Dodaj do ulubionych

siwe wlosy

• mejerewa Re: siwe wlosy - wszędzie? 08.12.14, 19:42
      To ja przy okazji tematu pytanie intymne mam. Czy szybsze siwienie na głowie przekłada się również na wcześniejsze siwienie na łonie?

Ja mam wrażenie że tak, choć zdecydowanie mniej intensywniej niż na głowie i dopiero koło 40-stki się pojawiło, więc może normalnie?
      • black_halo Re: siwe wlosy - wszędzie? 08.12.14, 19:53
        Nie zauwazylam. Siwe mam tylko na glowie, za to zrobil mi sie jeden siwy wlosek w brwiach, poki jeden to wyrywam, pozniej pewnie henna. Ale jak patrze na mojego ojca i babcie, oboje praktycznie biali na glowie, ale brwi czarne. Ojciec ma troche siwych ale tez bardzo mocne i grube brwi, bacia mniej.
    • evee1 Re: siwe wlosy 09.12.14, 04:43
      Jestem szatynka, wlosy do ramion, ciemne brwi. Jestem od Ciebie sporo starsza i tez mam duzo siwych wlosow. Co ciekawe sa to glownie te ktore kiedys byly czarne i grube. Jasniejsze, brazowe wlosy, ktore byly ciensze nadal sa brazowe.
      Poniewaz nie lubie tych siwych wlosow, to nakladam na wlosy dosc sporo cieniutkich pasemek. Moja fryzjerka zawsze czeka do czasu, az beda prawie biale, bo bardzo nie lubie zoltych pasemek. Odrosty poprzetykane siwymi wlosami wygladaja u mnie bardzo naturalnie i musze je poprawiac srednio raz na 4-5 miesiecy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka