Dodaj do ulubionych

enty wątek o trampolinach

03.07.15, 16:24
Przeczytalam o trampolinach wszystko co bylo do przeczytania, glowa mi peka i na razie jestem zdecydowana na taka:
allegro.pl/listing/listing.php?order=p&string=trampolina+skyflyer&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-v2-bab-5-0629
Skyflyer 10 ft.
Nie moge jednak znalezc zadnej opinii uzytkownikow. Moze ktos z Was ma juz taka i moglby napisac cos o jej jakosci?
Zalezy mi na trampolinie, ktora ma siatke wewnetrzna, jest wysoka, posiada gorny ring, podwojne nogi, mocna siatke, oslone na slupki, a nie sama gabke i do ktorej da sie pozniej bez problemu dokupic czesci zamienne. Cena do 1 tys. Poki co nie znalazlam konkurencji dla tej konkretnej, w zblizonej cenie, ale jesli macie jakies lepsze typy to bede wdzieczna za linki.
Syn wraca za tydzien do domu i chcialabym zrobic mu niespodzianke, wiec musze sie dzis wreszcie na ktoras zdecydowac.
Obserwuj wątek
    • mynia_pynia Re: enty wątek o trampolinach 03.07.15, 16:43
      Na xx trampolin we wsi tylko jedna jest zadbana i używana po 4 latach.
      Cała reszta często nawet nie składana na zimę stoi na ogrodach i rdzewieje, chciałam kupić synowi, ale te obrazki 2-3 lata później to jak kadr z Prypecia.
      • mamma_2012 Re: enty wątek o trampolinach 03.07.15, 17:07
        A nasza po paru latach wyglada jak nowa, ale fakt, ze na zimę chowamy.
        Z naszej jesteśmy bardzo zadowoleni, ale raczej nie spełnia kryteriów ani cenowego ani innych.
      • stillgrey Re: enty wątek o trampolinach 03.07.15, 17:19
        Mynia, czyli zakladasz z gory, ze o swoja tez bys nie dbala? wink
    • beata985 Re: enty wątek o trampolinach 03.07.15, 16:48
      ja akurat miałam taką która miała najpierw siatkę a poźnie osłonę na spręzyny, ta osłona po 2-3 sezonach trochę się zużyła i gdyby nie to że najpierw była siatka trzeba by dokupić nową,
      tego typu.
      olx.pl/oferta/trampolina-360-uzywana-CID628-ID7oU5W.html
    • oqoq74 Re: enty wątek o trampolinach 03.07.15, 17:15
      My mamy podobną, tylko 12 ft.
      Po trzech latach powiem, że używana jest, ale osłona na sprężyny nie wytrzymała, trzeba dokupić nową. Woda, słońce i jednak od czasu do czasu jakieś skoki po niej powodują największe zużywanie.
      Reszta jest ok.
    • rosapulchra-0 Re: enty wątek o trampolinach 03.07.15, 20:18
      Ja tylko napiszę, że moje najmłodsze dziecko złamało sobie nogę na trampolinie..
      • stillgrey Re: enty wątek o trampolinach 03.07.15, 21:03
        Czytalam juz w innym watku o trampolinach. Przykra sprawa, ale przeciez polamac sie mozna idac chodnikiem, czy schodzac po schodach we wlasnym domu.
        Moj syn i tak skacze na trampolinie, tyle, ze u kolegow.
      • mamma_2012 Re: enty wątek o trampolinach 03.07.15, 21:11
        Wiele dzieci łamie nogi na nartach. Zaprzestać wyjazdów?
        Wypadki sie zdarzają wszedzie i w roznych okolicznościach, a trampolina to wspaniała rozrywka dla dzieci w każdym wieku i samych dorosłych.
      • moofka Re: enty wątek o trampolinach 03.07.15, 21:56

• moofka Re: enty wątek o trampolinach 03.07.15, 21:57

Kustyka, , nie Justyna, głupie korekty

Częsta praca w kuchni zwiększa szanse na zdrowie, bogactwo i miłość.
        • stillgrey Re: enty wątek o trampolinach 03.07.15, 22:39
          moofka, moglabys pokazac model, ktory macie?
          • moofka Re: enty wątek o trampolinach 03.07.15, 22:49
            Funfit 312 cm, nie mam linka ale znajdziesz smile
            Opinie ma dobre, ale sie wydarzyło, wyglądało dramatycznie,
      • beata985 Re: enty wątek o trampolinach 03.07.15, 22:35
        rosapulchra-0 napisała:

> Ja tylko napiszę, że moje najmłodsze dziecko złamało sobie nogę na trampolinie.
        > .

a moja dwójka skakała, do tego inni znajomi i nikt sie nie połamał...
      • 18lipcowa3 Re: enty wątek o trampolinach 03.07.15, 23:00
        rosapulchra-0 napisała:

> Ja tylko napiszę, że moje najmłodsze dziecko złamało sobie nogę na trampolinie.
        > .

ale to u ciebie chyba dziedziczne , te wypadki, złamania itp
    • mamgabi Re: enty wątek o trampolinach 03.07.15, 22:58
      Mieliśmy Identyczną. Firmy nie pamiętam (prezent). Przetrwała 3 sezony. Składana na zimę. Rok temu dzieci uszkodziły siatkę. Planowaliśmy zakup nowej. W tym roku po zakończeniu montażu okazało się, że jedno
      z nóg (jest mocno skrzywione).
      Do jakiego roku życia trampolina sprawia frajdę? Zastanawiamy się nad nową.
      • pina_colada88 Re: enty wątek o trampolinach 04.07.15, 13:57
        A ja mam pytanie: trampolinę mam, ale kupiona dla brata. Teraz mam siostrzenicę w wieku 3 lat. Lubi skakać, ale problemem jest, że nie ma siatki. Wiecie gdzie zakupić taką z mocowaniami?
        Patrzyłam trochę po internecie i kosztuje 200-300 zł czyli prawie tyle samo ile trampolina w moim przypadku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka