Dodaj do ulubionych

molestowanie w TVNie...

28.04.15, 22:23
...nie mialo miejsca, jak wykazała kontrola PIP.
akurat link z Pudla, ale na innych portalach tez piszą
i co to z tego wyniknie, ciekawe...
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: molestowanie w TVNie... 28.04.15, 22:28
      Ciekawe, czy Lis odszczeka swoje słowa?
    • triss_merigold6 Re: molestowanie w TVNie... 28.04.15, 22:29
      Nic nie wyniknie, ciekawa jestem tylko na czyje zamówienie Durczok został odstrzelony.
      • czar_bajry Re: molestowanie w TVNie... 28.04.15, 22:45
        Wyniknie z tego milionowe odszkodowanie dla Durczoka.
        Triss w tym czasie stacja była sprzedawana tak więc po aferze Durczoka ktoś zarobił parę baniek a raczej oszczędził...
        • triss_merigold6 Re: molestowanie w TVNie... 28.04.15, 22:45
          Wiem, pisałam wcześniej, że przy okazji zbijano cenę akcji.
          • czar_bajry Re: molestowanie w TVNie... 28.04.15, 22:53
            To widzisz komu to było na rękę.
            Powiem ci jeszcze co i tak wiesz że szefem faktów jest teraz mąż Pochanke- ona fajna sympatyczna a on gbur i buc jakich mało nawet w stosunku do niej.
            • kamunyak Re: molestowanie w TVNie... 29.04.15, 01:05
              >
              > on gbur i buc jakich mało nawet w stosunku do niej.

a ty niby skad masz taką wiedzę? ciekawe...bo ja akurat wiem coś zgoła innego, że jest to facet bardzo przywoity, jako zresztą jeden z niewielu w takich zawodach i firmach.
              To, że ktos sie nie uśmiecha na prawo i lewo, nie bryluje, to jeszcze nie znaczy, że buc, cokolwiek masz na mysli.
              Mój mąz pracuje z nim od bardzo wielu lat i nigdy złego słowa nie powiedział o nim, przeciwnie.
          • kandyzowana3x Re: molestowanie w TVNie... 28.04.15, 22:54
            Przeciez pip sprawdzala tvn - procedury, akta itd -nie czy Durczoka nagabywal asystentki smsami w saunie.
            A swoja droga pozwal on ten wprost czy nie?
            • cosmetic.wipes Re: molestowanie w TVNie... 29.04.15, 13:26
              Pozwał prawie miesiąc temu
      • wioskowy_glupek Re: Popis Lisa 28.04.15, 22:48
        No proszę a niektóre już by Durczoka na pal wbiły...
        • 71tosia Re: Popis Lisa 30.04.15, 17:56
          no coz ten sam poziom profesjonalizmu i kultury we wspolpracy z ludzmi co u Durczoka
    • zuleyka.z.talgaru Re: molestowanie w TVNie... 28.04.15, 22:51
      Gdzie są te ujadające, że to na pewno kłamstwo i PIP siedzi w kieszeni Durczoka i że te zastraszone niunie bały się mówić?
      • wioskowy_glupek Re: molestowanie w TVNie... 29.04.15, 01:14
        Niunie pewnie się też PiPu bały big_grin szczególnie że teraz pracują w innych stacjch
        • zuleyka.z.talgaru Re: molestowanie w TVNie... 29.04.15, 09:28
          Ano ano ;D
    • oqoq74 Re: molestowanie w TVNie... 29.04.15, 07:42
      Jak co wyniknie?
      Stanowisko prokuratury i PiP daje Durczokowi oręż do walki w sądzie przeciw Wprost. I dużą szansę na rekordowe odszkodowanie. A jeśli prawdą jest, że chce też pociągnąć redaktorów z oskarżenia prywatnego, to może dla niektórych skończyć się wyrokiem.
    • mid.week Re: molestowanie w TVNie... 29.04.15, 08:00
      Zbadaliśmy dokumenty firmy, wewnętrzne procedury, podejmowane działania i szkolenia pracowników. Nie stwierdziliśmy naruszenia praw pracowników - stacja cytuje Marię Kacprzak-Rawę, rzeczniczkę prasową Okręgowej Inspekcji Pracy.

Papier wszystko przyjmie wink
    • angazetka Re: molestowanie w TVNie... 29.04.15, 13:22
      Wykazały, że w papierach jest wszystko ok. A to nie to samo.
    • feniks_z_popiolu Re: molestowanie w TVNie... 29.04.15, 13:30
      Kontrola PIP sprawdzała wszystko od strony formalnej, prawnej.
      Trudno w ten sposób rozliczać molestowanie czy mobbing...
      • asia-loi Re: molestowanie w TVNie... 29.04.15, 19:29
        Czy Wy naprawdę wierzycie w te ustalenia PIP?
        Czy naprawdę uważacie, że ludzie zapytani przez PIP mówią prawdę jak na spowiedzi, że w razie czego to PIP ich obroni, pomoże?
        Przypominam że w Polsce kontrole PIP są zapowiedziane, kary śmieszne dla pracodawców, odszkodowania dla pracowników równie śmieszne co kary, teraz chyba 50% prawomocnych wyroków sądu pracy nie jest wykonywanych (jeszcze niedawno było to 60%), więc się chwalą, że jest dużo lepiej.
    • leanne_paul_piper Re: molestowanie w TVNie... 29.04.15, 19:41
      To oczywiste, że jest niewinny. Tak samo jak panowie od kilometrówki.
      wyborcza.pl/1,75248,17835426,Sledztwo_w_sprawie_kilometrowek_umorzone__Poslowie.html
      Cieszmy się wszyscy, że żyjemy w państwie prawa, pełnym kryształowych i przestrzegających prawa obywateli.
    • menodo Re: molestowanie w TVNie... 29.04.15, 21:52
      Przyszła pip-a, sprawdziła, że w papierach wszystko gra, a teraz piarówki z wynajętej agencji rozsyłają do mediów newsy o niewinności szlachetnego rycerza.
      Tfu.
      • 71tosia Re: molestowanie w TVNie... 29.04.15, 22:42
        nie wiem czy bylo molestowanie czy nie, to co slyszalam w slynnym nagraniu internetowym (awantura o stol) byla jednak naruszeniem zasad jakie powinny panowac w firmie miedzy szefem a podwladnym. To byl mobbing.
        Jezeli panie ktorym zachowanie Durczoka sie nie podobalo (wewnetrzna komisja TVN w oswiadczeniu napisala ze dochodzilo do 'nieprawidlowych zachowan') dogadaly sie z TVN (dostaly odszkodowania?) to z pewnoscia nie zeznawalaly ani wPIP ani prokuraturze. A ze w papierach sie zgadzalo nie mam watpliwosci
        • asia-loi Re: ofiary K.D. idą do sądu 30.04.15, 16:29
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17841861,_Fakt___Ofiary_z_afery_Durczoka_ida_do_sadu__Chca.html#Czolka3Img
          • zuleyka.z.talgaru Re: ofiary K.D. idą do sądu 30.04.15, 20:29
            Pitolenie dla pitolenia i ani jednego FAKTU.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka