kremka2014 12.11.14, 20:41 Witam. Co kupujecie pod choinkę członkom rodziny. Szukam inspiracji na w miarę tanie i fajne prezenty,a rodzinka pokaźna..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: prezenty świąteczne 12.11.14, 20:50 tanie i fajne, to może po książce? W Rossmannie masz teraz promocję na kosmetyki kolorowe, tańszy produkt gratis, więc może jakies lakiery do paznokci czy maskary? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: prezenty świąteczne 12.11.14, 21:01 W zeszłym roku robiłam zestawy - kawa smakowa+filiżanka; herbata zakwitająca+zaparzacz itp. Wyszło ok 30zł za prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: prezenty świąteczne 12.11.14, 21:14 Książka, jakaś biżuteria. Kupon bo ulubionego sklepu. Wszystko zależy co kto lubi. Jeszcz inny wolałby bilet do kina/ teatru /na koncert. Fajna czapka, szalik ciepłe wełniane skarpety ,takie nie do chodzenia na codzień a ogrzania stop gdy czytam czy oglądam tv. Moja corka lekcje jazdy konnej, sobie wybrała pod choinke 3 dni w stadninie z wywaleniem gnoju czyszczeniem konia. Ja bym sie ucieszyła z pokrowca do kindla lub ozdoby do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: prezenty świąteczne 12.11.14, 21:27 Ok. Mam nadzieję, że rodzinka nie trafi na ten wątek. Jedziemy z moimi: dla taty szykuję plecak na kółkach z rączką na zakupy - może też robić za bagaż podręczny (wymierzyłam, nawet tanie linie przepuszczą) mamie zrobimy porządne stanowisko komputerowe - lampka ledowa, podkładki pod nadgarstki i myszkę, pendrive z dużą pamięcią (nigdy nie ma, kiedy potrzebuje) teściowa zestaw filiżanek i jak wystarczy to mały ekspres do kawy koty dostaną nowe drapaki i hodowlaną trawkę i last but not least dla partnera szykuję najnowsze dzieciątko od Lenova Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: prezenty świąteczne 12.11.14, 21:35 leanne_paul_piper napisała: >dla partnera szykuję najnowsze dzieciątko od Lenova I to jest w miarę tania inspiracja? Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: prezenty świąteczne 12.11.14, 21:43 No ale nie mogłam go pominąć w zestawieniu, a poza tym forumka napisała w miarę tania inspiracja. Na drugi raz niech się wyraża precyzyjniej. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: prezenty świąteczne 12.11.14, 21:33 Tak na wyrywki: książki, łamigłówki, gry (takie do 100 lat), ozdoby do samodzielnego robienia, kosmetyki, apaszka, skarpety, czapka uszatka, kubki, audiobook, film dokumentalny BBC (promocja w empiku była, a może jeszcze jest?), zabawy do nauki języka obcego, magnesy na lodówkę, akcesoria do wina i do kawy, śmieszny czyścik do ekranu , kominek do olejków zapachowych, DVD z baletem/operą, zestaw herbat, słodycze, scyzoryk, portfel, kalendarz, szalik... Odpowiedz Link Zgłoś
kremka2014 Re: prezenty świąteczne 12.11.14, 21:47 O! Kosmetyki w rossmanie o! Fajny czyscik do ekranu...hehe małżowi kupię A znacie jakas naprawdę fajna stronkę z gadżetami biurowymi? Takimi śmiesznymi acz pożytecznymi? Odpowiedz Link Zgłoś
kremka2014 Re: prezenty świąteczne 12.11.14, 21:50 Dla gotującej części rodzinki chcę kupić jakieś ciekawe przyprawy lub esencję waniliową. W zeszlym roku bratowej kupilam fajne foremki do ciastek- sprzedawane pojedyncze Np. Spychacz, czterolistna kończyna, kot itp. Odpowiedz Link Zgłoś
buzka25 Re: prezenty świąteczne 13.11.14, 08:32 My robimy tylko dzieciom,takze zabawki ,ciuchy pojda w ruch,gdybym miala kupowac prezenty takze doroslym tobym zbankrutowala, a dzieci tez troche jest, Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: prezenty świąteczne 13.11.14, 10:04 my tez tylko dzieciom i ewentualnie w parach - w sensie małżonkowie sobie nawzajem. innym dorosłym wolno kupic co najwyżej słodycze, majtki i skarpetki (tradycja rodzinna ) Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: prezenty świąteczne 13.11.14, 10:09 U nas, z mojej zreszta inicjatywy, każdy dorosły losuje jednego dorosłego, któremu robi prezent do określonej kwoty. Zapobiega to bankructwu na prezenty dla dorosłych Oprócz tego małżonkowie robia prezenty sobie nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: prezenty świąteczne 28.10.18, 21:03 W Tesco będą po 59 zł jak co roku. Szach mat spamerze Odpowiedz Link Zgłoś