Dodaj do ulubionych

dzis final top model?

24.11.14, 12:23
komu kibicujecie wink
moją faworytką jest Marta zdecydowanie
Obserwuj wątek
    • tryggia Re: dzis final top model? 24.11.14, 12:42
      Ja kibicowalam Oli, a teraz..., mooooże Marta. Bo z pewnością nie dość oblesny Baryza i przemila, ale z nieladna cera i twarzą Osi.
      • mozambique Re: dzis final top model? 24.11.14, 12:47
        MArta bez makijazu tez fatalaną cerę - ze sladami po trądziku albo ospie no i ma fatalne zęby

ale to nie przeszkadza samego początku być faworyzowaną przez calą produkcję wiec zapewne wygra
    • bambzgrozja Re: dzis final top model? 24.11.14, 12:52
      Marta jest brzydka jak noc.
      • niutaki Re: dzis final top model? 24.11.14, 12:58
        Marta wyglada na twarzy jak prosiaczekbig_grin ona nie ma nosa i ust tylko ryjekwink
        • moofka Re: dzis final top model? 24.11.14, 13:02
          ma cudowna figure i na zdjeciach wychodzi pieknie, przy tym ma charakter, swietnie mowi po angielsku i jest pracowita
          gdyby nie ona, ciekawym modelem byl tez hejtowany mateusz
          dziwie sie szczerze ze tak dlugo wytrzymal ten goral i baryza
          kmioty takie smile
          • lilly_about Re: dzis final top model? 24.11.14, 13:07
            Ta Marta jest brzydka. Ale jak się uśmiechnie to jest brzydka i przaśna jednocześnie.
          • burina Re: dzis final top model? 24.11.14, 13:22
            Ja rozumiem, że ją lubisz, ale jakie 'świetnie mówi po angielsku'???
            • marghe_72 Re: dzis final top model? 24.11.14, 13:26
              Po angielsku to Osi mówi dobrze.
              • mozambique Re: dzis final top model? 24.11.14, 13:27
                Osi mówi biegle

reszta cos tam duka

a figure to wszystkei mają cudowną bo to jest warunek sine qua non
                • burina Re: dzis final top model? 24.11.14, 14:29
                  Kurczę, może nasze forumowe anglistki niech się wypowiedzą...

Bo wg mnie na przykład Osi mówi swobodnie, ale nie biegle. Tylko w tym, co pokazano w tv można było wyłapać sporo błędów. Jak złożyć to w kupę z tym, że ponoć od 8 lat mieszka w irlandii, to już sama nie wiem, co wychodzi.
            • moofka Re: dzis final top model? 24.11.14, 13:28
              na tyle zeby sie swobodnie dogadywac w swiecie mody
              widac bylo kontrast miedzy umiejetnosciami panow np smile
              osi tez jest mila i ladna, ale mnie bardziej podobaja sie blondynki
              nic nie poradze smile
              • burina Re: dzis final top model? 24.11.14, 14:45
                Czekaj, to w końcu świetnie, czy po prostu lepiej niż inni?

Przy czym inni 'mówili' na poziomie "Would's you names?", gdy chcieli zapytać kogoś o imię.

Mnie tam załamało to, jak bardzo oni wszyscy nie mówią po angielsku. Już nawet nie dlatego, że nie od dziś im się świar mody marzy i bez języka to jakby sobie z 20cm od wzrostu odjąć. Ale dlatego, że to w większości studenci, ludzie po maturze. Jak to możliwe że młody Polak w XXI wieku nie jest w stanie się za granicą o drogę zapytać?
    • zottarella Re: dzis final top model? 24.11.14, 13:39
      Kibicuję Osi i mam nadzieję, że wygra, no ewentualnie Baryza. Marta mi się nie podoba.
      • shor-tie Re: dzis final top model? 24.11.14, 13:47
        Wątpię żeby Osi wygrała.Najprawdopodobniej będzie to Marta i od samego początku widzowie byli do tego przyzwyczajani.

A co do znajomości u uczestników j,angielskiego,to uśmiałam się,jak sobie dawał radę cwaniaczek Góral tongue_out
        • zottarella Re: dzis final top model? 24.11.14, 13:52
          No niestety, Marta jest faworyzowana od samego początku, czasem byłam zaskoczona, że jej zdjęcie wygrywało. Dlatego ktoś mógłby jej utrzeć noska wink
          • wioskowy_glupek Re: dzis final top model? 24.11.14, 17:28
            Niestety to się nie zdarzy
            • zottarella Re: dzis final top model? 24.11.14, 22:24
              Jednak się zdarzyło wink
              • wioskowy_glupek Re: dzis final top model? 24.11.14, 22:48
                wink
    • guderianka Re: dzis final top model? 24.11.14, 14:04
      Wygra Marta
      Osi uwielbiam- i jest uwielbiana, poradzi sobie wszędzie
      • zona_mi Re: dzis final top model? 24.11.14, 15:22
        Marta też sobie poradzi, ma predyspozycje i warunki, a w razie czego historyjki o tonięciu czy porzuceniu przez ojca.
        Kibicuję Osi.
    • gryzelda71 Re: dzis final top model? 24.11.14, 15:47
      Nie ma już dziewczyn na których oko można było zawiesić także nie ma znaczenia kto wygra.
    • misiowamama-2 Re: dzis final top model? 24.11.14, 16:25
      kibicuje Osi i mam nadzieję, że to ona wygra.
      Marta, jak dla mnie jest wizualnie beznadziejna, nieładna, nogi chude krzywe, jakby toczone na beczce wink gdzieś czytałam teks, w którym ktoś porównuje ją do Rubik, brzydka, chuda, niezgrabna, tyle, że nie sepleni...
      No cóż, nie podoba mi się, kwestia gustu. Nie podoba mi sie również jej zachowanie, a pokazywana w telewizji rozmowa z matka na początku programu, spowodowała, że juz na starcie była dla mnie spalona.
      Jednak co by nie było, muszę przyznać, że Marta ma silny charakter, wie co chce. Ma siłę przebicia, jest odważna, nie zawaha się przed niczym aby osiągnąć swój cel. Pokazała to właściwie we wszystkich odcinkach, a zadania jej powierzone wykonywała z sercem. Charakterna, silna. Takie dziewczyny w modelingu wiele osiągają.. I nie mam nic przeciwko temu, aby osiągnęła swoje marzenia, ale to nie mój typ, ogólnie brzydactwo a ten program powinien należeć do kogoś innego- Osi.
      • wioskowy_glupek Re: dzis final top model? 24.11.14, 17:27
        Osi ale nawet obleśny Baryza będzie lepszy od zarozumiałej Marty
    • wioskowy_glupek Re: dzis final top model? 24.11.14, 22:34
      No i super big_grin yes yes yes !
      • inez21 Re: dzis final top model? 24.11.14, 22:53
        A jednak Ossiwink nie jest tak źle z polską tolerancjąwink
        • zona_mi Re: dzis final top model? 24.11.14, 23:52
          Fajnie smile
        • moofka Re: dzis final top model? 25.11.14, 08:33
          inez21 napisała:

> A jednak Ossiwink nie jest tak źle z polską tolerancjąwink

jasssne, zobacz , jak ta sama polska tolerancja potraktowala Mateusza
          ja sadze ze tu zadzialal polski stereotyp, ze dziewczynka ma byc mila, grzeczna i sie usmiechac smile
          i osi jest mila grzeczna i sie usmiecha
          a nie jest taka marta, jest zdeterminowana i zorientowana na cel, dodatkowo ze swietna samoocena,
          mnie sie to podoba, ale widzom, jak widac - niekoniecznie smile
          • inez21 Re: dzis final top model? 25.11.14, 09:03
            Oj no nie wymagaj za dużowink wiedziałam że Marta nie wygra bo ludzie nie lubią kobiet pewnych siebiewink i znających swoją wartość
            • empirical Re: dzis final top model? 25.11.14, 09:06
              Pewność siebie a arogancja to dwie różne cechy.
              • wioskowy_glupek Re: dzis final top model? 25.11.14, 11:26
                Dokładnie ona nie była pewna siebie a zarozumiała
          • gryzelda71 Re: dzis final top model? 25.11.14, 10:06
            A miła i uśmiechnięta, nie może być zdeterminowana na cel?
    • lafiorka2 Re: dzis final top model? 25.11.14, 10:13
      obejrzałam może ze 2 czy 3 odcinki w ogóle.Ale od razu wiedziałam,że wygra Osi,bo tamta blondi taka jakaś...zbyt pewna siebie jak dla polaków.Chociaż mnie tez wqwiała.
      Wyszło ok.

Tylko te stroje???kto i gdzie to nosi? big_grin
      Ostatnie fajne były tylko.
      • morgen_stern Re: dzis final top model? 25.11.14, 12:27
        Nie oglądałam finału, ale przypuszczam, że wiem, o jakie stroje chodzi. Uprzejmie przypominam, że bycie modelką nie oznacza wyłącznie noszenia i prezentowania ubrań "dla ludu" i nie tylko na tym projektowanie polega.
        Tutaj mamy jeszcze do czynienia z show, to miało być niezwykłe i spektakularne, zwracające uwagę, nadające się na scenę. Ciuchy z sieciówek raczej średnio się do tego nadają smile
    • kanna Re: dzis final top model? 25.11.14, 12:11
      Marta jest mądrą dziewczynka i od razu powiedziała, ze program o modelingu mogłaby wygrać, ale reality show to raczej nie. Jest świetna jako modelka, pracowita, ale charakter ma paskudny.

Skoro głosowanie było dwuetapowe, to wiadomo, że do następnego musieli przejść chłopak i Osi. Bo tylko wtedy organizatorzy mieli szanse na jakaś rywalizacje sms-owa (czytaj: kasę).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka