e-milia1 13.11.14, 12:53 bo ja nic i natchnieta watkiem gazeciarza, zastanawiam sie czy nie podarowac mojemu jakiejs zlotej broszki lub nowego auta.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deelandra Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 12:55 Dostał pozytywnym testem ciążowym w łeb. (za to że mi to zrobił) Odpowiedz Link Zgłoś
giokonda.it Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 12:58 Zdrową piękną dzidzię a właściwie dwie! Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 12:58 glupiescie sa baby i tyle w ciazy doginac i udowadniac swiatu, ze ciazaniechoroba po porodzie predziuchno wstawac i piec szarlotke dla mezowych gosci, bo on ma rowne prawa i okazywac dzidzie kazdemu kto ma zyczenie i niczego bron boze nie oczekiwac, bo to normalne ze samica i macica aha jeszcze trzeba byc wdziecznym jak ksiaze na porodowke zawiezie, bo przeciez mogly akurat byc zajety czyms wazniejszym jak kto lubi Odpowiedz Link Zgłoś
giokonda.it Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:02 Nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:04 Zapomniałaś, że po porodzie trzeba szybko zrobić sobie make-up, tipsy i fryz, bo pan i władca wstrętu może nabrać, jak ujrzy nas takie wymięte. Koszulki z krową wykluczone! Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia1 znajomej chlop zostawil ja krotko po porodzie 13.11.14, 13:08 i wiecie co bylo najgorsze moim zdaniem? ze jej matka mi powiedziala, ze troche mu sie nie dziwi bo jej corka tak zle wyglada po porodzie i tak sie roztyla a zawsze taka szczupla byla a on takim "estetykiem" jest..... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: znajomej chlop zostawil ja krotko po porodzie 13.11.14, 13:09 to musiala byc ematka Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: znajomej chlop zostawil ja krotko po porodzie 13.11.14, 18:03 a jesteś pewna że to nie macocha? Odpowiedz Link Zgłoś
elf1977 Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:07 Właśnie czytam książkę o starożytnym Egipcie - kobieta, będącą ostatnią w hierarchii, awansowała na pierwszą żonę i królową regentkę tylko dzięki temu, że wydała na świat małego faraona I do tego dała się na rękach nosić i znosiła godnie pełne uwielbienia pochwały. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:07 Mój pewnie bardzo by się ucieszył ze złotej broszki. Nie wiem, czy 10 i 17 lat po porodach to nie za późno? Może bransoletkę dołożyć? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: zrob mu taka z gumek i dobrze bedzie... 13.11.14, 13:10 tylko uszy omijaj z ta gumka, panowie tego nie lubia Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: zrob mu taka z gumek i dobrze bedzie... 13.11.14, 13:12 O, dzięki za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:09 Zrób mu test na zgrabność nóg, a następnie podaruj swój stepper przewiązany złotą wstążką. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:19 Mary_lu, może Twój mąż ma niezgrabne nogi, ale mojemu nawet nie trzeba robić testu - ma wyjątkowo zgrabne! Masz rację, oddam mu swój stepper. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:24 No to na biust mu zrób, czy gęstość włosów, niech chłopy też nie mają za dobrze. Wpędź go w kompleksy, a potem niech zapitala na stepperku ocierając łzy jak nikt nie patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:26 Ooo...! Zainspirowalaś mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:29 mary_lu napisała: > No to na biust mu zrób, czy gęstość włosów, niech chłopy też nie mają za dobrze > . Wpędź go w kompleksy, a potem niech zapitala na stepperku ocierając łzy jak n > ikt nie patrzy. I do tego dieta 1000 kalorii! Odpowiedz Link Zgłoś
elf1977 Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:43 Bez przesady, po diabła ma się obżerać. Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:17 Przez wieksza czesc dotychczasowego zycia dzieci wzielam na siebie wieksza czesc obowiazkow wychowawczo-pielegnacyjno-porzadkowych. Mysle, ze wszelkie ewentualne zobowiazania splacilam z naddatkiem . Od dwoch lat te proporcje sa bardziej wyrownane. A za swoje istnienie dzieci same z siebie dziekuja najbardziej, bo podarowuja milosc i przywiazanie bez kresu, glebokie i szczere. Odpowiedz Link Zgłoś
edw-ina Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:32 Jak to co? Zdrową, wspaniałą dziewczynkę, centrum wszechświata taty, wartą więcej niż całe złoto Fort Knox. W końcu sam by jej nie urodził. I w przekonaniu zarówno mojego męża, jak i mężczyzn w mojej rodzinie, nic nie ma większej wartości. A uważając inaczej kobiety same się umniejszają i dziwią się, że nikt ich macierzyństwa nie szanuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nadia000 Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 20:04 No cóż, ty sama też byś sobie jej nie "zrobiła". Więc dlaczego wynosić właśnie ciebie na ołtarze a nie ojca dziecka ? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:46 Wlasnie mi uswiadomilyscie, ze "za zrobienie dzidzi" (coz za okropne slowo "dzidzia" wrrrr!) chyba faktycznie kupilam mezowi ksiazke o gotowaniu dla dzieci od zera do 2 lat czy cos w tym rodzaju, juz nie pamietam tytulu - gdzies jeszcze powinna byc w basement ... I on, porzadne chlopie, wiekszosc przepisow z tej ksiazki wykorzystal dla calej trojki naszych dzieci. Znaczy present byl trafiony Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Marychna 13.11.14, 17:28 > masz gest dziewczyno fiu fiu No ba - jestem dziewczyną z klasą a mąż zasłużył) Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:44 Ja tam jestem zwolenniczką prezentów tematycznych. Mój dostał ode mnie złoty członek własnoręcznie pozłacany preze mnie sreberkiem z czekolady którą osobiście zjadłam. Tylko przemyślane prezenty w których zrobienie trzeba włożyć wysiłek mają sens w takich sytuacjach. On jak robił dzidzie też nie był na wakacjach a urobił się jak w kopalni. Trzeba to docenić!! Odpowiedz Link Zgłoś
pieknaiwyjatkowa Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 16:40 Dałam mężowi możliwość posiadania w dalszym ciągu pięknej i szczupłej, zadbanej żony. Sam mówi, że ma szczęście! Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 16:47 pieknaiwyjatkowa napisała: > Dałam mężowi możliwość posiadania w dalszym ciągu pięknej i szczupłej, zadbanej > żony. Sam mówi, że ma szczęście! ojej no faktycznie niebywale Odpowiedz Link Zgłoś
pieknaiwyjatkowa Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 16:48 Owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 16:54 no wlasnie niekoniecznie ciaza i porod dotyka raczej dosc mlodych kobiet w tym wieku nie jest ciezko wygladac dobrze ktos jest ladny i lubidbac o siebie to mu nijak dzieci nie zaszkodza Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 14.11.14, 09:32 Rozstępy na brzuchu i piersi dotykają też młode. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 16:48 Kocham go jeszcze bardziej ...no i nie za zrobienienie, tylko za to jakim jest ojcem. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 16:55 ode mnie partner dostal za kazda ciaze noc z ekskluzywna call girl, zreszta czesto mu robie takie prezenty, przeciez fasolka nie moze widziec, jak tatus wklada mamusi.... Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 16:57 Luksusowe prezerwatywy, ktore nie pekaja. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 17:01 Piora z grawerem slbo zegarka patrzac po tym co ludzie daja raczej... No i kwiaty=skrzynka piwa chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 17:45 pozew o alimenty Odpowiedz Link Zgłoś
loqia Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 18:08 Ja jemu??? To on mi za noszenie przez 9 miesięcy i kilkugodzinny poród powinien sprawić prezent - obiecał mi laptopa za urodzenie dziecka ale młody ma rok a laptopa ni hu hu.... Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 18:10 Jeszcze mozna ozdobne spinki na jaderka. Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 19:13 a ten partner to jak tę dzidzię zrobił? z plasteliny ulepił i włożył do macicy kobiety? bo mi się zdawało, że on tylko nasienie dostarcza a reszta dzieje się już w organizmie kobiety, tzn tam owa dzidzia się "robi" Odpowiedz Link Zgłoś
nadia000 Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 20:09 Ach no tak, przecież jakieś tam nasienie to pikuś, spokojnie się bez niego obejdzie nie to co rola kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
pederastwa Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 20:25 Raczej chodziło o to, że w procesie zapłodnienia tak samo ważne są gamety męskie i żeńskie. Dlaczego więc nagradzać pana prezentem "za zrobienie dziecka", skoro to dziecko robią oboje? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 20:26 nadia000 napisał(a): > Ach no tak, przecież jakieś tam nasienie to pikuś, spokojnie się bez niego obej > dzie nie to co rola kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
pederastwa Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 19:34 A dzidzię on sam zrobił, czy miałaś w tym swój udział? Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia1 Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 20:27 No,ja tylko lezalam a on robil Odpowiedz Link Zgłoś
pederastwa Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 20:31 Ale musiałaś jajo wyprodukować. Bez tego mógłby robić do upadłego Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 20:08 ok. 50 pieluch (bliźniaki) dziennie do prasowania ("za moich czasów" nie było pampersów) Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 21:09 orgazm. wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 21:18 jego czy Twój ? Odpowiedz Link Zgłoś
majka003 Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 14.11.14, 10:29 Hmmm.... wspólne wychowywanie do końca życia,możliwość przebierania pieluch A tak serio to kupiłam body z motywem muzycznym-mąż gra na perkusji Odpowiedz Link Zgłoś