babyboomzosi.pl/z-pamietnika-stylistki-weryfikacja/
boe ludzie to sie nie dzieje

DD
"Maluszek szybko traci ciepło… w brzuchu miał temperaturę 36,6 i zmiana raz z przyjściem na świat jest dosyć duża dlatego staram się małą ubierać ciepło… tu wchodzi sztuko wymierzenia gdzie jest granica ubrania dziecka ciepło ale nie przegrzania żeby się nie pociło i traciło wody? Instynkt macierzyński i obserwacja

Czekam zatem aż mikrusek troszkę podrośnie i wtedy pojawią się wszystkie piękne kreacje!"

odaj do tego ubranie się i wyglądanie w miarę reprezentacyjnie bo przecież chcemy podobać się naszemu partnerowi! Te wszystkie czynności byłam w stanie przewidzieć natomiast totalnie nie zdawałam sobie sprawy, że dzieciaczek tak często brudzi ubranka, że codzienne pranie jest na porządku dziennym! Chcąc dbać o skórę mojego malucha wybrałam dla niego proszki do prania i zmiękczacze dla niemowląt i alergików… Podczas przygotowywania wyprawki wyprałam praktycznie wszystko co się dało wsadzić do pralki

Ale wtedy miałam na to czas, wszystko sobie później prasowałam, układałam w zestawiki a tu nagle 3 tygodnie później jakby tajfun przeszedł przez szafę mojego dziecka

) Dlatego postanowiłam na bieżąco prać i układać, żeby nie zginąć pod natłokiem wszystkiego!"
dla znudzonych i poszukjacych taniej rozrywki cudzym kosztem

DD