Dodaj do ulubionych

Trójki parafialne

16.11.14, 14:10
„W Krakowie aż roi się od nocnych klubów, w których cielesność, szczególnie kobiet, jest wykorzystywana w sposób wręcz profanacyjny. (...) a młodzi nieraz natarczywie nakłaniani są do skorzystania z tej oferty – napisał metropolita krakowski w liście do wiernych. Byłem, chodziłem po Krakowie żadnego wyuzdania nie było. Niestety...
Obserwuj wątek
    • sarah_black38 Re: Trójki parafialne 16.11.14, 14:27
      List skierowany jest do wiernych, więc ciebie to nie dotyczy raczej. W Krakowie dawno nie byłam ale fakt , że są np. reklamy w przestrzeni publicznej , w których epatuje się wręcz nagością ( panie mniej lub bardziej roznegliżowane) i uprzedmiotawia się kobiety to nie jest wymysł biskupa. Panie skąpo ubrane reklamują różne rzeczy - począwszy od samochodów, skończywszy na zaprawie i narzędziach murarskich. W tv leci reklama jakiegoś samochodu - na pierwszym planie stoi modelka w bardzo skąpym kostiumie kąpielowym, a kamera robi zbliżenie na jej wydęte usteczka i intymne części ciała. Samochód jest mniej istotny. Może to facetów nie razi, ja uważam że tą reklamą powinna się zająć jakaś kobieca organizacja. Ta i inne reklamy sprowadzają kobiety do roli przedmiotu. Niestety ...
    • joa66 Re: Trójki parafialne 16.11.14, 14:36
      polska.newsweek.pl/w-newsweeku-krakow-pod-czerwona-latarnia-newsweek-pl,artykuly,351511,1.html
    • best_bej Re: Trójki parafialne 16.11.14, 14:39
      zalezy gdzie dokładnie byłes. Po hotelu w którym ostatnio nocowałam, biegały hordy półnagich, pijanych angoli. Tak było o godz. 22. Co działo się później- nie mam pojęcia.
      No ale tu o cielesności kobiet a nie mężczyzn mowawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka