17.02.15, 07:48
Macie może sny, które wam rozwalają później cały dzień. Np bardzo realistyczne. Ja np ostatnio tak "schowałam" pieniądze na szkołę dla siostrzenicy ni cholery cały dzień nie mogłam sobie przetłumaczyć, że to nieprawda i łapałam się na zastanawianiu się gdzie je wcisnęłam. Mój chłop w niedzielę obudził się strasznie zmęczony, bo całą noc pracował przy rozbiórce domu a jeszcze do tego nie kupił sobie jakiś bułek, więc przy okazji był bardzo głodny.

Obserwuj wątek
    • to_ja_caryca_katarzyna Re: Sny 17.02.15, 07:59
      Wow, przy rozbiorce domu? Przechodzi kryzys wieku sredniego?
      • to_ja_caryca_katarzyna Re: Sny 17.02.15, 08:00
        Mam, czesto. Najgorsze sa te, gdzie spozniam sie na pociag, samolot, autobus albo gubie na dworcu.
        • nangaparbat3 Re: Sny 17.02.15, 08:09
          Pracowałam kiedyś w instytucji, gdzie zaczynalismy o 7.15. To było dość mordercze w zimie, ciemno, ponuro, fatalna komunikacja.
          Kolezanka ktoregoś dnia obudziła sie jak zwykle (budzik), wstala, umyla, zjadła coś szybko i pognala do pracy. Kiedy podpisywala liste obecności obudziła się - spojrzała na zegarek: byla 7.15.
          • to_ja_caryca_katarzyna Re: Sny 17.02.15, 09:16
            Tez mialam podobny realistyczny sen, ale nie az TAKI big_grin Pewnie kolezanka zapintalala i nie miala czacu tak na prawde odpoczac to jej umysl podarowal z godzinke snu wiecej wink Wstawanie przed wschodem slonca to dlamnie barbarzynstwo najgorsze ! wink
            A tak wogole to ja bardzo duzo snie i zawsze duzo snilam, wiele rzeczy wysnilam, co do sensu snow nie trzeba mnie przekonywac wink
      • pajac_ynka Re: Sny 17.02.15, 08:17
        Tak. Jest budowlańcem. Szkoda mi się go zrobił bo nie dość, że pracował sobotę do 19.00 to jeszcze musiał "nockę przerobić" do tego głodny.
    • nangaparbat3 Re: Sny 17.02.15, 08:01
      Mnie ostatnio wkurzyl okropnie sen o tym, ze wywieźli mi samochód za zle parkowanie, i musialam płacić kupę pieniedzy, o ile dobrze pamietam 700 zl, a ktos inny mial placić 5000.
      Ale wczoraj poszlam na "Dzikie historie" (polecam! cudny - dawno sie tak dobrze nie bawiłam) i odreagowałam big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka