Dodaj do ulubionych

A Leonardo DiCaprio Wam się podoba?

06.11.14, 09:55
Jeśli chodzi o grę aktorską to jest na prawdę dobry, zwłaszcza, że nie jest aktorem po szkole. Lubię filmy z jego udziałem. Z wyglądu - brzydko się starzeje, choć kiedyś też mi się nie podobał - nie lubię blondynów o urodzie lovelasa.
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 09:57
      Nie. Jako aktor jest fantastyczny. Ale z urody nie. Ma wielką głowę i jak na niego patrzę to nie mogę nie współczuć jego biednej matce, która musiała wypchnąć tą wielką kulę big_grin
    • dziennik-niecodziennik Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 10:12
      z twarzy z wiekiem coraz bardziej przypomina mi mopsa. ale aktorsko - klękajcie narody. kazdy kolejny film coraz lepszy, a za Incepcję bede go wielbic do konca życia.
      • agnieszka77_11 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 10:27
        dziennik-niecodziennik napisała:

> z twarzy z wiekiem coraz bardziej przypomina mi mopsa.

Zupełnie nie przypomina teraz siebie z czasów "Romea i Julii" oraz "Titanica".
        • nolus Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 15:39
          Taki typ urody chyba szybko się psuje.
    • priszczilla Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 10:19
      Nigdy mi się nie podobał.
      • lillaj Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 10:26
        Nie bardzo, choć gdy był młody ( Romeo i Julia,Titanic) miał w sobie dużo wdzięku. Taki typ urody chłopięcy i łobuzerski. Źle się zestarzał, ale aktor znakomity.
        • agnieszka77_11 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 10:37
          lillaj napisała:

> Źle się zestarzał, ale aktor znakomity.

Dziwne, że nie dostał jeszcze Oscara.
          • asia_i_p Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 11:20
            Należał mu się już za "Co gryzie Gilberta Grape'a". Facet sobie strasznie zablokował karierę tym Tytanikiem.
            • bergamotka77 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 11:41
              Niekoniecznie,Titanic był już wieki temu! Słyszałam od aktorki obracającej się w Hollywood ze tam też mają znaczenie sympatie i antypatie a koledzy z branży nie przepadają za nim. Chyba zbyt zdolny, do tego zna swoją wartość. Należą mu się już ze 3 Oscary! Najbardziej niedoceniany aktor w historii, ale do annalow juz przeszedl. Mój syn ma urodziny niemal równo z nim co mnie cieszy! I podobna urodę oraz trudny charakter wink Powinnam nazwać go Leo ale po polsku jest tylko Leon a to obciachowo brzmi wiec ma inne wink
              • agnieszka77_11 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 11:51
                Może stąd to jego "zaniedbanie". Pamiętam jak wieki temu czytałam z nim wywiad, w którym mówił, że chciałby zerwać z wizerunkiem amanta.
              • lillaj Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 11:54
                bergamotka77 napisała:

Powinnam nazwać go Leo ale po polsku jest tylko
                > Leon a to obciachowo brzmi wiec ma inne wink

Nie zgadzam się. Leon to świetne imię, absolutnie nie brzmi obciachowo. Jak Leon zawodowiecsmile
                • agnieszka77_11 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 12:01
                  lillaj napisała:

> Nie zgadzam się. Leon to świetne imię, absolutnie nie brzmi obciachowo. Jak Leo
                  > n zawodowiecsmile

Mnie też się nie podoba imię Leon. Jakoś sobie nie wyobrażam 30latka o imieniu Leon. Oczywiście mówimy o Polsce.
                  • burina Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 12:52
                    Powiedziała Agnieszka... Się lepiej szybko przyzwyczajaj, bo Leon ma szanse zastąpić Kubusia.
                    • agnieszka77_11 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 13:12
                      burina napisała:

> Powiedziała Agnieszka... Się lepiej szybko przyzwyczajaj, bo Leon ma szanse zas
                      > tąpić Kubusia.

Może ma szanse. Każde pokolenie ma swoje imiona. W Niemczech z tego co słyszałam jest bardzo popularne. Ale nie każdemu też to imię musi się podobać i nic na to nie poradzisz.
                      • burina Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 13:55
                        Jakaś chyba minimalna kultura osobista powinna jednak obowiązywać?
                        • agnieszka77_11 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 14:04
                          burina napisała:

> Jakaś chyba minimalna kultura osobista powinna jednak obowiązywać?

A czy napisałam coś wulgarnego, niestosownego, obrażającego?
                          • burina Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 23:17
                            No to nie jest wątek o tym, czy Ci się jakieś imię podoba, czy nie. Wulgarnie może nie ujęłaś, ale niekulturalnie już tak. Imię jak imię, klasyczne, międzynarodowe - w jakim celu uzewnętrzniasz jakieś swoje prywatne opinie na jego temat?

W razie, jakbyś nadal miała problem z oceną niekulturalności - tak, wszyscy wiemy, że każdy ma jakąś opinię. Wiemy, że każemu coś podoba się bardziej a coś innego mniej. Nie musisz nas informować o akurat Twoich gustach. Tym bardziej, że dorosły człowiek powinien mieć jednak w głowie jakiś hamulec, który powstrzyma go od uzewnętrzniania każdej opinii - co ma zrobić ktoś o imieniu X z wiedzą, że Tobie się ono nie podoba?
                            I per analogiam: czy na świecie będzie milej, jak niepytana, ni z gruchy ni z pietruchy zacznę tutaj niepytana wypisywać, co sądzę o Twoim imieniu? Potrzebna Ci do czegoś wiedza o tym, że uważam to imię za obciachowe i niepasujące do kobiety 25+?
                            • agnieszka77_11 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 23:41
                              A czy ja napisałam, że to imię jest obciachowe???
                        • agnieszka77_11 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 14:17
                          >> Mnie też się nie podoba imię Leon. Jakoś sobie nie wyobrażam 30latka o imieniu Leon. Oczywiście mówimy o Polsce.

Przepraszam, pomyliłam się. 40 latka, bo Leonardo ma już 40lat, a nie trzydzieści parę.
                    • pulower8 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 14:59
                      burina napisała:

> Powiedziała Agnieszka... Się lepiej szybko przyzwyczajaj, bo Leon ma szanse zas
                      > tąpić Kubusia

Kojarzę że Giertych swojemu najmłodszemu dał Leon. Mówisz ze to jakiś grubszy trend?
              • mebloscianka_dziadka_franka Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 19:46
                Ba, mogłabyś nawet nazwać syna Leonard, który jest jak najbardziej po polsku.
              • lafiorka2 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 22:03
                bergamotka77 napisała:

> Niekoniecznie,Titanic był już wieki temu! Słyszałam od aktorki obracającej się
                > w Hollywood
                ze tam też mają znaczenie sympatie i antypatie a koledzy z branży n
                > ie przepadają za nim. Chyba zbyt zdolny, do tego zna swoją wartość. Należą mu s
                > ię już ze 3 Oscary! Najbardziej niedoceniany aktor w historii, ale do annalow j
                > uz przeszedl. Mój syn ma urodziny niemal równo z nim co mnie cieszy! I podobna
                > urodę oraz trudny charakter wink Powinnam nazwać go Leo ale po polsku jest tylko
                > Leon a to obciachowo brzmi wiec ma inne wink

achh ta ematka....
          • nolus Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 15:50
            Akademia chyba go nie lubi.A może Harvey Weinstein.Z tą swoją delikatną urodą mógł mieć powodzenie u panów...
        • nolus Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 15:43
          Może nadużywa alko?
    • triismegistos Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 10:28
      Nie zachwycał jako śliczny chłopiec, jako utyty dziad tym bardziej. Jako aktora go uwielbiam.
      • bergamotka77 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 10:43
        Uwielbiam i jako aktora - najlepszy w swoim, naszym pokoleniu i jako mężczyzna mnie kręci choć typ raczej nie na życie moim zdaniem. Fascynujący, magnetyczny inteligentny, ma coś takiego w spojrzeniu ze jak się mówi z łóżka by się nie wyrzuciło wink Do tego ekolog smile Podoba mi się bardziej teraz jak się zestarzał, jest bardziej meski. Mam hopla na jego punkcie, mąż wie i akceptuje, sam go lubi i ceni jako aktora smile)
    • nihiru Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 10:39
      "W realu" rzeczywiście mało apetyczny (widać że mu nie zależy na wyglądzie - emamy powinny go za to wielbićbig_grin), za to jak go styliści wezmą w obroty, to mniam mniam. Przecież i w "Wielkim Gatsby'm" i w "Wilku z Wall Street" wyglądał zarąbiście.
    • mamaalana1 Brzydal:) 06.11.14, 10:42
      • bergamotka77 Re: Brzydal:) 06.11.14, 10:46
        Chciałabym zobaczyć twojego faceta albo tego Alana big_grin Co to za imię w ogóle, bardziej obciachowego nie było?
        • mamaalana1 Re: Brzydal:) 06.11.14, 14:19
          Kochana, chciałam zażartować oczywiście- w kabarecie ani mru mru jest taki skecz z Leonardo di Caprio, no ale widocznie ani na żatrtach, ani na kabaretach się nie znasz. Natomiast Twoja wypowiedź odnośnie mojego dziecka jest poniżej poziomu i kij Ci zresztą do tego. Pewnie Twoje dzieci mają zaje... imiona.
          Pozdrawiam Cię serdeczniesmile
          • bergamotka77 Re: Brzydal:) 06.11.14, 17:47
            mamo Alana sama sie podkladasz wybierajac taki nick wink Alan to naprawde tragiczne imie, takie w stylu Edzi Gorniak. Moi synowie maja polskie imiona, zaden Alan, Kevin czy Dzastin, choc z odpowiednikami w innych jezykach. Poza tym nie musze czytac w twoich myslach!
            • pederastwa Re: Brzydal:) 06.11.14, 18:11
              Twoje dzieci może i mają polskie imiona, ale niestety mamusi tylko im współczuć.
              A osobiście znam jedną mamę Alana. Jej mąż jest Anglikiem. Muszę im przekazać, że obcichowo nazwali dziecko.
              • bergamotka77 Re: Brzydal:) 06.11.14, 19:34
                malo mnie interesuje twoja opinia na ten temat. Zapewniam cie ze oni sa przeszczesliwi smile I co z tego ze znasz - przekaz jak masz ochote. Malo mnie to obchodzi. Tez masz Nicole czy inna Samante, Brajana czy moze Kevina? Mam alergie na takie imiona
                • marychna31 Re: Brzydal:) 06.11.14, 19:43
                  alergia alergią ale wypisywanie pierdół o dzieciach (które nie uczestniczą przecież w dyskusjach forumowych) jest poniżej wszelkiego poziomu. Odpuść sobie. Jak masz coś do jakiejś forumowiczki to pisz do niej (o niej) a dzieciom daj spokój.
              • bergamotka77 Re: Brzydal:) 06.11.14, 19:40
                pederastwa a ty masz tak okropny nick ze slabo mi ilekroc sie gdzies wpisujesz i musze go przeleciec wzrokiem. Nic bardziej obciachowego nie bylo? wink
                • marychna31 Re: Brzydal:) 06.11.14, 23:22
                  Ty nie jesteś specjalnie wielbicielka książek, co?
    • vi_san Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 10:47
      No to ja mam spaczony gust. big_grin W czasach Titanica czy Romea - nie zwróciłabym na niego najmniejszej uwagi - słitaśne chłoptasie to nie moja bajka. Z czasem, no, podoba mi się. Przestał być słodziusi, zaczął być męski. Plus - aktor rewelacyjny.
      • lillaj Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 11:13
        vi_san napisała:

> No to ja mam spaczony gust. big_grin

E tam, od razu spaczonybig_grin Ja po prostu lubię taki chłopięcy typ urodysmile
      • ichi51e Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 19:49
        Podpisuje sie - moim zdaniem tez z czasem lepiej wyglada. Mniej szczurowato. Za pare lat bedzie jak Nicholson.
        • agnieszka77_11 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 20:00
          ichi51e napisała:

> Mniej szczurowato. Zapare lat bedzie jak Nicholson.

A wiesz, że coraz bardziej on zaczyna mi go przypominać wink
      • lafiorka2 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 22:07
        vi_san napisała:

> No to ja mam spaczony gust. big_grin W czasach Titanica czy Romea - nie zwróciłabym n
        > a niego najmniejszej uwagi - słitaśne chłoptasie to nie moja bajka. Z czasem, n
        > o, podoba mi się. Przestał być słodziusi, zaczął być męski. Plus - aktor rewela
        > cyjny.
        >

a juz myslałam, że tylko ja tak mam ?tongue_out
    • morgen_stern Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 10:49
      Aktor wspaniały. Urodowo mnie nie powala, ale prawda jest taka, że jakby mnie zaszczycił swoją uwagą, to machałabym ogonkiem tongue_out
    • koza_w_rajtuzach Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 10:52
      Nie.
    • joaaa83 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 10:53
      Zawsze mi się podobał (od czasów Titanica) i do tej pory mi się podoba na ekranie. Na fotkach z życia prywatnego już niekonieczne, bo często wychodzi na nich na takiego zaniedbanego z nadmiarem kilogramów.

Najbardziej podobają mi się jego oczy.
    • asia_i_p Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 11:17
      Nie mój typ kompletnie, ale dobry aktor.
    • lilly_about Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 11:43
      Bardzo dobry aktor. Wizualnie nie mój typ.
    • fadilla Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 11:57
      Lovelasem to go okrzyknieto dopiero po dopiero po Titanicu, mysle, że sam sobie nie zdawał sprawy w co sie pakuje. I niestety większość go kojarzy z tego filmu i późniejszych. Wcześniej grał min. upośledzonego (Co gryzie Gilberta) , narkomana (Zapiski koszykarza), i maltretowanego chłopca (Chłopięcy świat). Zasmarkany, naćpany i z nieskoordynowanymi ruchami - nie mógł się kojarzyć z przystojniakiem. Dla mnie wtedy był genialnym gó...arzem. Nigdy nie był cukierkowy i nie jest, to określenie lovelas to takie trochę na siłę po filmie Wilk ... za bardzo sie sugerujecie scenariuszem.
      • asia_i_p Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 13:45
        Dorzuć jeszcze zbuntowaną młódź w "Pokoju Marvina". Z Meryl Streep jako matką i Diane Keaton jako ciotką lekko nie miał, a sobie radził. Pamiętam, jak Meryl Streep nerwowo mówiła, jak to "zniszczył jej obiecujący związek, wypominając partnerowi odsiadkę w więzieniu i uzależnienie od narkotyków". Uwielbiam ten film.
    • mynia_pynia Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 12:13
      Ma sposób chodu którego nie lubię - musi mieć jakąś wadę bioder albo co?
      • bi_scotti Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 13:38
        Ani jako actor, ani jako mezczyzna mnie nie rusza - jedyny film, w ktorym "cos" mu sie udalo z siebie wykrzesac to What's Eating Gilbert Grape ... tak sie facet stara przez kolejne lata ... i rozni rezyserzy sie z nim staraja ... i wciaz wielkie NIC. I tak bywa. Przez wiele lat mylil mi sie z tym drugim bozyszczem tlumow Johnny Depp - obaj takie same pluszowe krzesla z rokokowymi nogami wink
        • mozambique Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 15:05
          urodowo tak w kategorii Brada Pitta - bohater plakatów naddłóżkowych gimnazjalistek , blądynek z oczami jak przecinki

aktorsko = tak ze 3 klasy wyżej od Pitta
          • bi_scotti Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 15:45
            mozambique napisała:

> aktorsko = tak ze 3 klasy wyżej od Pitta

Aktorsko 3 klasy wyzej od BP to byl i Pies Cywil, i Szarik a juz na pewno ten kot, ktory gral w Rademenesa w polskim serialu "Siedem Zyczen" wink
            • morgen_stern Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 15:52
              Oj, już nie przesadzaj...
              • nolus Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 16:17
                Aktorsko jest b.dobry,ale myślę że jest to przede wszystkim efekt ogromnej charyzmy aniżeli techniki aktorskiej.On należy do tej frakcji aktorów,którzy są interesujący nawet jak nic nie mówią,wystarczy że są.Za młodu był extra i nie dziwię się,że panował na niego taki szał,nadawał się na idola nastolatek...Podobał mi się w "Romeo i Julii",także w "Niebiańskiej wyspie".Jest chyba jednym z ulubionych aktorów Martina Scorsese.Ma też w sobie taki nonszalancki urok,który dobrze pokazano np. w filmie "Złap mnie,jeśli potrafisz" - mam wrażenie,że po tej roli zyskał jakieś nowe emploi i obsadza się go w podobnych rolach,jak np."Wielki Gatsby".W "Wilku z Wall Street" również mi się podobał,chociaż sam film nie bardzo.

Chyba najbardziej podobają mi się jednak jego role z pierwszej połowy kariery.Kiedyś wydawał mi się rozmydlony,teraz doceniam ten chłopięcy wdzięk wink
                • bergamotka77 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 17:44
                  nolus
                  z ust mi wyjelas wszystko co napisalas! Dziekuje, mysle identycznie! Charyzma, nonszalancki urok , osobowosc - wystarczy ze jest, dokladnie smile
            • totorotot Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 21:37
              lol
    • angazetka Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 16:02
      Kochałam się w nim za czasów "Romea i Julii" oraz "Titanica". Teraz... Nie dość, że faktycznie brzydko się starzeje, to jeszcze denerwuje mnie jego styl gry (cały krzyczy, żeby mu dać tego Oscara).
      Ale ujmuje mnie to, że nadal się przyjaźni z Kate Winslet.
      • nolus Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 16:22
        Moja matka uparcie twierdzi,że Leo powinien być z Kate big_grin No ale jej bliżej do 60-tki,więc trzeba jej to wybaczyć big_grin
        • angazetka Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 07.11.14, 16:11
          Bliżej jej do 60-tki, więc...?
    • gretchen184 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 16:03
      ehhh, boski Leo big_grin
      jak on się wogóle może nie podobać??
      dla mnie niemal ideał choć ma w swoim życiu momenty,kiedy wygląda gorzej.
      • wioskowy_glupek Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 16:17
        Leo to mój przyszły mąż odwalic się od niego proszę xD
        • vi_san Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 17:56
          Oj, konflikt będzie, albo Leo bigamistą zostanie! Mój ci on! big_grin
          Proponuję pojedynek na parasole - czarne z drewnianą rączką, o 4:00 nad Wisłą. big_grin
          • wioskowy_glupek Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 18:40
            Leo jest tylko mój xD będę gryzła i broniła gołymi pięściami xD
            • vi_san Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 18:54
              Mój! A ja będę kopać i szczypać. big_grin I bronić pazurami, a manicure ostatnio robiłam, to szpony wyostrzone! big_grin
    • kkalipso Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 16:16
      Gry aktorskiej nie będę oceniać, bo się na tym nie znam. Fakt, że często dostaje najlepsze role jednak o czymś świadczy. W oczach znawców na pewno jest b.dobrym aktorem. Z urody jest ok, choć prawda, że brzydko się starzeje albo zaniedbał. Za to ta jego energia osobowość spojrzenie wali na kolanasmile
    • bei Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 17:18
      Im starszy tym lepiej gra, urodowo to wystarczy, ze jest zadbany.
    • ta_karola Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 18:49
      Uroda i talent jest ok jak najbardziej.
    • rosapulchra-0 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 19:57
      Bardzo mi się podoba. I jako mężczyzna, aktor, producent i scenarzysta.
    • klubgogo Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 20:04
      Boski jest, po Al Pacino to najlepszy aktor.
      • bergamotka77 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 20:44
        ok sorry dzieci sie nie czepiam wink To dla wielu tu wyznawczyn kultu boskiego Leo mala niespodzianka - nasz ulubieniec 11 listopada konczy 40 lat. Ponizej wiecej ciekawostek na jego temat. Ach, te magnetyzujace oczy, moglby zostac Kaszpirowskim big_grin

www.boomsbeat.com/articles/1875/20140327/50-interesting-facts-about-leonardo-dicaprio-why-vladimir-putin-calls-him-a-real-man.htm
        • agnieszka77_11 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 21:11
          Hehe smile I pomyślcie, że on nadal jeszcze do wzięcia wink
          • rosapulchra-0 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 22:46
            agnieszka77_11 napisała:

> Hehe smile I pomyślcie, że on nadal jeszcze do wzięcia wink

Oj nie. Wystarczy mi ten mój jeden wink
        • klubgogo Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 22:34
          To dla wielu tu wyznawczyn kultu boskiego Leo mala niespodzianka - nasz ulubieniec 11 listopada konczy 40 lat.

Ale że co? Za stary?
          • bergamotka77 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 22:42
            nie, niespodzianka byl link z ciekawostkami na jego temat a o urodzinach przy okazji - Leo to juz prawie piekny czterdziestoletni. Ciekawa jaka impreza bedzie wink

Co do srotototot, mojej osobistej psychofanki:
            ciesze sie ze bylam twoja muza i inspiracja dla twojego grafomanskiego beztalencia. Teraz jak moglas sie wyzyc pseusoliteracko mozesz spokojnie isc spac wink Poziom twojej poezji jest rownie niski jak twoj osobisty. Dobranoc!
            • agnieszka77_11 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 22:52
              bergamotka77 napisała:

> nie, niespodzianka byl link z ciekawostkami na jego temat a o urodzinach przy
              > okazji - Leo to juz prawie piekny czterdziestoletni. Ciekawa jaka impreza bed
              > zie wink

Znając zamiłowanie Leonarda do topmodelek to pewnie w ich towarzystwie na jakimś jachcie wink
              • bergamotka77 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 23:02
                ooo to robi na co dzien - teraz powinien sie bardziej postarac. Jak sie ozeni i splodzi dziecko to wtedy zaskoczy swiat ale ja wtedy autentycznie oglaszam dzien zaloby wink Ale rzeczywiscie lubi wysokie blondwlose modelki do ktorych mi daleko wiec bym odpadla w przedbiegach nawet majac szanse go poznac za mlodu jako singielka smile Choc slyszalam ze lubi Polki wink Zreszta pewnie zadnej nacji nie brakuje w jego dossier big_grin
    • sl-14 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 20:49
      Nie podoba mi się z wyglądu i o ile uważam go za dobrego aktora, o tyle sądzę, że peany dotyczące jego wręcz geniuszu aktorskiego są przesadzone. Był świetny jako gó...arz w Chłopięcym świecie czy Gilbercie, ale od kilku lat gra ciągle tak samo (w niedużym odstępie czasu widziałam Incepcję i Wyspę Tajemnic - identyczne role). Z resztą z Deppem też się tak zrobiło, chociaż w Dzienniku zakrapianym rumem był niezły.
    • lafiorka2 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 22:01
      teraz tak...jest co raz fajniejszy smile

jako młodzik był bleee.
      • kostruszka Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 06.11.14, 22:58
        Był rewelacyjny w "Całkowitym zaćmieniu" i W "Wyspie tajemnic", "Drodze do szczęscia", podbał mi się też w innych filmach - to, że nie dostal do tej pory Oskara to jakaś kpina.
        • czarna_kita Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 07.11.14, 20:34
          Nie. Nie podoba mi się. Nigdy mi się nie podobał ani za młodego ani teraz. Mam całkiem inny gust.
          • lilka69 Re: A Leonardo DiCaprio Wam się podoba? 07.11.14, 21:40
            szaleje za nim!!! za urokiem osobistym leo oraz za charyzmatyczna gra. najbardziej lubie go w ""zlap mnie jesli potrafisz". tam ma szczegolny urok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka