Dodaj do ulubionych

smiechlam i umarlam Zosia ES

17.07.15, 19:52
babyboomzosi.pl/z-pamietnika-stylistki-weryfikacja/
boe ludzie to sie nie dzieje big_grinDD
"Maluszek szybko traci ciepło… w brzuchu miał temperaturę 36,6 i zmiana raz z przyjściem na świat jest dosyć duża dlatego staram się małą ubierać ciepło… tu wchodzi sztuko wymierzenia gdzie jest granica ubrania dziecka ciepło ale nie przegrzania żeby się nie pociło i traciło wody? Instynkt macierzyński i obserwacja wink Czekam zatem aż mikrusek troszkę podrośnie i wtedy pojawią się wszystkie piękne kreacje!"

big_grinodaj do tego ubranie się i wyglądanie w miarę reprezentacyjnie bo przecież chcemy podobać się naszemu partnerowi! Te wszystkie czynności byłam w stanie przewidzieć natomiast totalnie nie zdawałam sobie sprawy, że dzieciaczek tak często brudzi ubranka, że codzienne pranie jest na porządku dziennym! Chcąc dbać o skórę mojego malucha wybrałam dla niego proszki do prania i zmiękczacze dla niemowląt i alergików… Podczas przygotowywania wyprawki wyprałam praktycznie wszystko co się dało wsadzić do pralki wink Ale wtedy miałam na to czas, wszystko sobie później prasowałam, układałam w zestawiki a tu nagle 3 tygodnie później jakby tajfun przeszedł przez szafę mojego dziecka smile) Dlatego postanowiłam na bieżąco prać i układać, żeby nie zginąć pod natłokiem wszystkiego!"

dla znudzonych i poszukjacych taniej rozrywki cudzym kosztem big_grinDD
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: smiechlam i umarlam Zosia ES 17.07.15, 20:19
      To niehumanitarne, wyśmiewać się z osób o IQ marchwi.
    • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: smiechlam i umarlam Zosia ES 17.07.15, 20:26
      Nie ona pierwsza z odpieluszkowym i nie ostatnia.
    • redheadfreaq Re: smiechlam i umarlam Zosia ES 17.07.15, 20:37
      Jeżeli ktoś lubi tanią rozrywkę cudzym kosztem, to serdecznie polecam blogaska z recenzjami pereł literatury. Czytam od dłuższej chwili i co zdanie, to kwiczę z uciechy...
      • triss_merigold6 Re: smiechlam i umarlam Zosia ES 17.07.15, 20:54
        Ojezusicku... co ja pacze.
      • peonka Re: smiechlam i umarlam Zosia ES 17.07.15, 21:40
        O jaaaaaa.... Pierwsza lepsza recenzja:

Michał już podczas pierwszego spotkania, spodobał mnie się jako bohater. Jest bardzo ciepły i uczuciowy. Owszem przypomina trochę niezdarę, ale każdy facet jest niedojrzały emocjonalnie gdy pozna odpowiednią kobietę, nieprawdaż? Pewność siebie nabywa się z wiekiem. Dlatego też, nie zdziwiły mnie liczne potknięcia i rysy w charakterze bohatera.

Czym ta pozycja cechuje się innością od pierwowzoru? W sumie nie wyróżnia ją wiele.

Zdaję sobie sprawę, że tę historię, można by było rozpisać jeszcze obficiej, lecz w sumie na co to nam? My mamy zamiast obszernej powtórki historii o miłości, ukazanie podobnej scenerii w innej mentalności. Bardzo dobrze to sprzyja na poprawę humoru. Takie książki można czytać w niezliczoność.

Ma dziewczyna talent!
        • myszkowa Re: smiechlam i umarlam Zosia ES 17.07.15, 23:05
          Matko! To jest jakiś kosmos.
      • sumire Re: smiechlam i umarlam Zosia ES 18.07.15, 07:42
        Omatkobosko! big_grin
        Nie wiem, co lepsze - recenzje czy recenzowane dzieła... Takie coś naprawdę wydają?
        *idzie szukać pisanej w liceum powieści gotyckiej*
        • morekac Re: smiechlam i umarlam Zosia ES 18.07.15, 08:25
          Jeśli to gimbaza , to jest jeszcze nadzieja, że blogerka nieco się odgłupi... Ale dla Zosi, osoby dorosłej i matki dzieciom, nie ma już chyba ratunku.
        • morekac Re: smiechlam i umarlam Zosia ES 18.07.15, 09:17
          Michalak i tak jest najlepsza... smile
        • gaga-sie Re: smiechlam i umarlam Zosia ES 18.07.15, 11:59
          big_grin Dwaj diabły mi się spodobali/ły...
      • lady-z-gaga Re: smiechlam i umarlam Zosia ES 18.07.15, 08:48
        Ratunku.....
      • dziennik-niecodziennik Re: smiechlam i umarlam Zosia ES 18.07.15, 11:46
        AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
        zabijcie mnie...
    • sasanka4321 Re: smiechlam i umarlam Zosia ES 17.07.15, 20:50
      Gdzie takie osoby zyja??? Gdyby nie internet, to nie wiedzialabym, ze ktos taki moze w ogole istniec. Jak to jest, ze tyle lat przezylam i nigdy sie na kogos takiego nie natknelam?
      • martishia7 Re: smiechlam i umarlam Zosia ES 20.07.15, 11:35
        Tez tak myślałam, dopóki koleżanka z LO via fejsbuk nie zaczęła promować swojego "blogaska parentingowego". Normalna dziewczyna kiedyś była, lubiła glany i koncerty Kultu. A teraz sadzi jakieś pie...ty o ekologicznych śliniakach z bambusa.
    • myszkowa Re: smiechlam i umarlam Zosia ES 17.07.15, 23:03
      To jest nie tylko koszmarne w treści, ale i w stylu. Ona pisać po polsku nie umie.
      Ludzie to czytają?
      • ida_listopadowa Re: smiechlam i umarlam Zosia ES 18.07.15, 00:05
        Inny urywek:

"Od dłuższego czasu, problemem naszego społeczeństwa staje się wizja młodocianych matek. Już sam fakt, że nastoletnia dziewczyna zajdzie w ciąże, jest dla niektórych osób wielkim zdegradowaniem. My jednak powinniśmy wziąć pod uwagę fakty, że nie zawsze jest tak jak byśmy chcieli. "

Matko przenajświętsza!
        • ichi51e Re: smiechlam i umarlam Zosia ES 18.07.15, 07:09
          ciekawe ile lat ma autorka bloga - obstawiam gimbaze...
          • konwalka Re: smiechlam i umarlam Zosia ES 18.07.15, 08:16
            Kochani, wszystkie teksty jakie piszę na blogu są mojego autorstwa. Nie chciałabym aby ktoś je kopiował i rozprzestrzeniał bez mojej zgody. Proszę, jeśli coś Was ciekawi to piszcie do mnie, a ja może rozpatrzę Waszą prośbę. Pozdrawiam :3

chyba jednak napisze i poprosze o zgode na skopiowanie i udostepnianie :p
          • ebes Re: smiechlam i umarlam Zosia ES 18.07.15, 09:30
            Z notki "O mnie" (brak daty ale komentarze zaczynają się w marcu 2014):
            "Mam 18 lat i właściwie moje całe życie powinno się teraz podporządkowywać przygotowaniom do matury,ale jednak nie można odciągnąć wilka od lasu dlatego też możecie spotkać mnie tu wśród blogów z książkami."
            • ida_listopadowa Re: smiechlam i umarlam Zosia ES 18.07.15, 15:35
              To wygląda jak parodia, albo jak odcinek "Będąc młodą lekarką"
    • aga_sama Re: smiechlam i umarlam Zosia ES 20.07.15, 10:30
      jaaaaaaa
      boooooli

jak osoba publiczna może coś takiego wypuścić??????
    • lauren6 Re: smiechlam i umarlam Zosia ES 20.07.15, 10:38
      A widzisz. Skompletowałam wyprawkę dla dwójki dzieci i po raz pierwszy spotykam się z czymś takim jak... szumiś.

Człowiek uczy się całe życie. Co byśmy zrobili bez blogów big_grin
    • aagnes Re: smiechlam i umarlam Zosia ES 20.07.15, 11:21
      Mnie to juz nie bawi, nie znosze darmozjadów, zarabiajacych "ciezka praca" spore pieniadze.
      i jak slysze jak te wszystkie panienki - proste jak konstrukcja cepa nazywaja PRACĄ swoje przebieranki, podroze po swiecie, fotografowanie potraw... uwazam, ze swiat stoi na glowie, skoro powiedzmy nauczyciel ledwie wiaze koniec z koncem a taka miotła o IQ marchwii (jak ktos wczesniej napisal) zarabia kupe kasy i dostaje za darmo to co inny musi kupic.
      • pieskuba Re: smiechlam i umarlam Zosia ES 20.07.15, 11:42
        Zofia jest przede wszystkim córką bardzo bogatego taty smile
    • catroux Re: smiechlam i umarlam Zosia ES 20.07.15, 11:26
      Masakra... Abstrahując od treści, mogłaby sobie zatrudnić agencję do profesjonalnego prowadzenia 'produktu'. Produkt placement raczej nie jest darmowy, więc niech chociaz zadba o to, zeby dało się to czytać bez bólu zębów. Chyba że fatalna gramatyka i składnia to część wizerunku tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka