hana79 11.03.15, 22:07 Oglądacie? stawiacie na kogoś, kto powinien odpaść, kto zrobił super strój? Jakie macie zdanie o uczestnikach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkalipso Re: Projekt Runway 11.03.15, 22:13 A mój mąż ma taka samą bluzkę jak ten Michał co właśnie sobie poszedł... Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Projekt Runway 12.03.15, 08:49 zaczelam ogladac wczoraj odpasc powinna ta dziewczyna ktora skopiowala projekt innej uczestniczki-taka czerwona kartka dla zasady. Chociaz stroj sportowy tej ktora odpadla to byl faktycznie jakis koszmar. a jak narazie moim faworytem jest ten smarkaty. i zaskoczylo mnie,ze Tyszka jakos specjalnie nie przeszkadza,balam sie ze wprowadzi chamstwo do tego programu ale poki co odpukac nie szaleje Odpowiedz Link Zgłoś
janeczka79 Re: Projekt Runway 12.03.15, 08:53 Dokładnie- laska "kopiarka" powinna odpaść, Młody mnie irytuje swoimi tekstami, ta pomarańczowa też jak pojechała po modelce (Michalinie chyba). Ta co odpadła - nie wyszło, jej teraz ale bardzo fajna była i szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Projekt Runway 12.03.15, 09:11 a czy do tego programu moze przyjsc kazdy projektant, niezaleznie od doswiadczenia?czy np moglaby tam wystapic Ewa Minge? Troche to dziwne, ze zawodowcy konkuruja z amatorami... W poprzedniej edycji byl taki gosc (Maciek Sieradzki?) ktory nie zajmowal sie moda zawodowo wczesniej a w tej edycji byla dziewczyna ktora projektowala dla Dody i Gorniak... troche nie ogarniam zasad Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Projekt Runway 12.03.15, 10:08 Dodam, że zgnoiła modelkę która "nie uratowała" ubrania kolesia, który w efekcie odpadł.... to takie zwalanie na kogoś winy za własną fuszerkę Odpowiedz Link Zgłoś
hana79 Re: Projekt Runway 12.03.15, 10:20 saszanasza napisała: > Mnie wkurza ta ruda > Oj mnie też! Ona pomarańczowa jest, wyblakła jakaś taka Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Projekt Runway 12.03.15, 10:21 właśnie chciałam założyć wątek z pytaniem "CO TO K.. JESST?!" I ta gadająca przez zęby cała modelka,jak jej tam? Rubikowa..."Witajczie w prodżekt ranłej" co to kuśwa je??? Odpowiedz Link Zgłoś
hana79 Re: Projekt Runway 12.03.15, 10:44 Nie no...o Rubikowej to ja już nie wspominam Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Projekt Runway 12.03.15, 10:54 Fajna jest Rubik. Mnie jej wada wymowy nie drazni. Odpowiedz Link Zgłoś
falundafa Re: Projekt Runway 12.03.15, 11:11 a mnie drażni w opisach uczestników to, że niektórym brak kompletnie info o wykształceniu, a jeśli są nawet po podstawówce też chciałabym to wiedzieć, a nie : jedna po studiach w Edynburgu i Łodzi a druga tylko kocha A.Rubik i J.Przetakiewicz , chce projektować czyli peace and love - no co to ma być pytam się ?? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Projekt Runway 12.03.15, 11:04 Nie oglądam polskiej wersji, próbowałam, ale nie dałam rady. Akurat wczoraj skończyłam oglądać 5 sezon edycji amerykańskiej Wydaje mi się, że obejrzałam już wszystkie, ale muszę sprawdzić. Widziałam też kanadyjską, australijską i koreańską, niestety Heidi i Tim są nie do przebicia. Zaczynają się castingi do 14 sezonu juhu Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Projekt Runway 12.03.15, 11:31 jak z zaciekaiwenim ogldalam piwersza edycję tak ta obecnie od pierowszych minut wydaje mie sie nieopisanie nudna Odpowiedz Link Zgłoś
itka-julitka Re: Projekt Runway 12.03.15, 11:34 Ja oglądam. I uważam , że powinien odpaść ten gościu co podobno ma doświadczenie w projektowaniu ubrań sportowych (chyba Bartosz ma na imię). To co stworzył - to dramat po prostu. Obcisłe krótkie legginsy i top na ramiączka - gdzie tu projektowanie? takie rzeczy nosiło się już w latach 80-tych, a nieciekawa kolorystyka dodatkowo podkreślała "straromodność" tego projektu. Jedyne co dodał od siebie do wycięcie pod biustem, które nie wiem czemu miało służyć, chyba tylko temu, aby zbrzydzić ten top i spowodować, aby biust modelki wyglądał źle. I na to płachta materiału, która miała być albo bluzą z kapturem albo spódnicą - tylko że nie wyglądało to dobrze, ani jako bluza, ani spódnica tym bardziej. To co ten gościu stworzył tydzień temu również wołało o pomstę do nieba. Była to najbardziej badziewna, niegustowna i kiczowata kiecka, jaką widziałam w tym programie. A odpadł facet, który stworzył gustowną normalną sukienkę (ok - to jest program o projektowaniu, czego tutaj zabrakło, ale z dwojga złego wybrałabym projekt gustowny, acz oczywisty niż kicz i totalne bezguście, jakie prezentuje Bartosz). I do tego jego przekonanie o boskim talencie... żenada. Generalnie jako człowiek tez nie robi dobrego wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Projekt Runway 12.03.15, 11:41 O matko...że ci się chciało aż tyle o nim pisać.... ale zgadzam się z tobą, ma denerwujący sposób bycia, mnie kojarzy się z takim dresiarzem co tylko disco polo slucha, do tego przemądrzały z przerostem ego. Powinien polecieć zaraz po rudej/pomarańczowej, lub razem z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Projekt Runway 12.03.15, 11:48 Widzialam kilka razy i jak dla mnie wiekszosc tych ubran pseudo projektantow wyglada jak wyjeta ze smietnika. swiat juz calkiem stoi na glowie Odpowiedz Link Zgłoś
itka-julitka Re: Projekt Runway 19.03.15, 08:27 oglądałyście wczoraj ? Koszmarny odcinek, wszystkie stroje straszne, z resztą wizerunek sceniczny Maryli - też jest okropny. Odpowiedz Link Zgłoś