Dodaj do ulubionych

Alibi Na Szczescie

05.05.15, 10:04
Dostalam w prezencie ksiazke. Przeczytalam pare stron I lekko mnie zmrozilo, ale moze jednak warto. Ktora czytala?

Autorka - Anna Ficner- Ogonowska.
Obserwuj wątek
    • przystanek_tramwajowy Re: Alibi Na Szczescie 05.05.15, 10:14
      laquinta napisała:

> Dostalam w prezencie ksiazke. Przeczytalam pare stron I lekko mnie zmrozilo, al
      > e moze jednak warto. Ktora czytala?
      >
      > Autorka - Anna Ficner- Ogonowska.

Naprawdę sądzisz, że którakolwiek e-matka przyzna się do czytania Harlequinów piątej kategorii. big_grin

---
      Kazałam dzieciakowi wysiąść, mówiąc, że ze mną jej rodzice nie ustalali, że wraca z nami. Dzieciak przerażony, bo ona sama autobusami jeszcze nie jeździ i jak ona ma teraz wrócić. Powiedziałam jej by zadzwoniła do rodziców i odjechałam (by beatulek).
      • laquinta Re: Alibi Na Szczescie 05.05.15, 10:26
        Tak myslalam, ze to cos w tym stylu. Ale moze warto? O autorce nigdy nie slyszalam.
      • paskudek1 Re: Alibi Na Szczescie 05.05.15, 11:59
        ja się przyznam, czytałam i (o zgrozoooooo) podobało mi się smile Moja mama uwielbia jej książki.
    • semihora Re: Alibi Na Szczescie 05.05.15, 10:39
      Przeczytałam - z trudem, ale do końca. Słabizna, harlequin to dobre określenie. Nie warto czytać.
      • laquinta Re: Alibi Na Szczescie 05.05.15, 11:31
        Dziekuje smile
        • pina_colada88 Re: Alibi Na Szczescie 05.05.15, 11:47
          Ja przeczytałam, opinię można znaleźć na moim blogu
          Rzeczywiście, trochę harlequin, trochę ciężko się czytało, ale na plus.
          Są lepsze, są gorsze.
          • kanga_roo Re: Alibi Na Szczescie 05.05.15, 12:23
            pożyczyła mi (i zarekomendowała) własna mamusia, więc zaczęłam... i przeczytałam wszystkie części. synek potem pytał, dlaczego czytam dalej, skoro od trzeciej strony pierwszego tomu pomstuję, że durne, i włosy rwę z głowy big_grin
            beznadziejne.
            • chocolate_cake Re: Alibi Na Szczescie 05.05.15, 13:43
              Ja podobnie 😉
              Przeczytałam dwie części. Miałam akurat wakacje, mnóstwo czasu wolnego. Gderałam, że durne i czytałam dalej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka