Dodaj do ulubionych

co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzidzi?

13.11.14, 12:53
bo ja nic i natchnieta watkiem gazeciarza, zastanawiam sie czy nie podarowac mojemu jakiejs zlotej broszki lub nowego auta....
Obserwuj wątek
    • deelandra Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 12:55
      Dostał pozytywnym testem ciążowym w łeb. (za to że mi to zrobił)
      • giokonda.it Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 12:58
        Zdrową piękną dzidzięsmile a właściwie dwie!
    • moofka Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 12:58
      glupiescie sa baby i tyle
      w ciazy doginac i udowadniac swiatu, ze ciazaniechoroba
      po porodzie predziuchno wstawac i piec szarlotke dla mezowych gosci, bo on ma rowne prawa
      i okazywac dzidzie kazdemu kto ma zyczenie
      i niczego bron boze nie oczekiwac, bo to normalne ze samica i macica
      aha
      jeszcze trzeba byc wdziecznym jak ksiaze na porodowke zawiezie, bo przeciez mogly akurat byc zajety czyms wazniejszym
      jak kto lubi
      • giokonda.it Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:02
        Nic dodać nic ująć.
        • przystanek_tramwajowy Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:04
          Zapomniałaś, że po porodzie trzeba szybko zrobić sobie make-up, tipsy i fryz, bo pan i władca wstrętu może nabrać, jak ujrzy nas takie wymięte. Koszulki z krową wykluczone!
          • e-milia1 znajomej chlop zostawil ja krotko po porodzie 13.11.14, 13:08
            i wiecie co bylo najgorsze moim zdaniem? ze jej matka mi powiedziala, ze troche mu sie nie dziwi bo jej corka tak zle wyglada po porodzie i tak sie roztyla a zawsze taka szczupla byla a on takim "estetykiem" jest.....
            • moofka Re: znajomej chlop zostawil ja krotko po porodzie 13.11.14, 13:09
              to musiala byc ematkawink
              • kropkaa Re: znajomej chlop zostawil ja krotko po porodzie 13.11.14, 17:43
                big_grin big_grin big_grin
            • arwena_11 Re: znajomej chlop zostawil ja krotko po porodzie 13.11.14, 18:03
              a jesteś pewna że to nie macocha?
      • elf1977 Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:07
        Właśnie czytam książkę o starożytnym Egipcie - kobieta, będącą ostatnią w hierarchii, awansowała na pierwszą żonę i królową regentkę tylko dzięki temu, że wydała na świat małego faraonasmile I do tego dała się na rękach nosić i znosiła godnie pełne uwielbienia pochwały.
    • zona_mi Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:07
      Mój pewnie bardzo by się ucieszył ze złotej broszki.
      Nie wiem, czy 10 i 17 lat po porodach to nie za późno? Może bransoletkę dołożyć?
      • e-milia1 zrob mu taka z gumek i dobrze bedzie... 13.11.14, 13:09
        • moofka Re: zrob mu taka z gumek i dobrze bedzie... 13.11.14, 13:10
          tylko uszy omijaj z ta gumka, panowie tego nie lubia wink
          • zona_mi Re: zrob mu taka z gumek i dobrze bedzie... 13.11.14, 13:12
            O, dzięki za podpowiedzi.
    • mary_lu Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:09
      Zrób mu test na zgrabność nóg, a następnie podaruj swój stepper przewiązany złotą wstążką.
      • e-milia1 Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:12
        smile
      • zona_mi Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:19
        Mary_lu, może Twój mąż ma niezgrabne nogi, ale mojemu nawet nie trzeba robić testu - ma wyjątkowo zgrabne!
        Masz rację, oddam mu swój stepper.
        Dzięki.
        • mary_lu Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:24
          No to na biust mu zrób, czy gęstość włosów, niech chłopy też nie mają za dobrze. Wpędź go w kompleksy, a potem niech zapitala na stepperku ocierając łzy jak nikt nie patrzy.
          • zona_mi Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:26
            Ooo...! Zainspirowalaś mnie!
          • przystanek_tramwajowy Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:29
            mary_lu napisała:

> No to na biust mu zrób, czy gęstość włosów, niech chłopy też nie mają za dobrze
            > . Wpędź go w kompleksy, a potem niech zapitala na stepperku ocierając łzy jak n
            > ikt nie patrzy.

I do tego dieta 1000 kalorii!
            • elf1977 Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:43
              Bez przesady, po diabła ma się obżerać.
    • yuka12 Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:17
      Przez wieksza czesc dotychczasowego zycia dzieci wzielam na siebie wieksza czesc obowiazkow wychowawczo-pielegnacyjno-porzadkowych. Mysle, ze wszelkie ewentualne zobowiazania splacilam z naddatkiem smile. Od dwoch lat te proporcje sa bardziej wyrownane. A za swoje istnienie dzieci same z siebie dziekuja najbardziej, bo podarowuja milosc i przywiazanie bez kresu, glebokie i szczere.
    • edw-ina Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:32
      Jak to co? Zdrową, wspaniałą dziewczynkę, centrum wszechświata taty, wartą więcej niż całe złoto Fort Knox. W końcu sam by jej nie urodził. I w przekonaniu zarówno mojego męża, jak i mężczyzn w mojej rodzinie, nic nie ma większej wartości. A uważając inaczej kobiety same się umniejszają i dziwią się, że nikt ich macierzyństwa nie szanuje.
      • nadia000 Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 20:04
        No cóż, ty sama też byś sobie jej nie "zrobiła". Więc dlaczego wynosić właśnie ciebie na ołtarze a nie ojca dziecka ?
    • marychna31 Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:37
      https://www.angelogranata.com/wp-content/uploads/2013/02/ferrari-GTES-rear1.jpg
      • bi_scotti Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:46
        Wlasnie mi uswiadomilyscie, ze "za zrobienie dzidzi" (coz za okropne slowo "dzidzia" wrrrr!) chyba faktycznie kupilam mezowi ksiazke o gotowaniu dla dzieci od zera do 2 lat czy cos w tym rodzaju, juz nie pamietam tytulu - gdzies jeszcze powinna byc w basement ... wink I on, porzadne chlopie, wiekszosc przepisow z tej ksiazki wykorzystal dla calej trojki naszych dzieci. Znaczy present byl trafiony big_grin
      • niutaki Marychna 13.11.14, 16:56
        masz gest dziewczyno fiu fiuwink
        • marychna31 Re: Marychna 13.11.14, 17:28
          > masz gest dziewczyno fiu fiuwink
          No ba - jestem dziewczyną z klasą a mąż zasłużyłwink)
    • beataj1 Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 13:44
      Ja tam jestem zwolenniczką prezentów tematycznych.
      Mój dostał ode mnie złoty członek własnoręcznie pozłacany preze mnie sreberkiem z czekolady którą osobiście zjadłam.

Tylko przemyślane prezenty w których zrobienie trzeba włożyć wysiłek mają sens w takich sytuacjach. On jak robił dzidzie też nie był na wakacjach a urobił się jak w kopalni. Trzeba to docenić!!
    • pieknaiwyjatkowa Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 16:40
      Dałam mężowi możliwość posiadania w dalszym ciągu pięknej i szczupłej, zadbanej żony. Sam mówi, że ma szczęściesmile!
      • moofka Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 16:47
        pieknaiwyjatkowa napisała:

> Dałam mężowi możliwość posiadania w dalszym ciągu pięknej i szczupłej, zadbanej
        > żony. Sam mówi, że ma szczęściesmile!

ojej no faktycznie niebywale surprised
        • pieknaiwyjatkowa Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 16:48
          Owszemsmile.
          • moofka Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 16:54
            no wlasnie niekoniecznie
            ciaza i porod dotyka raczej dosc mlodych kobiet
            w tym wieku nie jest ciezko wygladac dobrze
            ktos jest ladny i lubidbac o siebie to mu nijak dzieci nie zaszkodza
            • gazeta_mi_placi Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 14.11.14, 09:32
              Rozstępy na brzuchu i piersi dotykają też młode.
      • bei Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 16:48
        Kocham go jeszcze bardziej smile...no i nie za zrobienienie, tylko za to jakim jest ojcem.
        • niutaki Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 16:55
          ode mnie partner dostal za kazda ciaze noc z ekskluzywna call girl, zreszta czesto mu robie takie prezenty, przeciez fasolka nie moze widziec, jak tatus wklada mamusi....
    • nanuk24 Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 16:57
      Luksusowe prezerwatywy, ktore nie pekaja.
    • ichi51e Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 17:01
      Piora z grawerem slbo zegarka patrzac po tym co ludzie daja raczej... No i kwiaty=skrzynka piwa chyba?
      • konwalka Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 17:45
        pozew o alimenty
    • loqia Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 18:08
      Ja jemu??? To on mi za noszenie przez 9 miesięcy i kilkugodzinny poród powinien sprawić prezent - obiecał mi laptopa za urodzenie dziecka ale młody ma rok a laptopa ni hu hu.... tongue_out
    • nanuk24 Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 18:10
      Jeszcze mozna ozdobne spinki na jaderka.
    • attiya Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 19:13
      a ten partner to jak tę dzidzię zrobił? suspicious
      z plasteliny ulepił i włożył do macicy kobiety?
      bo mi się zdawało, że on tylko nasienie dostarcza a reszta dzieje się już w organizmie kobiety, tzn tam owa dzidzia się "robi" suspicious
      • nadia000 Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 20:09
        Ach no tak, przecież jakieś tam nasienie to pikuś, spokojnie się bez niego obejdzie nie to co rola kobiety
        • pederastwa Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 20:25
          Raczej chodziło o to, że w procesie zapłodnienia tak samo ważne są gamety męskie i żeńskie. Dlaczego więc nagradzać pana prezentem "za zrobienie dziecka", skoro to dziecko robią oboje?
        • moofka Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 20:26
          nadia000 napisał(a):

> Ach no tak, przecież jakieś tam nasienie to pikuś, spokojnie się bez niego obej
          > dzie nie to co rola kobiety

https://fc07.deviantart.net/fs71/f/2013/141/e/f/picard_facepalm_by_nocturnalmarauder-d661t3i.jpg
    • pederastwa Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 19:34
      A dzidzię on sam zrobił, czy miałaś w tym swój udział?
      • e-milia1 Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 20:27
        No,ja tylko lezalam a on robilsmile
        • pederastwa Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 20:31
          Ale musiałaś jajo wyprodukować. Bez tego mógłby robić do upadłego wink
    • aankaa Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 20:08
      ok. 50 pieluch (bliźniaki) dziennie do prasowania ("za moich czasów" nie było pampersów)
    • dziennik-niecodziennik Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 21:09
      orgazm. wystarczy big_grin
      • aankaa Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 13.11.14, 21:18
        jego czy Twój ?
    • majka003 Re: co podarowalyscie partnerowi za zrobienie dzi 14.11.14, 10:29
      Hmmm.... wspólne wychowywanie do końca życia,możliwość przebierania pieluch tongue_out A tak serio to kupiłam body z motywem muzycznym-mąż gra na perkusji tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka