Dodaj do ulubionych

lidlowe zapytanie

21.01.15, 23:13
Czy z lidlowych półek zniknęło pieczywo pełnoziarniste i jogurt naturalny w dużym kubku z takim dodatkową pokrywką? Ktoś wie coś na ten temat?
Obserwuj wątek
    • wielkafuria Re: lidlowe zapytanie 21.01.15, 23:55
      nie wiem czy znikneło, ale znikneły pomidory malinowe, pakowane po 3 na takiej tekturce. K.....!!!!! jedyne jadalne pomidory, pyszne i soczyste. do lata teraz nie bede jadła pomidorów.

w serii deluxe była pasta czosnkowa - czosnek w prawie czystej postaci, genialny. Nie musze obierac czosnku, siekac a potem wsciekac sie na wyciskarkę i czyscic jej wykałaczką tongue_out
      polecam.
      • mariannakz Re: lidlowe zapytanie 22.01.15, 00:32
        Te same pomidory są w biedronce, pakowane po 4 na tekturowej tacce, znaczy ten sam producent i ten sam smak wink czy obecnie są dostępne, nie wiem, ale na wiosnę pewnie wrócą bo rozchodziły się z prędkością światła
        • wielkafuria Re: lidlowe zapytanie 22.01.15, 01:08
          ooooo widzisz, do biedronki mi nie po drodze, ale jesli tam beda moje pomidorki to pojade
          • korag100 Re: lidlowe zapytanie 22.01.15, 08:50
            Byłam wczoraj i na pewno są pomidorki. Także możesz się wybrać smile
          • misia-your Re: lidlowe zapytanie 22.01.15, 08:51
            Dawno tych pomidorów nie widziałam, sama je lubię...
        • dziennik-niecodziennik Re: lidlowe zapytanie 22.01.15, 09:04
          są, ale się rozchodzą błyskawicznie, wiec trudno upolowac smile
          • wielkafuria Re: lidlowe zapytanie 24.01.15, 12:33
            byłam, widziałam, kupiłam, zjadłam.
            powiem tak, były o niebo lepsze od kazdych ktore kupiłam ostatnio, ale nie mają TEGO smaku ktory pamietam. biorę poprawkę ze zima jest nawet w Hiszpanii skąd pochodzą tongue_out
            ale dzieki. ciesze sie ze są.
    • purple.sky Re: lidlowe zapytanie 22.01.15, 09:10
      u mnie tych jogurtow dlugo nie bylo ale wczoraj juz kupilam.
      • yotsukaido Re: lidlowe zapytanie 22.01.15, 09:13
        eh dzięki za pocieszeniesmile to pieczywo i jogurt to podstawowe moje produkty żywieniowe...
    • maggi9 Re: lidlowe zapytanie 22.01.15, 09:32
      Jogurt jest, podobno mieli chwilowy brak dostaw.

A o jakie pieczywo chodzi bo pełnoziarniste niewiele mi mówi?
      • yotsukaido Re: lidlowe zapytanie 22.01.15, 10:52
        Pieczywo takie mocno ciemne, ciężkie. Jest pakowane w workach i leżało zawsze troszkę dalej niż reszta pieczywa - w okolicach wafli ryżowychsmile
        • maggi9 Re: lidlowe zapytanie 22.01.15, 11:07
          Zaraz będę szła do Lidla po zakupy to sprawdzę czy u mnie jest.
        • maggi9 Re: lidlowe zapytanie 22.01.15, 12:07
          U mnie nie ma tego pieczywa. W ogóle nie widzę pustego miejsca więc możliwe, że je wycofali. Ale możesz się zapytać na facebooku Lidla.
    • kochamruskieileniwe Re: lidlowe zapytanie 22.01.15, 09:45
      a serek twarogowy kozi???? zniknął...
      nie - nie twardy - ten jest. Chodzi o Pilos, 150 produkowany przez zakłady w Turku.
      Wiem, mozna oryginalny, tyle, ze o 3 zł droższy, a u mnie ten ser schodzi w ilościach hurtowych smile
      • agus-ka Re: lidlowe zapytanie 24.01.15, 17:55
        Łosoś gravad tez jest niedostępny od jakiegoś czasu. Bardzo go lubię
        • wielkafuria Re: lidlowe zapytanie 24.01.15, 18:10
          ja rozpaczałam jak wycofali puree w proszku w takich pomaranczowych kartonach. Bylo pyszne i czuc bylo zmiemniaki w przeciwienstwie do chemii sprzedawanej z innych firm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka