Dodaj do ulubionych

Czerwone szpilki w pracy

25.07.15, 20:38
Chodzą za mną czerwone szpilki i chodzą. Nie w kolorze straży pożarnej, tylko takie bardziej karmazynowe albo czerwonowinne albo róż pompejański. Takie klasyczne kryte czółenka.
Mam w pracy surowy dress code, no ale on jest taki surowy tylko jak wychodzę albo jak mamy gości, albo u szefa wszystkich szefów, a poza tym dyżurne czarne szpilki zawsze mam w szafie.
Może by tak... do spodni? I korale czerwone i kolczyki, albo apaszka? Albo do ołówkowej równo z kolanem?

Czy nie?
Bo poza pracą to ja raczej sandały zakładam albo adidasy...
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Czerwone szpilki w pracy 25.07.15, 20:42
      Imho spokojnie
    • matematryczka00 Re: Czerwone szpilki w pracy 25.07.15, 21:08
      Gdybym chodziła w szpilkach oczywiście że bym założyła ale ja to bardziej jako taki akcent charakterystyczny do czerni, bieli i szarości w różnych konfiguracjach. Ja bym nie dodawała apaszek, czy korali czy kolczyków.
      Róż bardziej bym wolała ale ja nie lubie czerwonego wiec tylko dlatego.
    • lauren6 Re: Czerwone szpilki w pracy 25.07.15, 21:32
      Bierz. Ja mam w pracy kolekcje szpilek w różnym kolorze i zakładam pod strój. Wiele moich koleżanek tak robi. W firmie jest dresscode.
    • gulcia77 Re: Czerwone szpilki w pracy 25.07.15, 21:45
      Brałabym smile Np. do takiego marynarskiego stylu - granatowe spodnie palazzo, biała koszula, granatowo-czerwona jedwabna apaszka, albo czerwone wypustki na żakiecie smile Kupuj i wrzuć linka smile
      • d.o.s.i.a Re: Czerwone szpilki w pracy 26.07.15, 22:12
        Czyli typowa polska biurwa?
    • annajustyna Re: Czerwone szpilki w pracy 25.07.15, 21:49
      Ja pracuje w urzedzie i to bardzo oficjalnym wink i nawet bym sie nie zastanawiala. Bierz!
    • lola211 Re: Czerwone szpilki w pracy 25.07.15, 23:34
      Jestem na nie.No nie pasuja i juz.Nie czerwone.A juz z jakimis koralami to w ogóle tragedia.
      Czerwone szpilki to na wieczór.
      • jola-kotka Re: Czerwone szpilki w pracy 26.07.15, 00:48
        Jestem zdecydowanie na tak. U mnie nie ma podzialu cos na wieczor cos na dzien jest podzial na mam humor albo go nie mam jak mam to i zlote na sniadanie zaloze.
      • jola-kotka Re: Czerwone szpilki w pracy 26.07.15, 00:49
    • tatrofanka Re: Czerwone szpilki w pracy 26.07.15, 08:25
      Spelnij swoje marzenie smile
      • nuta15 Re: Czerwone szpilki w pracy 26.07.15, 09:28
        Tak, dla szpilek w kolorze czerwonego wina, bordo. W połączeniu z bluzką lub koszulą w kolorze jasnego lub pudrowego różu i szarą lub granatową bazą ( spodnie, spódnica, marynarka) będziesz wyglądała bardzo elegancko i stylowo.
    • zofijkamyjka Re: Czerwone szpilki w pracy 26.07.15, 09:25
      mam i noszę smile
    • thank_you Re: Czerwone szpilki w pracy 26.07.15, 09:37
      Mam takie szpilki i są kropką nad i w każdym stroju. Nawet w dżinsach i białej koszuli wygląda się rasowo. wink

P.S. Kto jeszcze sprawdzał w google jak wygląda róż pompejański? smile
      • annajustyna Re: Czerwone szpilki w pracy 26.07.15, 15:54
        Nie sprawdzal, bo wiedzial, co to jest...
    • princesswhitewolf Re: Czerwone szpilki w pracy 26.07.15, 15:57
      ja tez musze lazic ciagle w zakietach i garniturkach a wlasnie szpilki czerwone w dodatku z polyskiem posiadam bo troche przelamuja sie kolorystycznie
      • jadis76 Re: Czerwone szpilki w pracy 26.07.15, 16:07
        Mam. Nosze w pracy. Tez obowiazuje dresscode. Do granatu, szarosci, czerni. Moim zdaniem bardzo ok.
        • jadis76 Re: Czerwone szpilki w pracy 26.07.15, 16:08
          Natomiast czerwone korale gryza mi sie z dresscodem.
    • agaja5b Re: Czerwone szpilki w pracy 26.07.15, 21:55
      Kup sobie, czerwone szpilki sa piękne.
      • kremka2014 Re: Czerwone szpilki w pracy 26.07.15, 22:05
        Wow. Wyobraziłam sobie czerwone szpilki do bardzo surowej, minimalistycznej szarej sukienki czy "męskiej" garsonki i grafitowe kryjące rajstopy. Mega!
    • d.o.s.i.a Re: Czerwone szpilki w pracy 26.07.15, 22:14
      Bardzo ale to bardzo nieprofesjonalne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka