kaka-llina Re: Kosz mojzesza 29.04.18, 11:52 Miałam dwa nawet(jeden na górze w sypialni, drugi na dole w salonie), córka długo w nim spała. Syn na drzemki używał bo generalnie spał ze mną. Kupiłam po funcie na car boocie i tylko materace kupiłam nowe (tez za grosze na ebay). Ceny nowych w sklepie sa idiotyczne. Do jednego dokupiłam stelaż taki "bujany" i miałam kołyskę . Odpowiedz Link Zgłoś
lea.letizia Re: Kosz mojzesza 30.04.18, 12:56 Ja mam Next2me na gorze w sypialni i kolyske na dole, na razie jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Kosz mojzesza 30.04.18, 00:39 Śliczny i doskonale bezużyteczny, tzn. wszystkie koleżanki, które miały, pozbywały się go po miesiącu, max dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś
tsaria Re: Kosz mojzesza 30.04.18, 18:12 Ładny tak, jako dekoracja tak, ale funkcyjność tylko przez góra 4 miesiące (u nas faktycznie do 3mcy), nie kupiłabym następnym razem. Przy pierwszym miałam głęboki wózek non stop w mieszkaniu i służył podobnie jak kosz mojżesza, przy drugim zamarzyłam o czyms pięknym, ale teraz myślę, że nie wart ceny i w ogóle to taki gadżet. Odpowiedz Link Zgłoś