oasis331 20.02.15, 17:46 Co możecie polecić bo ja ostatnio nie jestem zorientowana. Chciałam kupić bilety na prezent dla pary 60+. Chętnie jakaś dobra komedia ale nie koniecznie. Może być też musical. Proszę doradźcie coś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Re: Na co do teatru? 20.02.15, 17:51 "Mayday" w Och Teatrze, Słoneczni chłopcy" Teatr 6. piętro właściciwe wszystkie muzyczne w Buffo są fajne jak musical to Roma tyle że tam bilety z dużym wyprzedzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj21 Re: Na co do teatru? 20.02.15, 18:51 Czyli zakładamy, że W-wa? To ja jeszcze polecę 'Czechow żartuje' w 6 piętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Na co do teatru? 20.02.15, 18:59 "Rat Pack, czyli Sinatra z kolegami" w Capitolu. Odpowiedz Link Zgłoś
teliszon Re: Na co do teatru? 20.02.15, 19:26 Ateneum-"Kolacja dla głupca". W marcu bedzie 800-te przedstawienie.Z tym,ze na marzec juz biletow nie ma. Jesli mozesz poczekac na repertuar kwietniowy (z poczatkiem marca dostepny) ,to polecam z calego serca. Na marzec od 9 lutego mozna bylo nabyc bilety,po trzech dniach 3/4 wyprzedane.Dzis nie ma ani jednego dostepnego. Ide drugi raz,bo na zadnym innym tak dobrze sie nie bawilam,a w kazdym razie nie pamietam aby tak bylo Parter po 100zl,balkon po 50zl. Odpowiedz Link Zgłoś
sasiadka.sasiada Re: Na co do teatru? 20.02.15, 19:30 Byłam właśnie na pokazie przedpremierowym Mamma Mia, mysle, ze sie spodoba ludziom w tym (i nie tylko tym) wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Na co do teatru? 20.02.15, 19:34 Jak na wulkanie. W teatrze Komedia. Jest jednak szansa, że pan się zawiesi w połowie i nie będzie pamiętał fabuły Odpowiedz Link Zgłoś