Dodaj do ulubionych

Fryzjer - helpunku!!!!

22.01.15, 22:30
Dziewczyny, nie bardzo wiem, jak sie przyznać, więc powiem wprost: nie byłam u fryzjera od kilku lat. Bo tak. A teraz dorosłam do życiowych zmian wink i postanowiłam znowu zaufać tym postrzygaczom - tylko, że nie wiem do kogo by tu pójść, żeby się znowu tak strasznie nie zrazić. Polecicie mi jakiegoś DOBREGO fryzjera w Wwie, najchętniej na Woli? Zaspokajając przewidywane reakcje/pytania niektórych: nie, nie wyglądam jak Tarzan, nie - nie jestem nienormalna, tak - wiem, że szanująca się jematka chodzi do fryca na okrągło itd.
Obserwuj wątek
    • aankaa Re: Fryzjer - helpunku!!!! 22.01.15, 22:51
      poobserwuj sąsiadki, najlepiej wyglądającą spytaj do którego fryzjera chodzi
      • ironia-losu11 Re: Fryzjer - helpunku!!!! 23.01.15, 18:13
        Rzecz w tym, ze srednia wieku sasiadek to 70 lat? Nie mój styl wink
    • klubgogo Re: Fryzjer - helpunku!!!! 23.01.15, 19:09
      Rozumiem, że masz długie włosy, skoro nie byłaś kilka lat. Nie podcinałaś nawet końcówek? Zdaj się na fryzjera, pewnie zetnie Ci połowę tego co masz a juz nie nadaje się do noszenia. Mogę kogoś polecić, ale na prawym brzegu.
    • lola211 Re: Fryzjer - helpunku!!!! 23.01.15, 21:49
      Przestań, ja tez u fryzjera bylam ostatnio dobre 5 lat temu i absolutnie sie tego nie wstydze.
      Włosy długie, grzywka prosta- po co mi fryzjer?Wystarcza ostre nozyczki i sprawny manualnie facetwink.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka