lady-z-gaga 13.07.15, 08:11 W tym roku obowiązkowe. Macie chociaż jedną, wielką, na kolanie dżinsów? bo chyba wszyscy poniżej 30tki noszą teraz dziurawe spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cosmetic.wipes Re: Macie dziury? 13.07.15, 08:13 Nie mam. Ale jestem powyżej czterdziestki, więc mogę nie mieć Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Macie dziury? 13.07.15, 08:16 Tak w kurtce jeansowej, naturalnie posiada przetarcia ale ja mam dodatkową gratis jak mnie w lesie pies napadł (wyglądał mniej więcej tak w trakcie ataku - pierwsza fota na górze: e-bliskoprzyrody.pl/2014/11/28/rasy-psow-uznawane-za-agresywne/ ) - dodatkowo w brzuchu miałam ale się zagoiła Odpowiedz Link Zgłoś
tonik777 Re: Macie dziury? 13.07.15, 08:29 Taka bieda w kraju, że na nowe portki ludzi nie stać to noszą dziurawe. Odpowiedz Link Zgłoś
wtop.ek Re: Macie dziury? 13.07.15, 08:32 to tegoroczna moda w twoim powiecie? ja dziury pamiętam sprzed ponad 20 lat kiedy takie pantalonki nosił niedogolony Dżordż Majkel i pudle ze Skid Row albo Cinderella Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Macie dziury? 13.07.15, 08:35 Jakbyś się poświęcił i odszedł na chwile od monitora, to byś zobaczył, że w twoim powiecie też się tak ludzie noszą. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Macie dziury? 13.07.15, 08:36 Może w Twoim powiecie wiedzę o modzie czerpie się ze zdjęć w czasopismach ja pisałam o tym, co na ulicy. Poza tym fakt, ze cos było modne 20 lat temu, nie znaczy, że było modne przez całe 20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Macie dziury? 13.07.15, 08:39 Nie mam,a jestem ponizej 30.2lata temu byla moda na ripped jeans. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Macie dziury? 13.07.15, 08:45 >2lata temu byla moda na ripped jeans. Teraz juz się ich nie nosi? i te wszystkie gwiazdy, celebrytki, modowe blogerki kompromitują się tak samo, jak warszawska ulica, nosząc przebrzmiała modę? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Macie dziury? 13.07.15, 08:53 Na to wychodzi.2a wlasciwie 3lata temu ripped jeans byly w kazdym sklepie.Teraz juz nie.Na ulicach tez nie widuje.Moje poszly do kosza rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Macie dziury? 13.07.15, 09:05 >2a wlasciwie 3lata temu ripped jeans byly w kazdym sklepie Zgadza się, bo na wybiegach pojawiły się 4 lata temu. .Teraz > juz nie.Na ulicach tez nie widuje. Widocznie w bardzo modnym mieście mieszkasz. Jedź do Londynu albo Nowego Jorku, tam noszą starocie sprzed 2ch sezonow Odpowiedz Link Zgłoś
anel_ma Re: Macie dziury? 13.07.15, 08:47 nie macie, nie lubię, jak mi po nogach wieje a jak chce przewiewnie, bo upal, to zakładam spódnicę Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Macie dziury? 13.07.15, 09:50 Nie i nie podobają mi się takie spodnie. Są czasami takie rzeczy, które były modne, a ja jakoś nie załapałam tego- tak kiedyś było np. z butami z czubkiem, nigdy nie kupiłam nawet 1 pary, bo były to dla mnie ohydne buty. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Macie dziury? 13.07.15, 11:00 Nie mam. Nie jestem poniżej 30stki, więc nie czuję się niemodna z tego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Macie dziury? 13.07.15, 11:08 Mam! Pierwsza i jedyna chyba zasada kompletowania garderoby według mnie, to miej zawsze choć jedną parę modnych dżinsów, inaczej wyglądasz staro Nie załapałam się na modne dziurawe dżinsy wiele lat temu, bo z biedy i braków w sklepach miałam wtedy tylko jedne portki, gdzie je było dziurawić... Teraz nadrobiłam niespełnione marzenie z dzieciństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Macie dziury? 13.07.15, 14:40 mie > j zawsze choć jedną parę modnych dżinsów, inaczej wyglądasz staro niegłupie Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Macie dziury? 13.07.15, 11:21 Teraz nie mam, ale nosiłam takie ponad 20 lat temu. Pamiętam, jak w Bukowinie Tatrzańskiej Dolnej, w barze "Halniaczek", przyglądał mi się długo pewien stary góral, a potem podszedł do mnie i rzekł "Paniusiu, portki wom się potargały" Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Macie dziury? 13.07.15, 11:46 Witam Moja córka ma, boyfriendy z wielką dziurą na kolanie. Jest poniżej trzydziestki Sobie bym może i kupiła, ale mam za dużo ciuchów już i zaczynam tonąć. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_caryca_katarzyna Re: Macie dziury? 13.07.15, 12:15 Pewnie na zachodzie wymiataja to co zalega w magazynach Odpowiedz Link Zgłoś
jehanette Re: Macie dziury? 13.07.15, 13:21 Nie mam. Na szczęście mam już "3" z przodu, więc chyba nie jest dla mnie obowiązkowa Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: Macie dziury? 13.07.15, 15:10 ja nie noszę, mimo, ze chodze po warszawskich ulicach. I też innych jakos w nadmiarze nie widuję, raczej pojedyńcze sztuki. O ile mnie pamieć nie myli to dobrych parę lat temu był boom. aaa, mam kurteczke dżinsową taka trochę poharatana na rękawach, w sensie dziur, w łaśnie z okresu "dziurowego". Nosze ją bo ją lubie i jest letnia, na chłodniejsze dni więc w sam raz teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
panidemonka Re: Macie dziury? 13.07.15, 15:14 Co za ulga! Jestem dużo po trzydziestce i muszę chodzić w dziurawych spodniach Odpowiedz Link Zgłoś