pink_rulez 16.10.09, 16:46 Ktoś z Was ma tego iPoda? Bo zastanawiam się nad kupnem. Ale nie wiem, czy jest wart swojej ceny (1000 zł z kawałkiem). A może polecacie jakieś inne? Czekam na opinie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maga219 Re: iPod Touch - pomóżcie!!! 19.10.09, 14:41 łee tam iPod jest beznadziejny ; / mi się najbardziej z dotykowych to LG podobają : d p.s iPod jest za drogi jak na takie coś. mój wujek ma i jest beznadziejny. pozdrawiam ; * Odpowiedz Link Zgłoś
love_sick xd 19.10.09, 15:06 ja tez odradzam iPoda. nie jest wart. LG i samsungi dotykowe są o wiele lepsze. ja mam LG pradę i naprawdę jestem zadowolona. ale zmienie na Samsunga Corby. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock . 19.10.09, 16:10 Dziewczynie chodzi o iPoda a nie o iPhonea mylicie pojęcia -_- Ja mam jakoś ponad rok albo wiecej i mi pasuje ;PP Ale kazdy ma inne wymagania ; )..... Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_sunshine Re: iPod Touch - pomóżcie!!! 19.10.09, 17:18 moja sis go miała...nie fajny jest...kup sobie lepiej ipod classic Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka123 Re: iPod Touch - pomóżcie!!! 26.10.09, 20:44 Ja mam jest boooski wg. mnie te telefony Lg są beznadziejne, ja polecam iPoda Odpowiedz Link Zgłoś