Dodaj do ulubionych

Szczoteczka soniczna philips

24.11.14, 23:42
Upadla mi własnie i przesta dzialac.Cholera!!!kupilam ja w maju u dentysty bez gwarancji, bo taniej .Juz wiem, ze to rzecz nienaprawialna, jestem wściekła, uwielbiałam ją
Obserwuj wątek
    • e-milia1 Re: Szczoteczka soniczna philips 25.11.14, 07:21
      Pociesze sie. Marzylam kiedys o Takim cudzie do zebow ze szczoteczka elektryczna i szczoteczka do mycia woda pomiedzy zebami.nie wiem Jak sie to fachowo nazywa. Drogie bylo wiec za mniejsza kwote kupilam Model z wystawy.tez troche zaplacilam i bardzo szybko zrobila sie dziurka w szlalchu i nie uznano mi gwarancji bo niby byla moja wina.nowy szlalch mial duzo kosztowac.kupilam wiec nowiutenka maszynke u dalej dziala choc minelo juz tyle lat...
      • incubus_0 Re: Szczoteczka soniczna philips 25.11.14, 07:53
        Szlalch?
    • nauta_ Re: Szczoteczka soniczna philips 25.11.14, 08:57
      Ten szlalch to irygator.
      Presens jaki masz model tej szczoteczki, bo też chcę, ale nie wiem który wybrać.
      • incubus_0 Re: Szczoteczka soniczna philips 25.11.14, 11:19
        To może o szlauch chodziło? (Schlauch z niem.)
      • presens Re: Szczoteczka soniczna philips 25.11.14, 11:24
        Mam ten wypasiony za 600,sonicare diamond clean.To znaczy już nie mam.Rozmawiałam z serwisem,tych szczoteczek się nie naprawia,są jak iphony.Mają normalnie 2 lata gwarancji,ale jak serwis stwierdzi uszkodzenie mechaniczne,to nie podlega reklamacji.W tym moim modelu używałam wyłącznie funkcji clean,tych innych bajerów nie.
        Można ją wypożyczyć od dentysty,niektórzy mają i wypróbować.
    • presens Re: Szczoteczka soniczna philips 25.11.14, 11:31
      Muszę sobie teraz jakąś kupić,nie wiem czy iść w te obrotowe,czy jakąś prymitywniejszą soniczną?Poradźcie coś
      • azja_pl2 Re: Szczoteczka soniczna philips 25.11.14, 12:06
        Ja mam model podstawowy Phillipsa Sonicare za ok. 25 EUR, ale kupuje do niej niej szczoteczki Diamond Clean. Polecam takie rozwiazanie, chyba ze wazna dla Was jest mozliwosc ladowania przez USB smile
    • nauta_ Re: Szczoteczka soniczna philips 25.11.14, 12:43
      Obrotowe bez sensu. Po sonicznej uznasz, że to wyrzucone pieniądze. Ja bym kupiła jakąś tańszą i do tego koncówki diamond cleansmile tak ja w każdym razie planuję, ale ja muszę kupić dwie szczoteczki.
      • presens Re: Szczoteczka soniczna philips 25.11.14, 12:55
        le który to jest ten model podstawowy?Możecie podać nazwę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka