Dodaj do ulubionych

Strzyzenie kobiet

05.02.15, 17:59
Prowadza maly salonik fryzjerki. Strzygę i fryzuruję kobiety. Jakie najbardziej fryzury lubicie? Jak sie nosicie?

Wiekszośc moich klientek strzygę na krótko, po męsku. To praktyczna fryzura i mozna poczekać z odrośnięciem tj 'wystarczy na dluzej". Trendy są nieubłagane, im krocej tym modniej. Zresztą wlosy mozna utrzymać w czystości, higienie. Dlatego najlepiej jest mieć dlugosc na tzw. zapałkęsmile. Kazdą kobieta podba się bardziej męzczyznie, jesli nie zarasta, niemniej i z krotkich wlosow można wyczarowac twarzowe fryzury. Scinacie sie na krotko?
Obserwuj wątek
    • cosmetic.wipes Re: Strzyzenie kobiet 05.02.15, 18:07
      Golę na łyso. Daję rada sama, więc nie skorzystam z twoich usług tongue_out
    • daisy Re: Strzyzenie kobiet 05.02.15, 18:08
      Słowo fryzurować może i by było zabawne, ale nie w kontekście obcinania na zapałkę.
      big_grin

Fajna książka dla dzieciaka
    • baltycki Re: Strzyzenie kobiet 05.02.15, 18:10
      Fryzujesz tez intymne regiony?
    • morgen_stern Re: Strzyzenie kobiet 05.02.15, 18:13
      Takiego trollingu tu jeszcze nie bylo big_grin zdradza cię wszystko, biedaku.
    • kkalipso Re: Strzyzenie kobiet 05.02.15, 18:14
      O nienienie nie oddam moich włosów na perukę ....
    • eliszka25 Re: Strzyzenie kobiet 05.02.15, 18:18
      a ja bardzo chetnie bym zobaczyla, jak sie fryzuruje wlosy obciete na zapalke tongue_out. jednak moich wlosow na to nie poswiece big_grin
      • thea19 Re: Strzyzenie kobiet 05.02.15, 18:22
        bo to juz sztuka wielka uplesc z takich wlosow warkocz francuski naokolo glowy i tylko wielcy fryzjerzy takie cuda potrafia
    • peggy_su Re: Strzyzenie kobiet 05.02.15, 18:20
      Znowu ten wlosowy zboczeniec!
    • 1matka-polka Re: Strzyzenie kobiet 05.02.15, 18:21
      Bieliznę damską, starannie wykończoną, mam na sobie. Masażystka L.B Polna 200.
      • kolaczek-niewiadomski Re: Strzyzenie kobiet 05.02.15, 18:38
        Wbrew pozorom takie fryzury dodają kobietom uroku, tajemniczości. Kobieta "ścięta" ma w sobie seksapil.
        Nie jestem zadnym zboczeńcem, prowadze studio stylu i fryzur.
        Niejedna Gwizde namowilem "na krotko"
        • kolaczek-niewiadomski Re: Strzyzenie kobiet 05.02.15, 18:39
          Gwiazdę-celebrytkesmile
          • kkalipso Re: Strzyzenie kobiet 05.02.15, 19:02
            I widać jaki z tego masz pożytek (musisz szukać wciąż nowej klienteli ) bo każda w miarę zaradna kobieta z krótkimi włosami "oporządzi" się sama ....
        • karme-lowa Re: Strzyzenie kobiet 05.02.15, 19:55
          To się zastanów czy masz mały salonik fryzjerski czy studio stylu i fryzurbig_grin?
          Swoją drogą - co to jest studio stylu?
      • kk345 Re: Strzyzenie kobiet 05.02.15, 21:16
        1matka-polka napisała:

> Bieliznę damską, starannie wykończoną, mam na sobie. Masażystka L.B Polna 200.

Wydaję książki i okrzyki. Księgarnia J. Mordkowskiego.

E-matka mnie zaskakuje- często pozytywniebig_grin
    • mledi [...] 05.02.15, 19:41
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • malwa51 Re: Strzyzenie kobiet 05.02.15, 20:12
      Ja jestem opitolona na zapalke smile Lubie, a jakze ... big_grin
    • wielkanocnaniespodzianka Re: Strzyzenie kobiet 05.02.15, 20:30
      matko, co za debilne przemyślenia! na pewno nie byłabym klientka fryzjera z takim podejściem. byle jak najdalej od takiego "fryzjera".
      p.s. może na bieżąco bierz udział w szkoleniach , to będziesz się orientował w rzeczywistości.

kolaczek-niewiadomski napisała:

> Prowadza maly salonik fryzjerki. Strzygę i fryzuruję kobiety.
      > Wiekszośc moich klientek strzygę na krótko, po męsku. To praktyczna fryzura i m
      > ozna poczekać z odrośnięciem tj 'wystarczy na dluzej". Trendy są nieubłagane, i
      > m krocej tym modniej. Zresztą wlosy mozna utrzymać w czystości, higienie. Dlate
      > go najlepiej jest mieć dlugosc na tzw. zapałkęsmile. Kazdą kobieta podba się bardz
      > iej męzczyznie, jesli nie zarasta, niemniej i z krotkich wlosow można wyczarowa
      > c twarzowe fryzury. Scinacie sie na krotko?
    • crea.tura Re: Strzyzenie kobiet 05.02.15, 20:49
      Ostatnio nawet miałam z mężem przemyślenia dlaczego większość kobiet 30+ ma krótkie włosy. Wydaje mi się, że jest z nimi więcej roboty niż z długimi więc argument praktyczności odpada. Ponoć nie wypada w pewnym wieku mieć długich włosów (WTF??) Mi się wydaje, że po prostu jak się już raz obetnie, to potem bardzo trudno przetrwać okres przejściowy i zapuścić. Fryzjerom ten stan rzeczy jest zdecydowanie na ręke smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka