Dodaj do ulubionych

mamy trzech prezydentów

26.05.15, 21:02
Prezydent Komorowski, prezydent-elekt Duda i prezydent Kukiz Samozwańczy

www.facebook.com/PrezydentKukiz?ref=ts&fref=ts (oficjalny profil na czas kampanii wyborczej) wink
wszyscy w Polsce poza Kukizem już wiedzą, że kampania wyborcza się skończyła, a on biedak wciąż nie zauważył
czyżby pogłoski o jego zwycięstwie nad alkoholizmem były przesadzone? smile
Obserwuj wątek
    • wioskowy_glupek Re: mamy trzech prezydentów 26.05.15, 22:35
      Do tego jeszcze Biedroń prezydent 2020 In Spe xD
      • gogologog Re: mamy trzech prezydentów 26.05.15, 22:48
        Kukiz niech zbierze 25% w parlamentarnych, PiS wezmie jakies 45% - to sie przelozy pewnie na 85% mandatow i mozna bedzie zaczac czyscic stajnie Augiasza.
        • aankaa Re: mamy trzech prezydentów 26.05.15, 23:13
          gdyby mój głos oddany na Kukiza czy PiS zagwarantował, że PSL (od ... lat) nie wejdzie do sejmu byłabym w stanie zagłosować na którąś z tych list
        • wioskowy_glupek Re: mamy trzech prezydentów 27.05.15, 00:05
          Ty lemingu jak zwykle nie wiesz o czym jest dyskusja big_grin
          • wioskowy_glupek Re: mamy trzech prezydentów 27.05.15, 00:05
            To do gogologog of course...
        • aneta-skarpeta Re: mamy trzech prezydentów 27.05.15, 00:30
          taaa Kukiz obecnie ma juz tylko 4 %, dobrze będzie jak się do jesieni sami nie wykończą kukizowicze

z pisem będzie dogadana koalicja bo bo inaczej znowu PiS bedzie miał mniejszosc i tylko z kukizem bedzie mozna zbudowac koalicje

natomiast szybko sie rozpadnie, bo ani Kaczynski, a tymbardziej PrezydentKukiz nie są skłonni do jakichkolwiek kompromisów, a mają różne oczekiwania- nie są kompatybilni

poza tym kukizowcy prędzej zaakceptują romans z nazi-Kowalskim i Korwinem niż z połową systemu, który chcą puścic z dymem- czego dają jawny sygnał na fb

czyli jak się nie odwrocisz d^%pa zawsze z tyłu
          -
          beataj1, ale nie tylko o sobiewink
          "Mam za to dużo średnio jędrnego cellulitu - wychodzę z założenia że mniej się rzuca w oczy jak jest wszędzie"
          • wioskowy_glupek Re: mamy trzech prezydentów 27.05.15, 06:48
            Nie wiem skąd te dane ? Podobno ma prawie takie popracie jak PO
    • aneta-skarpeta Re: mamy trzech prezydentów 27.05.15, 00:23
      Prezydent Kukiz wymiata- niestety przed II turą wpadłam na jego profil i od momentu gdy zobaczyłam Prezydenta Kukiza trudno mi opanować rozbawienie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka