBRZYDSZYCH?? czy nawet brzydkich? naprawde uwazacie, ze ponizsze kobiety sa paskudne? (przyklady losowe z wymienianych powyzej) az mi sie wierzyc nie chce... wiadomo, na zdjeciach sa w wiekszosci zrobione, ale przeciez wlasnie tutaj trabicie, jak to zrobienie moze pomoc, wiec teraz rozpatrujmy zrobione kobiety... naprawde sa brzydkie??? rozumiem, ze gusty sa rozne, nie kazdemu musza sie podobac, ale nazywac je najbrzydszymi, czy nawet brzydkimi??? o matko z corka... widze, ze ja z domu w ogole nie powinnam wychodzic, bo ludzi o atak serca przyprawiam setki razy dziennie... spokojnie moge sie wpisac do watku na "najbrzydsza forumke", bo do pan na ponizszych zdjeciach to mi urodowo generalnie baaaaardzo duzo brakuje! Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 10:31 Pierwsze zdjęcie - brzydka kobieta. Drugie - wyjątkowo wygładzone zdjęcie, sam plastik więc nie wiadomo jak wygląda bez fotoszopu. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: A najbrzydsza polska aktorka? 08.11.14, 15:11 Istnieje cos takiego jak kanon piękna, czyli piękno mozna zobiektywizować. W kategoriach Kinga Preis jest co najmniej ładną kobietą. Mozna dodać, że urode ma ciekawą w odróżnieniu od pozostałych zaprezentowanych pospolicie ładnych kobiet. Kwestia, czy ci sie podobają, czy nie, to już inna bajka Jak dla mnie Preis jest zjawiskowa, resztę uważam za ładne, ale, jak już dałam do zrozumienia... Symetria to estetyka głupców Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 10:40 Ja też jestem zaszokowana tym wątkiem. Uważam się za niebrzydką, ale po lekturze zmieniam zdanie i dobrowolnie zamykam się w areszcie domowym, żeby nie ranić niczyich oczu Odpowiedz Link Zgłoś
sagan137 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 10:43 Morgen, chetnie bym Cie popilnowala w tym areszcie - obie uratowalybysmy swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 10:43 Tez mię z lekka wcięło, a zwłaszcza w kwestii Kingi Preis. No ale ja z domu mogę wychodzić, bo sie już ujawniłam w wątku o podobieństwach Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 11:01 Ja w ogóle zupełnie inaczej patrzę na ludzką urodę, już nawet nie tylko kobiecą. Oczywiście zachwyca mnie absolutna piękność, regularność rysów i przed Moniką Bellucci biłabym pokłony i całowała rąbek jej sukni, ale też bardzo lubię "piękności nieoczywiste", twarze, gdzie widać osobowość, charakter, jakiś piękny, przykuwający uwagę szczegół, oryginalność. I z drugiej strony, wiele twarzy choć obiektywnie atrakcyjne i ładne, są dla mnie nieciekawe i przezroczyste. Ten wątek jest jakiś taki... okrutny. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 12:22 Zgadzam się. Też tak to widzę. Wiele jest pięknych kobiet, ale takich „pustych"z twarzy jakby bezduszne były. Taka była dla mnie np. Merlin Monroe. Odpowiedz Link Zgłoś
vre-sna Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 12:27 Hejt. Za najpiękniejszą aktorkę uważam Małgorzatę Foremniak. Ktoś podał przykład jej osoby jako najbrzydszej. To w końcu kto ma rację? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 12:31 Obawiam się, że nawet jesli powstanie wątek o najpiekniejszej polskiej aktorce, to i tak się dowiemy, kto ma rację Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 18:48 Ja też uważam, że Foremniak jest bardzo ładną i atrakcyjną kobietą. Nie wiem, co ona widziała w tym wymoczku Maseraku. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 18:53 sl-14 napisała: > Ja też uważam, że Foremniak jest bardzo ładną i atrakcyjną kobietą. Nie wiem, c > o ona widziała w tym wymoczku Maseraku. Foremniak bardzo ładna, szczególnie, że ma już 47 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
mamameg Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 12:41 Ten wątek jest jakiś taki... okrutny. A ja tak nie myślę- zauważ jakie nazwiska się najczęściej przewijają: Szejbal, Seweryn, Buzek, Peszek. Czyli osoby które do zawodu weszły dzięki sławnym rodzicom. Jeszcze pół biedy gdyby grywały role charakterystyczne, ale bywały wciskane w role amantek. Jest w tym wątku pewna sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 12:54 Być może i weszły do zawodu dzięki rodzicom, ale każda z wymienionych na swój późniejszy wizerunek i karierę pracowała już sama. Nie widzę w tym wątku żadnej sprawiedliwości, pewną dozę typowego dla internetów okrucieństwa w stylu "przywalmy sławnej osobie" - owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: A najbrzydsza polska aktorka? 08.11.14, 18:48 Buzek nie weszła do zawodu dzięki sławnym rodzicom! W Niemczech, gdzie robi główną część kariery, to jej ojca kojarzą z nią, nie ją z ojcem. Poza tym jest zdecydowanie piękna. Seweryn, Szejbal - może zaczynały dzięki rodzicom, ale są bardzo dobrymi aktorkami. Nie są pięknościami, ale nie trzeba być pięknością, żeby przeżyć gorącą miłość, więc nie rozumiem narzekania na to, że obsadzano je w roli amantek. Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 17:09 Ten wątek jest jakiś taki... okrutny. zgadzam się z tym ... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 17:35 Nie sądzę, szansa że prawdziwa gwiazda wejdzie na ten wątek i przeczyta, że jest paszczurem jest bardzo nikła. Zatem gdzie okrucieństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 12:15 > rzadko mi sie to zdarza, ale mam ochote zapytac, czy Wyscie powariowaly??? > czy rozumiecie znaczenie slowa 'najbrzydsza'? Słuszna uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 10:39 Córki Frycza, straszne pasztetki, dzięki sławnemu ojcu załapały się do filmu, bo z takim wyglądem pracy w mediach bez znajomości nikt by im nie wróżył. Obie młode, ale niestety szpetne. I Paulina Holtz, też pasztetka. Dziwnym trafem paszczury które są aktorkami zawsze lub prawie zawsze mają odpowiednie "nazwisko" bez którego nie załapały by się nawet na robienie tła w reklamie leku na hemoroidy. Odpowiedz Link Zgłoś
0ldjoanna Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 12:07 > Obie młode, ale niestety szpetne. > I Paulina Holtz, też pasztetka. Gazeta, co za zmiana, tak broniłeś parę dni temu Edyty Pazury de domo Zając, dzielnie stawając do walki, gdy ktoś ośmielił się napisać, że jest nieładna . A tu sam przyznajesz, że niektóre kobiety są szpetnymi "pasztetkami"?? Amazing Co do córek Frycza, to nie wiem jak wyglądają, więc się nie wypowiem, ale Pauliny Holtz muszę bronić, nie jest piękna, ale nie jest też pasztetem, wg mnie wygląda teraz dużo lepiej niż gdy była młoda. Odpowiedz Link Zgłoś
0ldjoanna Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 12:08 Dzielnie stając do walki Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 13:48 Edyta nie pcha się przynajmniej do filmów ze swoją facjatą. Odpowiedz Link Zgłoś
lati7 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 12:27 Wspomniana prze zemnie w innym wątku Dorota Stalińska (nie tylko wygląd, ale tez sposób bycia ...) oraz Agnieszka Krukówna: www.fakt.pl/Co-sie-dzieje-z-Agnieszka-Krukowna-,artykuly,228689,1.html koszmar No i Dygnat (uroda i sposób bycia ) Odpowiedz Link Zgłoś
vre-sna Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 14:44 Po czterdziestce na fajną figurę i ładny uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
bromba11 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 13:19 Osyda i Zielińska - generalnie małe główki i wielkie uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
tol8 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 13:42 Najbrzydsza to Olga Borys. Viola Kołakowska. Małgorzata Socha Magda Różdżka Ania Powierza Agnieszka Dygant Agata Buzek Natomiast kumulacja brzydali występuje w programie Na językach- tam oprócz Szulim wszyscy sa straszni... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 15:24 Wydaje mi się, że Viola Kołakowska jest całkiem ładna. Ale jej córeczka to mały tata Karolak Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 18:40 Kołakowska jest aktorką? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 18:44 gazeta_mi_placi napisała: > Kołakowska jest aktorką? Tak jak wiele różnych "aktorek" Seriale Baron24 (2014) jako Gabrysia Trzaskalska (odc. 24 i 26) Szpital (serial telewizyjny) (2013) jako ona sama (gościnnie) Na dobre i na złe (2012) jako modelka Greta (gościnnie) Rodzinka.pl (2012) jako mama na meczu hokejowym (gościnnie) 39 i pół (2009) jako cyganka (gościnnie) Kryminalni (2004-2005) jako policjantka Olga Rojewska, partnerka Grudzińskiego (gościnnie) Dziupla Cezara (2004) jako Ula, narzeczona Holtzmana (gościnnie) Zostać miss 2 (2003) jako Sandra Bonecka, uczestniczka konkursu "Miss Desperado" Daleko od noszy (2003-2008) jako Beata, doktor "Rentgen" Szpital na perypetiach (2001-2003) jako radiolog Agnieszka Graczykowie, czyli Buła i spóła (2001-2002) jako Beata, dziewczyna "Buły" Mało upalne lato (2004) jako Literatka Zostać miss (2001) jako Sandra Bonecka, uczestniczka konkursu, I Vicemiss Venus Na Wspólnej (2008) jako Edyta, siostra Ewy (gościnnie) Trędowata (1999-2000) jako Melania Barska Rodzina zastępcza (1999) jako Julia (gościnnie) Filmy Siedem przystanków na drodze do raju (2003) jako Honorata, Panna Młoda Dzień świra (2003) jako dziewczyna reklamująca "antyprykator" Quo vadis (2001) jako niewolnica Petroniusza Egoiści (2000) jako Luba, prostytutka na wieczorze kawalerskim "Młodego" Córka Konsula (2000) jako striptizerka Billboard (1998) jako modelka z reklamówki Chłopaki nie płaczą (2000) jako pielęgniarka Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A najbrzydsza polska aktorka? 01.11.14, 18:49 Z tych seriali i filmów oglądałam tylko "Siedem przystanków". Odpowiedz Link Zgłoś