Dodaj do ulubionych

dałam ciała

15.07.15, 15:29
i teraz muszę to naprawić...
Byłam blondynką...farbowaną rzecz jasna tongue_out no i zachciało mi się zmienić kolor.
No to "se" zmieniłam.
Zeby nie było, najpierw spróbowałam szamponetką i wyszedł super kolor...No to poszłam po farbę, taki kolor jak szamponetka i...no i doopa blada... Mam ciemne kuśa włosy.
Za 2 dni wyjeżdżam na wczasy, moja fryzjerka już mnie nie przyjmie...Jakieś rady na domowe dekoloryzacje?
Próbowałam już szmap. p.łupieżowy...pomogło trochę.W sumie wcale się nie obrażę jak wyjdą rude wink Byle jasniejsze
Jakies rady?pomysły ? wink

słyszałam o rozgniecionej wit c? ktoś coś wie?
włosy mam krótkie.
prawie wszystko dozwolone
Obserwuj wątek
    • fomica Re: dałam ciała 15.07.15, 15:32
      Na wczasach noś turban, powiesz że to taka plażowo-pustynna stylizacja.
    • kk345 Re: dałam ciała 15.07.15, 15:34
      Jak teraz, na tę szamponetkę i na późniejszą farbę dasz kolejną "kurację" to żadna siła nie przewidzi, jaki ci teraz wyjdzie kolor...
    • tomelanka Re: dałam ciała 15.07.15, 15:34

A dawno farbowalas? Ja ostatnio zrobilam jAsny zlocisty brąz loreal preference i się zalamalam bo wlosy wyszły czarne, a rok temu czerń sciagalam w salonie. Kuoilam szampon plupiezowy isana med, po tygodniu już było widać spora roznice, po dwóch mam znów średni blond
    • lauren6 Re: dałam ciała 15.07.15, 15:36
      Idź do innego fryzjera. Już dalej sama nie eksperymentuj, bo źle przeprowadzona dekoloryzacja zniszczy co włosy.
      • black.sally Re: dałam ciała 15.07.15, 16:32
        lauren6 napisała:

> Idź do innego fryzjera. Już dalej sama nie eksperymentuj, bo źle przeprowadzona
        > dekoloryzacja zniszczy co włosy.

eee, włosy nie pieniądze...odrastają tongue_out

własnie o to chodzi,że ja lubię eksperymentować smile
    • yotsukaido Re: dałam ciała 15.07.15, 15:57
      Idź do dobrego fryzjera.
    • jola-kotka Re: dałam ciała 15.07.15, 16:15
      Domowa tak hm... Nie wiem w jakiej kondycji sa twoje włosy. Kilka lat temu rano zafarbowalam włosy na czarno z blondu i jednak nie podobało mi sie wieczorem trzy rozjaśniacze pod rząd wyszły rudawe ale jasne,na drugi dzień rano położyłam farbę złocisty blond czy cos takiego już nie pamietam i było super. Co ciekawe moje włosy wyszły z tego bez szwanku, doczepiane słowiańskie były do natychmiastowej wymiany, No ale to już nie problem. Fryzjer tak ale oni takich radykalnych zmian sie często boja i proponują przejście z ciemnego koloru do jasnego najpierw dekoloryzacja, która nie przynosi odrazu porzadanego efektu a potem balejazem i trwa to w nieskończoność a tutaj jeden wieczór mi to zajęło.
      • black.sally Re: dałam ciała 15.07.15, 16:34
        własnie wracam z rossmana i nie mają żądnego dekoloryzatora sad
    • berdebul Re: dałam ciała 15.07.15, 18:50
      Umyj włosy sodą, albo proszkiem do pieczenia. Powinno zdjąć część koloru.
      • bisiek10 Re: dałam ciała 15.07.15, 20:57
        Moze plukac mixem wody utlenionej z normalna woda? Nie pamietam.proporcji ale znajoma tak sobie fajnie rozjasnila na lato swoj naturalny kolor.Moze na farbe tez zadziala smile
        • angeika89 Re: dałam ciała 15.07.15, 22:19
          Właśnie woda utleniona. Kiedyś za nastolatki moja koleżanka też tak robiła. Mówiono potem na nią tleniona big_grin
          • black.sally Re: dałam ciała 16.07.15, 10:02
            dzieki dziewczyny... ale okazuje się,że podobno w tym kolorze mi pasuje... Pochodzę w nim z miesiąc, a potem sobie znowu coś wymyślę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka