yotsukaido 21.01.15, 23:13 Czy z lidlowych półek zniknęło pieczywo pełnoziarniste i jogurt naturalny w dużym kubku z takim dodatkową pokrywką? Ktoś wie coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielkafuria Re: lidlowe zapytanie 21.01.15, 23:55 nie wiem czy znikneło, ale znikneły pomidory malinowe, pakowane po 3 na takiej tekturce. K.....!!!!! jedyne jadalne pomidory, pyszne i soczyste. do lata teraz nie bede jadła pomidorów. w serii deluxe była pasta czosnkowa - czosnek w prawie czystej postaci, genialny. Nie musze obierac czosnku, siekac a potem wsciekac sie na wyciskarkę i czyscic jej wykałaczką polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mariannakz Re: lidlowe zapytanie 22.01.15, 00:32 Te same pomidory są w biedronce, pakowane po 4 na tekturowej tacce, znaczy ten sam producent i ten sam smak czy obecnie są dostępne, nie wiem, ale na wiosnę pewnie wrócą bo rozchodziły się z prędkością światła Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: lidlowe zapytanie 22.01.15, 01:08 ooooo widzisz, do biedronki mi nie po drodze, ale jesli tam beda moje pomidorki to pojade Odpowiedz Link Zgłoś
korag100 Re: lidlowe zapytanie 22.01.15, 08:50 Byłam wczoraj i na pewno są pomidorki. Także możesz się wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
misia-your Re: lidlowe zapytanie 22.01.15, 08:51 Dawno tych pomidorów nie widziałam, sama je lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: lidlowe zapytanie 22.01.15, 09:04 są, ale się rozchodzą błyskawicznie, wiec trudno upolowac Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: lidlowe zapytanie 24.01.15, 12:33 byłam, widziałam, kupiłam, zjadłam. powiem tak, były o niebo lepsze od kazdych ktore kupiłam ostatnio, ale nie mają TEGO smaku ktory pamietam. biorę poprawkę ze zima jest nawet w Hiszpanii skąd pochodzą ale dzieki. ciesze sie ze są. Odpowiedz Link Zgłoś
purple.sky Re: lidlowe zapytanie 22.01.15, 09:10 u mnie tych jogurtow dlugo nie bylo ale wczoraj juz kupilam. Odpowiedz Link Zgłoś
yotsukaido Re: lidlowe zapytanie 22.01.15, 09:13 eh dzięki za pocieszenie to pieczywo i jogurt to podstawowe moje produkty żywieniowe... Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: lidlowe zapytanie 22.01.15, 09:32 Jogurt jest, podobno mieli chwilowy brak dostaw. A o jakie pieczywo chodzi bo pełnoziarniste niewiele mi mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
yotsukaido Re: lidlowe zapytanie 22.01.15, 10:52 Pieczywo takie mocno ciemne, ciężkie. Jest pakowane w workach i leżało zawsze troszkę dalej niż reszta pieczywa - w okolicach wafli ryżowych Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: lidlowe zapytanie 22.01.15, 11:07 Zaraz będę szła do Lidla po zakupy to sprawdzę czy u mnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: lidlowe zapytanie 22.01.15, 12:07 U mnie nie ma tego pieczywa. W ogóle nie widzę pustego miejsca więc możliwe, że je wycofali. Ale możesz się zapytać na facebooku Lidla. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: lidlowe zapytanie 22.01.15, 09:45 a serek twarogowy kozi???? zniknął... nie - nie twardy - ten jest. Chodzi o Pilos, 150 produkowany przez zakłady w Turku. Wiem, mozna oryginalny, tyle, ze o 3 zł droższy, a u mnie ten ser schodzi w ilościach hurtowych Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: lidlowe zapytanie 24.01.15, 17:55 Łosoś gravad tez jest niedostępny od jakiegoś czasu. Bardzo go lubię Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: lidlowe zapytanie 24.01.15, 18:10 ja rozpaczałam jak wycofali puree w proszku w takich pomaranczowych kartonach. Bylo pyszne i czuc bylo zmiemniaki w przeciwienstwie do chemii sprzedawanej z innych firm Odpowiedz Link Zgłoś