kolia300 30.03.15, 19:48 Czy wiecie w którym szpitalu przyjmuje chirurg Michał Tenderenda? znalazłam jeden szpital prywatny,w którym pracuje-napisałam maila czekam na odp. Szukam maila do doktora , może ktoś ? coś? Bardzo proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a-martusia1 Re: do mam z Olsztyna 30.03.15, 20:08 A może na uczelni: wnm.uwm.edu.pl/2/pl/katedra-chirurgia-maloinwazyjna/pracownicy-chirurgia-maloinwazyjna masz tam numer podany. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: do mam z Olsztyna 30.03.15, 20:26 usk-olsztyn.pl/index.php/oddzialy-szpitalne Tzn, teraz nazywa sie Uniwersytecki Szpital Kliniczny Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: do mam z Olsztyna 30.03.15, 20:41 To chyba najbardziej aktualne www.medeusz.pl/specjalisci.html medis.info.pl/lekarz-olsztyn/michal-tenderenda-specjalista-chirurgii-ogolnej-i-onkologicznej-olsztyn Odpowiedz Link Zgłoś
kolia300 dziękuję Wam serdecznie 30.03.15, 21:22 Ciekawa jestem czy lekarz ten wykonuje zabiegi termosekcji,napisałam już maila z pytaniem. Bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: dziękuję Wam serdecznie 30.03.15, 21:42 W 2008 wykonal w poliklinice, czyli sprzet maja (mieli?) i potrafi. gazetaolsztynska.pl/Rak-watroby-mial-go-zabic--a-dzis-zyje-i-ma-sie-dobrze,43174 Moze ktos inny teraz wykorzystuje ten sprzet? poliklinika.net/oddzialy/chirurgia_onkologiczna/ Odpowiedz Link Zgłoś