plater-2 07.12.14, 14:54 Ciemnym lakierem wykonczone. I co ja zrobilam ? Wyczyscilam je za pomoca drapiacej gabeczki !!! I zostaly slady . Co robic ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rhaenyra Re: meble kuchenne black and white 07.12.14, 15:23 pl.memgenerator.pl/mem-image/nie-uwazales-jak-robisz-wiec-rob-jak-uwazasz-pl-ffffff Odpowiedz Link Zgłoś
plater-2 Re: meble kuchenne black and white 07.12.14, 16:39 Polysk Slady bardzo delikatne, bo nie tarlam zbyt mocno,ale sa. Glupio mi przed synowa Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: meble kuchenne black and white 07.12.14, 18:01 Wyczyściłaś szafki w kuchni syna i synowej? No to czekamy teraz na wściekły wątek synowej - "Ta stara @#$%^%$#@ zniszczyła mi szafki" Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: meble kuchenne black and white 07.12.14, 18:29 Oj, teraz fronty pojadą na lakiernię to stolarni. Pokrycie tym samym kolorem nie jest drogie. olaromanska.blox.pl/html www.dlaleszka.cba.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: meble kuchenne black and white 07.12.14, 19:28 Po pierwsze nie robić porządku u dzieci. Dzieciom rączek nie odjęło mam nadzieję i potrafią sobie posprzątać. Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: meble kuchenne black and white 07.12.14, 19:41 Sa różne sytuacje - moze synowa w ciąży/ w szpitalu. Moze syn zarobiony. Różnie bywa. Chciala pomoc - nie znaczy ze sprząta u nich regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
plater-2 Re: meble kuchenne black and white 07.12.14, 19:40 Alez nie byla to inicjatywa wlasna tesciowej !!! Synowa wyszla na impreze mikolajkowa z wnukami. Zaproponowlam, ze posprzatam, dzieci jej chorowaly i ona chorowala. Mieszkanie nieco zaniedbane. Bardzo sie ucieszyla ! Zapomniala mnie tylko, osobe ktora mlodosc spedzila w realnym socjalizmie PRL-u, uprzedzic, ze te cholerne szafki sie myje jakims specjalnym plynem..... kurka ! Nie sa bardzo zniszczone, leciutki sladzik, ale mi glupio, jak jasny gwincior !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: meble kuchenne black and white 07.12.14, 19:44 Jak masz normalne relacje to po prostu pogadaj. Ja bym swojej mamie wyrzutów w takiej sytuacji nie robila wyrzutów. Każdemu sie może zdarzyć. Ja pare miesięcy temu ukruszylam nowa płytę indukcyjna. Po prostu uderzylam garnkiem w róg i stalo sie. To tylko rzeczy. Nie znuszczylas tego calkowicie, tylko ryski sa. Glowa do góry Odpowiedz Link Zgłoś
plater-2 Re: meble kuchenne black and white 07.12.14, 20:14 Mam normalne stosunki. Synowa jest "matka samotna" w tym sensie, ze moj syn jest oficerem marynarki i pol roku go nie ma /pol roku jest. Jak go nie ma, to pomagac trzeba, bo dzieci na rozne godziny chodza itd. Do szkoly trzeba dowozic, bo daleko od szosy mieszkaja.... Juz synowa to widziala, smiala sie. Ale mi glupio. Taka piekna od niedawna maja kuchnie, z roznymi bajerami. I tak sie z niej cieszyli .... Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: meble kuchenne black and white 07.12.14, 20:36 Jeny, nadal jest piekna i nadal ma bajery. Glowa do góry Odpowiedz Link Zgłoś