Dodaj do ulubionych

prezenty świąteczne

12.11.14, 20:41
Witam. Co kupujecie pod choinkę członkom rodziny. Szukam inspiracji na w miarę tanie i fajne prezenty,a rodzinka pokaźna.....
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: prezenty świąteczne 12.11.14, 20:50
      tanie i fajne, to może po książce?

W Rossmannie masz teraz promocję na kosmetyki kolorowe, tańszy produkt gratis, więc może jakies lakiery do paznokci czy maskary?
    • mid.week Re: prezenty świąteczne 12.11.14, 21:01
      W zeszłym roku robiłam zestawy - kawa smakowa+filiżanka; herbata zakwitająca+zaparzacz itp. Wyszło ok 30zł za prezent.
      • 3-mamuska Re: prezenty świąteczne 12.11.14, 21:14
        Książka, jakaś biżuteria.
        Kupon bo ulubionego sklepu.
        Wszystko zależy co kto lubi.
        Jeszcz inny wolałby bilet do kina/ teatru /na koncert.
        Fajna czapka, szalik ciepłe wełniane skarpety ,takie nie do chodzenia na codzień a ogrzania stop gdy czytam czy oglądam tv.
        Moja corka lekcje jazdy konnej, sobie wybrała pod choinke 3 dni w stadninie z wywaleniem gnoju czyszczeniem konia.
        Ja bym sie ucieszyła z pokrowca do kindla lub ozdoby do domu.
    • leanne_paul_piper Re: prezenty świąteczne 12.11.14, 21:27
      Ok. Mam nadzieję, że rodzinka nie trafi na ten wątekwink.
      Jedziemy z moimi:
      dla taty szykuję plecak na kółkach z rączką na zakupy - może też robić za bagaż podręczny (wymierzyłam, nawet tanie linie przepuszcząwink)
      mamie zrobimy porządne stanowisko komputerowe - lampka ledowa, podkładki pod nadgarstki i myszkę, pendrive z dużą pamięcią (nigdy nie ma, kiedy potrzebuje)
      teściowa zestaw filiżanek i jak wystarczy to mały ekspres do kawy
      koty dostaną nowe drapaki i hodowlaną trawkę
      i last but not least dla partnera szykuję najnowsze dzieciątko od Lenovawink
      • eo_n Re: prezenty świąteczne 12.11.14, 21:35
        leanne_paul_piper napisała:

>dla partnera szykuję najnowsze dzieciątko od Lenovawink

I to jest w miarę tania inspiracja? wink
        • leanne_paul_piper Re: prezenty świąteczne 12.11.14, 21:43
          No ale nie mogłam go pominąć w zestawieniu, a poza tym forumka napisała w miarę tania inspiracja. Na drugi raz niech się wyraża precyzyjniejwink.
    • eo_n Re: prezenty świąteczne 12.11.14, 21:33
      Tak na wyrywki:
      książki, łamigłówki, gry (takie do 100 lat), ozdoby do samodzielnego robienia, kosmetyki, apaszka, skarpety, czapka uszatka, kubki, audiobook, film dokumentalny BBC (promocja w empiku była, a może jeszcze jest?), zabawy do nauki języka obcego, magnesy na lodówkę, akcesoria do wina i do kawy, śmieszny czyścik do ekranu smile , kominek do olejków zapachowych, DVD z baletem/operą, zestaw herbat, słodycze, scyzoryk, portfel, kalendarz, szalik...
      • kremka2014 Re: prezenty świąteczne 12.11.14, 21:47
        O! Kosmetyki w rossmanie
        o! Fajny czyscik do ekranu...hehe małżowi kupię

A znacie jakas naprawdę fajna stronkę z gadżetami biurowymi? Takimi śmiesznymi acz pożytecznymi?
        • kremka2014 Re: prezenty świąteczne 12.11.14, 21:50
          Dla gotującej części rodzinki chcę kupić jakieś ciekawe przyprawy lub esencję waniliową. W zeszlym roku bratowej kupilam fajne foremki do ciastek- sprzedawane pojedyncze Np. Spychacz, czterolistna kończyna, kot itp.
          • buzka25 Re: prezenty świąteczne 13.11.14, 08:32
            My robimy tylko dzieciom,takze zabawki ,ciuchy pojda w ruch,gdybym miala kupowac prezenty takze doroslym tobym zbankrutowala, a dzieci tez troche jest,
            • dziennik-niecodziennik Re: prezenty świąteczne 13.11.14, 10:04
              my tez tylko dzieciom i ewentualnie w parach - w sensie małżonkowie sobie nawzajem. innym dorosłym wolno kupic co najwyżej słodycze, majtki i skarpetki (tradycja rodzinna wink )
              • agni71 Re: prezenty świąteczne 13.11.14, 10:09
                U nas, z mojej zreszta inicjatywy, każdy dorosły losuje jednego dorosłego, któremu robi prezent do określonej kwoty. Zapobiega to bankructwu na prezenty dla dorosłych smile Oprócz tego małżonkowie robia prezenty sobie nawzajem.
    • wilowka Re: prezenty świąteczne 28.10.18, 21:03
      W Tesco będą po 59 zł jak co roku. Szach mat spamerze smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka